FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 05 mar 2022, 22:58

Toliki milioneri se promjenise, toliki treneri, SDi a Heba i dalje u prvih 11.

Pa na ljeto kad ne bi nikog doveli osim nejgove zamjene bili bi bolji.

Volis ti Anele qurac moj Sarajevo. Da ga volis ne bi mu zlo nanosio svojim igrama.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 mar 2022, 22:59

Kad sam sreo Handzic na zapadu danas znao sam da od nas hajra nema :rol:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 mar 2022, 22:59

Riveros je napisao/la:
05 mar 2022, 22:56
Treba imati u vidi da
Hebibovic nije desni bek, vec desno krilo
Kapić nije zadnji vezni, vec ofanzivni vezni
Čataković nije ofanzivni vezni, vec napadac
Dala je suludo komentarisati
Zato je protivnicka ekipa svi na svojim pozicijama, i u cvijetu mladosti :|

Nema takvog opravdanja. Realno.
- FKS -

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 mar 2022, 23:00

Psg pa izgubi haj bogati
NEMA NAZAD

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 mar 2022, 23:02

Ja od večeras nisam i ne želim više biti član kluba! Bacio sam člansku! Koja je svrha biti član ovoga kluba. Koja?! Po ko zna koji put nas brukaju ti narkomani. Pa dokle više?! Ljudi im dali džaba ulaz i oni im ovako uzvrate. Mene je sramota! Sramota! I ovo što smo skupili članova sve će na kraju otići na kazne. Sve!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 mar 2022, 23:02

holyman je napisao/la:
05 mar 2022, 23:00
Psg pa izgubi haj bogati
+13 opusteno
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 mar 2022, 23:03

feniksptica je napisao/la:
05 mar 2022, 22:58

Volis ti Anele qurac moj Sarajevo. Da ga volis ne bi mu zlo nanosio svojim igrama.
Hebibović danas sasvim pristojan, ima barem petorica šestorica za koje se treba uhvatit prije njega. Da treba ić naravno, trebao je davno, al trenutno je najmanji problem.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 mar 2022, 23:03

Ovdje su neki ocekivali da pobjedjujemo sve do kraja, zaboravljajuci da su veceras igrali 8 od 11 igraca iz prve polusezone gdje smo ocajni bili.

Avramovskom se vidim vec sudi i prosudjuje.
I lazic i dupovac su nas yebavali crvenim. Trako treba dobiti svoju sansu, sigurno ne bi bio ovako glup.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2022, 23:03

I da kažem da je Zeljeznicar u Mostaru odigrao 10x bolju utakmicu nego danas,danas to nije bilo ni p od presinga od njih sem na neke momente,danas su nas razbili na sredini gdje je ovaj Hajdarevic pokrio sam kao nasih 11 igraca ,upravo iz tog razloga nismo ni odigrali nista kroz sredinu samim tim ni imali neki šut.

I kad se Bodul vrati bilo kakva druga ideja sem njega na poziciji 10 a Hamze na poziciji 9 ce biti za debele analize i pitanja zašto. Ni jedan ovaj igrac nema ni B od Bodula onog fudbalskog znanja(na stranu sve ostalo)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 mar 2022, 23:05

bodi123 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:03

Hebibović danas sasvim pristojan, ima barem petorica šestorica za koje se treba uhvatit prije njega. Da treba ić naravno, trebao je davno, al trenutno je najmanji problem.
Kako ba pa jesi l gledo njegovu defanzivu ? Ispada ko da je kadet. Visi u napadu nema se snage vratit. Igrac koji moze igrat 4 pozicije i to da ih odigra isto. Da ne ujebe bas toliko ali isto tako da nista ne doprinese.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 mar 2022, 23:06

miky_hz je napisao/la:
I da kažem da je Zeljeznicar u Mostaru odigrao 10x bolju utakmicu nego danas,danas to nije bilo ni p od presinga od njih sem na neke momente,danas su nas razbili na sredini gdje je ovaj Hajdarevic pokrio sam kao nasih 11 igraca ,upravo iz tog razloga nismo ni odigrali nista kroz sredinu samim tim ni imali neki šut.

I kad se Bodul vrati bilo kakva druga ideja sem njega na poziciji 10 a Hamze na poziciji 9 ce biti za debele analize i pitanja zašto. Ni jedan ovaj igrac nema ni B od Bodula onog fudbalskog znanja(na stranu sve ostalo)
Samo kad bi Bodula nafurali da smrša i uozbilji se. On na desetci, desno Avram lijevo sejtan, u spicu Hamza, bas fino.
Inače, aferim administraciji koja nije predala žalbu za Bodulovu suspenziju :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 mar 2022, 23:10

05 mar 2022, 23:05
bodi123 je napisao/la:

Kako ba pa jesi l gledo njegovu defanzivu ? Ispada ko da je kadet. Visi u napadu nema se snage vratit. Igrac koji moze igrat 4 pozicije i to da ih odigra isto. Da ne ujebe bas toliko ali isto tako da nista ne doprinese.
Defanzivno su svi bili nula, i štoperi i Mujakić koji je kao pao s neba na teren, o Glupovcu da ne pričam... ofanzivno je imao nekoliko dobrih utrčavanja i prodora. Mislim Hebib je Hebib, ispisali smo romane o njemu i svi znamo njegove mane, al danas vala da se hvatam njega pored živih štopera, Dala, Đokanovića, Bagarića, Hamze koji nisu apsolutno ništa odigrali - nema smisla.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 05 mar 2022, 23:14

Memara je napisao/la:
05 mar 2022, 23:02
Ja od večeras nisam i ne želim više biti član kluba! Bacio sam člansku! Koja je svrha biti član ovoga kluba. Koja?! Po ko zna koji put nas brukaju ti narkomani. Pa dokle više?! Ljudi im dali džaba ulaz i oni im ovako uzvrate. Mene je sramota! Sramota! I ovo što smo skupili članova sve će na kraju otići na kazne. Sve!
Aj ne seri, ja prvi sam popizdio i u afektu svasta lupao al cuj baciti clansku.. nek prenoci brate, hladna glava
1946-1987

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2022, 23:14

MortemHz je napisao/la:
05 mar 2022, 22:22
mma_hz je napisao/la:
05 mar 2022, 22:21
Niko da ne spomene i ocajnog uzasnog Catakovica.
Šta je ono bilo brate moj? Mujakić isto tako, Dupovca ne treba spominjati.
Podbacili su svi kao sto sam pisao. Za nadati se, da ovo bio samo takav kad ti nista ne ide.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 05 mar 2022, 23:15

Bas me zanima koliko je Čataković puta u Trencinu i CSKA igrao ofanzivnog veznog.Bojim se da on kod nas tu ne može dati veci doprinos.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 05 mar 2022, 23:25

Budimo realni samo pidro i djokanovic su licili na ozbiljne igrace, preuzimali odgovornost i trcali koliko su mogli.. bagaric ko na terminu tapka loptu, suljic 3 puta oko svoje ose se okrene, pa jednog igraca dripla 4 puta..to u profesionalnim ligama se ne smije desavati..ostali takodjer katastrofa..pravit cemo mi Rahmanovica od blata..covjek ih je sam znao istuci na derbiju

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 05 mar 2022, 23:26

Neka donesu kup sve im halalimo. Je l' tako braćo?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2022, 23:26

miky_hz je napisao/la:
05 mar 2022, 20:33
Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.

Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega

Neznam u sta sam vise razocaran.
Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.

Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Yanichar
Kontakt:

Post Postao/la Yanichar » 05 mar 2022, 23:31

ElCartel11 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:26
miky_hz je napisao/la:
05 mar 2022, 20:33
Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.

Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega

Neznam u sta sam vise razocaran.
Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.

Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Treba ovoj balavurdiji objasniti da ne traze uzor u beogradskim huliganima. Nas derbi je vazda bio jedinstven po nadahnutim salama medju bordo-plavoj raji. Taj duh treba zadrzati po svaku cijenu.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 mar 2022, 23:32

Memara je napisao/la:
05 mar 2022, 23:02
Dovidjenja.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Dave, fks74, jurisicduska, nedimmmm1337, r3m1 i 67 gostiju.