FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Toliki milioneri se promjenise, toliki treneri, SDi a Heba i dalje u prvih 11.
Pa na ljeto kad ne bi nikog doveli osim nejgove zamjene bili bi bolji.
Volis ti Anele qurac moj Sarajevo. Da ga volis ne bi mu zlo nanosio svojim igrama.
Volis ti Anele qurac moj Sarajevo. Da ga volis ne bi mu zlo nanosio svojim igrama.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad sam sreo Handzic na zapadu danas znao sam da od nas hajra nema 

Zato je protivnicka ekipa svi na svojim pozicijama, i u cvijetu mladosti

Nema takvog opravdanja. Realno.
- FKS -
Ja od večeras nisam i ne želim više biti član kluba! Bacio sam člansku! Koja je svrha biti član ovoga kluba. Koja?! Po ko zna koji put nas brukaju ti narkomani. Pa dokle više?! Ljudi im dali džaba ulaz i oni im ovako uzvrate. Mene je sramota! Sramota! I ovo što smo skupili članova sve će na kraju otići na kazne. Sve!
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hebibović danas sasvim pristojan, ima barem petorica šestorica za koje se treba uhvatit prije njega. Da treba ić naravno, trebao je davno, al trenutno je najmanji problem.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:58Toliki milioneri se promjenise, toliki treneri, SDi a Heba i dalje u prvih 11.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovdje su neki ocekivali da pobjedjujemo sve do kraja, zaboravljajuci da su veceras igrali 8 od 11 igraca iz prve polusezone gdje smo ocajni bili.
Avramovskom se vidim vec sudi i prosudjuje.
I lazic i dupovac su nas yebavali crvenim. Trako treba dobiti svoju sansu, sigurno ne bi bio ovako glup.
Avramovskom se vidim vec sudi i prosudjuje.
I lazic i dupovac su nas yebavali crvenim. Trako treba dobiti svoju sansu, sigurno ne bi bio ovako glup.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
I da kažem da je Zeljeznicar u Mostaru odigrao 10x bolju utakmicu nego danas,danas to nije bilo ni p od presinga od njih sem na neke momente,danas su nas razbili na sredini gdje je ovaj Hajdarevic pokrio sam kao nasih 11 igraca ,upravo iz tog razloga nismo ni odigrali nista kroz sredinu samim tim ni imali neki šut.
I kad se Bodul vrati bilo kakva druga ideja sem njega na poziciji 10 a Hamze na poziciji 9 ce biti za debele analize i pitanja zašto. Ni jedan ovaj igrac nema ni B od Bodula onog fudbalskog znanja(na stranu sve ostalo)
I kad se Bodul vrati bilo kakva druga ideja sem njega na poziciji 10 a Hamze na poziciji 9 ce biti za debele analize i pitanja zašto. Ni jedan ovaj igrac nema ni B od Bodula onog fudbalskog znanja(na stranu sve ostalo)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ba pa jesi l gledo njegovu defanzivu ? Ispada ko da je kadet. Visi u napadu nema se snage vratit. Igrac koji moze igrat 4 pozicije i to da ih odigra isto. Da ne ujebe bas toliko ali isto tako da nista ne doprinese.bodi123 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:03Hebibović danas sasvim pristojan, ima barem petorica šestorica za koje se treba uhvatit prije njega. Da treba ić naravno, trebao je davno, al trenutno je najmanji problem.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:58Toliki milioneri se promjenise, toliki treneri, SDi a Heba i dalje u prvih 11.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo kad bi Bodula nafurali da smrša i uozbilji se. On na desetci, desno Avram lijevo sejtan, u spicu Hamza, bas fino.miky_hz je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:03I da kažem da je Zeljeznicar u Mostaru odigrao 10x bolju utakmicu nego danas,danas to nije bilo ni p od presinga od njih sem na neke momente,danas su nas razbili na sredini gdje je ovaj Hajdarevic pokrio sam kao nasih 11 igraca ,upravo iz tog razloga nismo ni odigrali nista kroz sredinu samim tim ni imali neki šut.
Inače, aferim administraciji koja nije predala žalbu za Bodulovu suspenziju

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Defanzivno su svi bili nula, i štoperi i Mujakić koji je kao pao s neba na teren, o Glupovcu da ne pričam... ofanzivno je imao nekoliko dobrih utrčavanja i prodora. Mislim Hebib je Hebib, ispisali smo romane o njemu i svi znamo njegove mane, al danas vala da se hvatam njega pored živih štopera, Dala, Đokanovića, Bagarića, Hamze koji nisu apsolutno ništa odigrali - nema smisla.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:05Kako ba pa jesi l gledo njegovu defanzivu ? Ispada ko da je kadet. Visi u napadu nema se snage vratit. Igrac koji moze igrat 4 pozicije i to da ih odigra isto. Da ne ujebe bas toliko ali isto tako da nista ne doprinese.bodi123 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:03Hebibović danas sasvim pristojan, ima barem petorica šestorica za koje se treba uhvatit prije njega. Da treba ić naravno, trebao je davno, al trenutno je najmanji problem.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:58Toliki milioneri se promjenise, toliki treneri, SDi a Heba i dalje u prvih 11.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Aj ne seri, ja prvi sam popizdio i u afektu svasta lupao al cuj baciti clansku.. nek prenoci brate, hladna glavaMemara je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:02Ja od večeras nisam i ne želim više biti član kluba! Bacio sam člansku! Koja je svrha biti član ovoga kluba. Koja?! Po ko zna koji put nas brukaju ti narkomani. Pa dokle više?! Ljudi im dali džaba ulaz i oni im ovako uzvrate. Mene je sramota! Sramota! I ovo što smo skupili članova sve će na kraju otići na kazne. Sve!
1946-1987
- ElCartel11
- Kontakt:
Podbacili su svi kao sto sam pisao. Za nadati se, da ovo bio samo takav kad ti nista ne ide.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bas me zanima koliko je Čataković puta u Trencinu i CSKA igrao ofanzivnog veznog.Bojim se da on kod nas tu ne može dati veci doprinos.
- belosevic23
- Kontakt:
Budimo realni samo pidro i djokanovic su licili na ozbiljne igrace, preuzimali odgovornost i trcali koliko su mogli.. bagaric ko na terminu tapka loptu, suljic 3 puta oko svoje ose se okrene, pa jednog igraca dripla 4 puta..to u profesionalnim ligama se ne smije desavati..ostali takodjer katastrofa..pravit cemo mi Rahmanovica od blata..covjek ih je sam znao istuci na derbiju
Neka donesu kup sve im halalimo. Je l' tako braćo?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.miky_hz je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:33Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.
Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega
Neznam u sta sam vise razocaran.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.
Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treba ovoj balavurdiji objasniti da ne traze uzor u beogradskim huliganima. Nas derbi je vazda bio jedinstven po nadahnutim salama medju bordo-plavoj raji. Taj duh treba zadrzati po svaku cijenu.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:26Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.miky_hz je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:33Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.
Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega
Neznam u sta sam vise razocaran.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.
Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Dovidjenja.Memara je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:02Ja od večeras nisam i ne želim više biti član kluba! Bacio sam člansku! Koja je svrha biti član ovoga kluba. Koja?! Po ko zna koji put nas brukaju ti narkomani. Pa dokle više?! Ljudi im dali džaba ulaz i oni im ovako uzvrate. Mene je sramota! Sramota! I ovo što smo skupili članova sve će na kraju otići na kazne. Sve!
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: adoado, Dave, fks74, jurisicduska, nedimmmm1337, r3m1 i 67 gostiju.