AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Opet sam nekako sigurniji sa Ibrom nego Olivierom na terenu, pogotovo protiv ovih bunker ekipa tipa Udinese.
On će izvući neki penal, situaciju iz ničega. Mada, ne smijemo ni s jednim ni s drugim ući u iduću sezonu kao prvim opcijama!
On će izvući neki penal, situaciju iz ničega. Mada, ne smijemo ni s jednim ni s drugim ući u iduću sezonu kao prvim opcijama!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ima i Zirokopter
vakat je da zabije na gostujucem terenu
Mada sam i ja vise za Ibru
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ko ce njeg sad da osuneti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kakva partija Faivrea sinoć. Bas mi zao sto ga nismo doveli, za male pare bi riješili desno krilo.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ponudi im dobro cifru i vidices kako nece. Sve je biznis.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Stari kerovi će se vrlo (ne)rado prisjetiti Bogardea i Reizigera, dva katastrofalna holanđana, defanzivci, rupetine teške. I Kluivert Sr. je bio jako loš u Milanu, čak je se Huntelaar značajno bolje snašao od njega u najdražem dresu
Ne znam za Botmana, nikad ga nisam gledao, ali će nam trebati makar novi backup CB (ukoliko Kalulu napravi iskorak). Kjaer je vjerovatno gotov, nije realno očekivati da čovjek njegovih godina bude isti igrač nakon teške povrede križnog ligamenta.
Pioli: “Ibrahimovic trained with the squad and it’s probable that he will be available tomorrow against Napoli.”

- OldFashioned
- Kontakt:
A'e fala qurcu!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sudeći prema izvještajima par novinara, Belotti je već potpisao za Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Ne znam kakav je igrač Ikone ali ako je novi Quadrado želim ga što dalje od Milana.
- Beduin
- Kontakt:
Zaniolo je svakako preskup za nas, njega vec vidim u Juventusu jer oni to sve obrste. A Ikone bi mogao biti sobro krilo uz kvalitetnije suigrace, al je danas problem precjenjivanje igraca i ti to tesko mozes pratiti. Barem ne jos uvijek.
075 ❤
075 ❤
Da je baš toliko dobar, ne bi završio u Fiorentini.
I još je čini mi se bio u zadnjoj godini ugovora, imao je još širi spektar klubova u kojima je mogao završiti.
Ali elem, nama bi svako krilo bilo upgrade u odnosu na ovo što imamo.
Ali elem, nama bi svako krilo bilo upgrade u odnosu na ovo što imamo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Bez obzira što mi dajemo dosta golova opet su najdeficitarnije pozicije one napadača i desnog krila. Jedna zbog starosti a druga zbog loše kvalitete i time se moraju pozabaviti.
Sanjao sam ljudi da je 1-1 i u 90-oj penal za nas,Ibra uzeo da puca i ja se probudio,tako da vam ne bi znao reci kako ce zavrsiti 
Hajd opet na spavanje

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Cuj "da je dobar, ne bi zavrsio u Fiorentini". Tacno me Rope nerijetko baci u razmisljanje da li uopste prati fudbal. 
Nesto najpametnije sto "mladji" igrac danas moze napraviti za svoju karijeru jeste ici korak po korak pri izboru kluba, a ne letiti prvenstveno za parama. Narocito igrac koji je predan radu i vjeruje u sebe da ce igrama napredovati i izgraditi karijeru.
Nesto najpametnije sto "mladji" igrac danas moze napraviti za svoju karijeru jeste ici korak po korak pri izboru kluba, a ne letiti prvenstveno za parama. Narocito igrac koji je predan radu i vjeruje u sebe da ce igrama napredovati i izgraditi karijeru.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Nama je i Edin Bavčić upgrade na poziciji desnog krila ali i AMF-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.