FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
70
33%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 209

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 05 mar 2022, 22:22

MortemHz je napisao/la:
05 mar 2022, 22:19
NazorUso je napisao/la:
05 mar 2022, 22:15
Imas Kobiljara, imas malog Irfana Ramica, i ti stavis yebenog Dala da igra ?!
Sumnjam da Vasoski ne vidi da ovaj meda ne moze, mozda je naredba s vrha ??? I nemojte odma napadati, samo na glas razmisljam !
Ma Kobiljar je fula jer nema nikakvu završnicu. Prodoran i brz ali ništa ne uradi. Volio bi da guramo Ramića na tu poziciju. Njemu je 18 godina, možda se i razvije u dobrog igrača. Dal bude k'o Messi na jednoj pripremnoj i čovjek se ponada evo ga možda bude solidan a narednih 10 utakmica bi više ja uradio za Sarajevo na terenu od njega. Jeebo te takav igrač.
Ma znam, al ima muda da je bar povuce. Kontam uz bolje napadace (Hamzu i Bagarica) mozda bi i mogao nesto. Danas se samo Suljic odlucivao povuci je naprijed. Ostali ili se krili, ili dodavali prvom do sebe, ili nabijali dugeeee lopte. Svako prije Dala, pa makar i Ramic, kao sto kazes moze nesto u buducnosti napraviti.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2022, 22:23

Steta zbog Kobiljara veceras on je ako nista jak ono na nogama mogao bi malo zadrzati loptu alo nista faul izboriti.

Dupe hebem te u mozak debilski
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 mar 2022, 22:23

MortemHz je napisao/la:
05 mar 2022, 22:22
mma_hz je napisao/la:
05 mar 2022, 22:21
Niko da ne spomene i ocajnog uzasnog Catakovica.
Šta je ono bilo brate moj? Mujakić isto tako, Dupovca ne treba spominjati.
Ne treba se zavaravati. Da su oni tako dobri ko sto mi mislimo nema sanse da bi se vratili ovdje. Pa ni Amer, koji se relativno rano vratio.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 mar 2022, 22:25

Ja rekao, Kapić i Avramovski Sušić 2. Poslije Borca će se vidjeti, jesmo li za Evropu ili ne.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2022, 22:26

MortemHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Ne znam morto vjeruj mi...igrali su bukvalno kao da su mislili da ce ovi stajati a oni davati golove..
Ovdje se stanradno krive Hebib,Pidro itd a Bagaric,Catakovic,Dal su veceras bili igrac vise na terenu za protivnicku ekipu.Kapic uzas...nemam rijeci
FK SARAJEVO.

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 05 mar 2022, 22:26

Tolike pare i pojacanja a nama na strani mrtvi Hebib
Maroon Brothers 1946

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 05 mar 2022, 22:26

Hahaha jeste smiješni jučer sve super, Mirvić zna šta radi, Vasoski odličan. A danas sve kontra, de odličite se malo. Znam da nismo smjeli izgubiti od ovih amatera ali Bože moj ne možemo igrati kao po loju. Mirvić je također svjestan da ekipa mora dosta toga riješiti prvenstveno ogromnog broj igrača koji nisu kalibar Sarajeva, potom i navijače urediti. Sada se 100% okrenuti kupu te taj trofej M O R A završiti kod nas.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 mar 2022, 22:26

fks74 je napisao/la:
05 mar 2022, 21:40
NajvecaRadosti je napisao/la:
05 mar 2022, 21:07
Bagaric katastrofa :thumbdown: :thumbdown:

Kako je lik nezainteresovan.Skroz izgubljen,ne prati igru,o presingu da ne govorim,ne moze nijedan zracni duel da dobije,ne zna primiti/uzeti loptu...Nista nema apsolutno...

Avramovski-Bodul-Suljic
Catakovic

Ovaj napad mora igrati uskoro.Secerovic je najbolji veznjak kojeg imamo
Kako mijenjate mišljenje iz utakmice u utakmicu ?
Sad za sad je qarina
Nek zabije 2 gola Borcu ja cu ga pohvaliti i reci da je odlican napadac,eto.

Danas sam samo zbog njega 15 puta izasao iz vjere,tbjrb
Protiv malo jaci ekipa se ne vidi.Lako je zabijati Rudaru,Radniku i Leotaru.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 mar 2022, 22:26

mene grbavica nece zadugo vidjeti sta treba da zbog nasmrkanih klosarcica platim glavom :puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 mar 2022, 22:27

fks74 je napisao/la:
05 mar 2022, 22:25
Ja rekao, Kapić i Avramovski Sušić 2. Poslije Borca će se vidjeti, jesmo li za Evropu ili ne.
Kapić ****, meni je vazda bilo čudno sto ga joker pljuje, vazda mislio nešto lično ima protiv njega :D Ali Boga mi, potpuno je u pravu bio. Avramu ne možeš suditi, polako. Gurnuti ga od prve minute protiv borca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 mar 2022, 22:32

Da krenemo redom. Jos sebi ne mogu doci sa kakvom ekipom su nas dobili, tri djeda od 160 godina i viska 50 kg. Ocekivao sam nasu rapsodiju medjutim… Nevjerovatno je kolko pljujete o Dalu umjesto da se pise o Amerovom potezu koji je po meni direktni krivac za poraz. Covjek sa toliko iskustva ne smije sebi u ovakvoj utakmici dopustiti da se saketa sa protivnickim igracima. Ubjedljivo nas najmrzi igrac je Hebibovic. Jednostavno on od kako je dosao u Sarajevo, on mene nervira. Da ima imalo kvaliteta otisao bi makar do HNL-a ili slovenske ige. Dizdarevic realno nije golman za velike stvari. Znal neko kakva je realacija Vasoski-Lazic, jer Lazic je sa jednom nogom Maldini za Amera i Nihada. Ulazak u zadnji dio prvenstva sa cetvrtog mjesta donosi nam gostovanje u west mostar i BL ali i derbi kuci, mada ja zelju apsolutno ne vidim ni blizu prva cetiri mjesta. I na kraju potez hordi je totalno amaterski da nema dalje. Dal opravdavam ili ne to cu ostaviti za sebe, ali onako se obrukat, doci do parole a ne uzet je, plus ostaviti druga na cjedilu…
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 05 mar 2022, 22:34

Od pozitivnijih stvari danas bih izdvojio pjesmu sta se ono tamo cuje :D
1946-1987

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2022, 22:34

esprit24 je napisao/la:
05 mar 2022, 22:32
Da krenemo redom. Jos sebi ne mogu doci sa kakvom ekipom su nas dobili, tri djeda od 160 godina i viska 50 kg. Ocekivao sam nasu rapsodiju medjutim… Nevjerovatno je kolko pljujete o Dalu umjesto da se pise o Amerovom potezu koji je po meni direktni krivac za poraz. Covjek sa toliko iskustva ne smije sebi u ovakvoj utakmici dopustiti da se saketa sa protivnickim igracima. Ubjedljivo nas najmrzi igrac je Hebibovic. Jednostavno on od kako je dosao u Sarajevo, on mene nervira. Da ima imalo kvaliteta otisao bi makar do HNL-a ili slovenske ige. Dizdarevic realno nije golman za velike stvari. Znal neko kakva je realacija Vasoski-Lazic, jer Lazic je sa jednom nogom Maldini za Amera i Nihada. Ulazak u zadnji dio prvenstva sa cetvrtog mjesta donosi nam gostovanje u west mostar i BL ali i derbi kuci, mada ja zelju apsolutno ne vidim ni blizu prva cetiri mjesta. I na kraju potez hordi je totalno amaterski da nema dalje. Dal opravdavam ili ne to cu ostaviti za sebe, ali onako se obrukat, doci do parole a ne uzet je, plus ostaviti druga na cjedilu…
Islo se po krpe u kost i saka huligana a ne po parolu.
Takodjer ne opravdavam nikakav huliganizam.
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2022, 22:36

feniksptica je napisao/la:
05 mar 2022, 22:23
MortemHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Ne treba se zavaravati. Da su oni tako dobri ko sto mi mislimo nema sanse da bi se vratili ovdje. Pa ni Amer, koji se relativno rano vratio.
U pravu si 100% ali evo kratko ću samo pošto sam jako umoran. Dupovac nije imao neku karijeru, za naše uslove ono ok stoper ali njemu je vrh karijere bilo Sarajevo, par utakmica u Sheriffu, jedna odrađena sezona u HNL-u, solidno. Nije problem to nego što on kao yebeni kapiten uradi onu glupost. Ljudino, imaš 30 godina, iskusan si i sam govoriš kako znaš kakav je derbi i imaš čast da nosiš traku i ti ovo uradiš. Znači yebo te Dal šta nam je on danas uradio.
Nije on meni nikada bio mrzak igrač i neću mu zaboraviti onu polusezonu kada je bukvalno bio bosanski Maldini gdje se fakat ne sjećam da sam gledao bolje partije od nekog igrača na toj poziciji osim možda Jakovljevića?
Hajde Mujakić je odigrao amaterski i očito nije uspio jer se vratio ali Hamza je daleko iznad ove lige a momak ovako jadno odigra. Neću da sudim radi jedne utakmice i to ne volim raditi ali ovo danas je bio horor! Ja od Dala i sličnih igrača ne očekujem neku magiju ali od Hamze očekujem nešto.
Čovjek je zabijao golove svaku utakmicu u jačoj ligi od naše, dao gol Romi. Izvini ali ti jesi igračina za naše uslove i ovako odigraš, bože sačuvaj.
Ne sumnjam ja u njega, bit će on dobar.. komentarišem samo ovo večeras.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 05 mar 2022, 22:36

Treba danasnju utakmicu zaboraviti sto prije i posvetiti se Borcu i kupu. Jos 12 tekmi u Ligi ima + kup. Izvuci pouke i idemo dalje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Fajl
Kontakt:

Post Postao/la Fajl » 05 mar 2022, 22:38

Protiv Borca u subotu ipak od 16, a ne od 17h.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 05 mar 2022, 22:40

Mi smo sami sebe pobjedili.
🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 mar 2022, 22:42

Al lik juce na forumu yebenom napise prvih 11 Zelje, napise da ce Stilic na krilo a Hodzic u napad, ovdje neko to podijeli, i NIKO NISTA NE URADI POVODOM TOGA. Znamo da igraci citaju forum, et nek nisu ni ozbiljno shvatili, al brate da makar neko ne pokusa nesta analizirat i pripremit... Ovo me navodi na dva zakljucka. Prvi, trener nije ozbiljno pristupio pripremi utakmice. Imao si sastav napisan dan ranije, imao si njihovu tekmu iz Mostara, i nista ne uradis povodom toga, ne skontas da ljudi nemaju snage za pressing 90 min nego da igraju u intervalima, zatvoris se ispocetka i pustis da se umore pa ih slomis u drugom.poluvremenu, al qrcina.
Druga stvar, igraci su toliko nonsalantno usli u tekmu, fascinantno. Imamo taj potcjenjivacki stav prema.njima.godinama, kao da ce oni sami gace skinut i usr.at se nasih dresova, opreme, miliona, bundesligasa i ostalih qraca. Ovako smo gubili i 2015. i 2018. i sad. Jedino su nas u onoj sezoni 19/20 dva put oducili od fudbala sa bara-bara kvalitetnom ekipom, ovo ostalo su nas obicno tukli sa 3 puta gorom ekipom, al na motiv i volju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 mar 2022, 22:56

NazorUso je napisao/la:
05 mar 2022, 22:01
GLEDAJ CEHRE, GLEDAJ GRADJE KO DA JE KADET, PA BOLAM IZ NJEGA IZBIJA NEHLJEBSTVO...FUUUUJ KO UZIMA PARE OD FUDBALA !!!! YEBEM MU BABU ZALIZANOG !!!
slika
Ovo je tačno sramota, gledaj nogica i rukica, ko da hljeba lik ne jede. Danas imaš šta god hoćeš, teretane na svakom koraku, programi ishrane, treniranja... i da sebi dopustiš da u našoj šaban ligi ne možeš fizički ništa, da te ljudi u svakom duelu raznesu, nevjerovatno nešto.

Što neko reče u kadetima su djeca razvijenija i jača, svaki bi ga nadjačao
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 mar 2022, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 05 mar 2022, 22:56

Treba imati u vidi da
Hebibovic nije desni bek, vec desno krilo
Kapić nije zadnji vezni, vec ofanzivni vezni
Čataković nije ofanzivni vezni, vec napadac
Dala je suludo komentarisati

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bosnas_, Hajdeee, Jadnimi, kanarinac, keli, napoleon72, rimljanin90 i 96 gostiju.