FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Baš tako, prvih 5min se mislim jest lijepo opet nakon dugo vremena pred domaćim navijačima, i onda muk ostatak meča.
Do primljenog gola je svaka linija dosta dobro izgledala, sve ostalo (sem Musialine asistencije za Sabitzera) za zaborav. Puno nekih individualnih grešaka i nerazumjevanja na terenu, doslovno su zasmetali par puta jedni drugima u izglednim šansama. Raste pritisak pred Salzburg, pa ćemo da vidimo kako će i trener i igrači odgovoriti.
Aj bar smo dočekali da je Pavard najbolje ocijenjeni igrač, i to zasluženo.
Do primljenog gola je svaka linija dosta dobro izgledala, sve ostalo (sem Musialine asistencije za Sabitzera) za zaborav. Puno nekih individualnih grešaka i nerazumjevanja na terenu, doslovno su zasmetali par puta jedni drugima u izglednim šansama. Raste pritisak pred Salzburg, pa ćemo da vidimo kako će i trener i igrači odgovoriti.
Aj bar smo dočekali da je Pavard najbolje ocijenjeni igrač, i to zasluženo.
Klub koji drži do sebe bi prvo opalio po džepu Kimmicha, Goretzku, Hernandeza, Sanea koji ne pružaju ni upola onoliko koliko su plaćeni, zatim Neureu rekli da oni određuju koliko utakmica će igrati i kad će trenirati, a ne on, Lewatu pokazali vrata i zahvalili mu se na suradnji kao i Mulleru ako ne misle igrati, treneru ako još jednom bude izmišljao toplu vodu također noga u dupe i sl.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na Salzburg ce krenuti ziheraski sa Hernandezom i Pavardom kao bekovima i Comanom i Saneom kao krilima dok ce Gnabry ostati na klupi.
Kada malo razmislim, bolje i taj ziheraski pristup nego ova prese.ravanja gdje niko nikoga ne razumije.
Igras sa 5 napadaca i patis se da stvori priliku a pogotovo da postignes gol.
Ista stvar se desila u Salzburgu.
Kada malo razmislim, bolje i taj ziheraski pristup nego ova prese.ravanja gdje niko nikoga ne razumije.
Igras sa 5 napadaca i patis se da stvori priliku a pogotovo da postignes gol.
Ista stvar se desila u Salzburgu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mozes druze raditi tako radikalne rezove, postoji nesto sto se zove tolerancija i razgovor koji malo bolje razumiju ljudi koji nisu odrasli na Balkanu.Bayo je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:18Klub koji drži do sebe bi prvo opalio po džepu Kimmicha, Goretzku, Hernandeza, Sanea koji ne pružaju ni upola onoliko koliko su plaćeni, zatim Neureu rekli da oni određuju koliko utakmica će igrati i kad će trenirati, a ne on, Lewatu pokazali vrata i zahvalili mu se na suradnji kao i Mulleru ako ne misle igrati, treneru ako još jednom bude izmišljao toplu vodu također noga u dupe i sl.
Nas mentalitet je nas doveo tu gdje i jesmo, na dno svega sto se tice nogometa.
Ono sto je greska, neko moje misljenje je davanje tih nekakvih slobodnih dana, malo pa malo neko od igraca ima dan, dva slobodno.
Ako je dobio platu kakvu je htio, cemu onda slobodni dani?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad bolest uznapreduje (traženje velikih ugovora, određivanje kad će se igrati, a kad odmarati, stalno slobodni dani, vučenje po terenu i bezvoljnost,) onda trebaju i radikalne mjere.
Onu glupost koju je danas izveo Muller može izvesti samo netko tko razmišlja o milovanju konja po određenim mjestima, a ne o nogometu.
U zadnjih par utakmica najbolji igrač je golman, najmanje plaćen, već mu traže zamjenu, a on bez greške iako su svi očekivali da će kiksati na veliko.
Onu glupost koju je danas izveo Muller može izvesti samo netko tko razmišlja o milovanju konja po određenim mjestima, a ne o nogometu.
U zadnjih par utakmica najbolji igrač je golman, najmanje plaćen, već mu traže zamjenu, a on bez greške iako su svi očekivali da će kiksati na veliko.
Cudan li je taj Müller po forumasima vec je 3 puta trebao da bude otjeran ali on nekako odolijeva .I to uvjek paljba na njega kad ne ide citavom timu,ali kad prorade onda Müller bude nezamjenjiv.Mozda ponovo sabotira trenera 

VOLIM BAYERN
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sabitzer pokazao da nije kvalitet za Bayern. Upmecano je mlad, ova sezone je za zaborava, slejdeca je kljucna za njega. Hernandez je na stoperskoj poziciji za svakoga domtor fudbala.
Kad se Davies vraca?
Volio bih vidjeti jednom odbranu u sastavu:
Kimmich, Pavard, Hernandez, Davies.
Lewa prestao zabijati, odmah raspad sistema.
Kad se Davies vraca?
Volio bih vidjeti jednom odbranu u sastavu:
Kimmich, Pavard, Hernandez, Davies.
Lewa prestao zabijati, odmah raspad sistema.
Doktor još ništa nije pokazao, pa moglo bi se reći i najveće razočarenje od svih pridošlica u zadnjih nekoliko godina, pogotovo kada se uzme u obzir koliko je plaćen i koliko često je van stroja.
Ufffff, ne znam. Ne gledam ove mečeve u Bundesligi redovno i pažljivo, ali opet nastojim da budem u toku.
Volim i redovne kritičare čitati, pa koliko se god sa njima slagao, one dosadne koji se ponavljaju samo preskočim.
Čekam effea i klareta i njihov dubinski
osvrt.
Jedno je sigurno, effe je to par puta pomenuo, ekipa je prezasićena uspjesima i titulama u domaćem prvenstvu i lošijih predstava će biti sve više dok neko ozbiljno ne zaprijeti.
Evo smijem se kladiti da ovako neće izgledati protiv RB i da će sav značaj svesti na Ligu prvaka.
Ufffff, ne znam. Ne gledam ove mečeve u Bundesligi redovno i pažljivo, ali opet nastojim da budem u toku.
Volim i redovne kritičare čitati, pa koliko se god sa njima slagao, one dosadne koji se ponavljaju samo preskočim.
Čekam effea i klareta i njihov dubinski
Jedno je sigurno, effe je to par puta pomenuo, ekipa je prezasićena uspjesima i titulama u domaćem prvenstvu i lošijih predstava će biti sve više dok neko ozbiljno ne zaprijeti.
Evo smijem se kladiti da ovako neće izgledati protiv RB i da će sav značaj svesti na Ligu prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten
- farinelli123
- Kontakt:
Sledece sezone ako BvB zadrži Haalanda i Hey Jude Belinghama + Adeyemi i Süle, oni mogu da budu ozbiljan konkurent za titulu posle duže vremena. Da kažemo nivo 2011-2013, dobro Klop je jardama ispred Rosea.
Što se tiče klađenja i Salzburga, može li tu 2:2 tačan rezultat? Mi ne ispadamo u regularnom toku jer nema gol u gostima i onda ih na guzove dobijemo u produžetku.
•
Haha, može I to ako ćemo uživati.farinelli123 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:31
Što se tiče klađenja i Salzburga, može li tu 2:2 tačan rezultat? Mi ne ispadamo u regularnom toku jer nema gol u gostima i onda ih na guzove dobijemo u produžetku.
Rijetko ti griješiš u prognozama, ne bih smio s tobom " u nešto"
Moje mišljenje je da će mnogi više pokazati, ubaciti u brzinu više I doći do prolaska bez većih oscilacija.
Vom Jäger zum Gejagten
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Ma uzima bayo laganini salzburg 3:0.
Ja se nesjecam da bayo u kratkom vremenskom roku odigra lose obe tekme.
Ceh ce nazalost platiti salzburg.
Ja se nesjecam da bayo u kratkom vremenskom roku odigra lose obe tekme.
Ceh ce nazalost platiti salzburg.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dok Kahn dogovara pojacanja vi se prepirete oko tekme koja je u sustini nebitna. Igramo ligu u kojoj nemamo konkurenta, najteze je motivisati igrace.
Bayern ce pomesti Salzburga, utakmice u Ligi prvaka ce biti nesto sasvim drugo od blijedih izdanja iz BL.
farineli123
Borussija nikad nece biti konkurent Bayernu jer ima mentalitet razvojnog klub. Druga stvar, oni ne mogu finansirati Sulea i Adejemija bez prodaje nekog od najbitnijih igraca, pogotovo ne sad u koroni.
Bayern ce pomesti Salzburga, utakmice u Ligi prvaka ce biti nesto sasvim drugo od blijedih izdanja iz BL.
farineli123
Borussija nikad nece biti konkurent Bayernu jer ima mentalitet razvojnog klub. Druga stvar, oni ne mogu finansirati Sulea i Adejemija bez prodaje nekog od najbitnijih igraca, pogotovo ne sad u koroni.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nevidim potrebu za toliki pesimizam,jer realno u ligi smo sigurni,ovo je bio derbi protiv izuzetno dobrog Leverkuzena,remi nije nešto s čim treba viti zadovoljan ali daleko od toga da je sve negativno.
Pa gube svi City od Totenhema,Čelzi se oklizne svako malo pa nevidim da tamo tjeraju Guardiolu ili Tuhela.
Nagelsman očigledno pokušava nači mjesto za sve,traži sistem,i uigrava različite varijante no u biti što je traženo od njega kada je dolazio.
Salzburg siguran sam gladbo dobijamo,titula je tu.
Pavard čini se digao se na novi nivo,igra odlično.
Ono što moram reći je da se nadam da će nam Wirtz doći,strašan igrač,njemac,mlad,definitivno moja največa želja.
I dalje smatram da je Nagelsman idealno rješenje za Bayern i da če s godinama i sezonama nampraviti od sebe Legendu Bayerna,...
Vjerujem da če ljeto biti baš prometno i da če se napraviti tim koji će Nagelsman voditi u odbranu LP

Pa gube svi City od Totenhema,Čelzi se oklizne svako malo pa nevidim da tamo tjeraju Guardiolu ili Tuhela.
Nagelsman očigledno pokušava nači mjesto za sve,traži sistem,i uigrava različite varijante no u biti što je traženo od njega kada je dolazio.
Salzburg siguran sam gladbo dobijamo,titula je tu.
Pavard čini se digao se na novi nivo,igra odlično.
Ono što moram reći je da se nadam da će nam Wirtz doći,strašan igrač,njemac,mlad,definitivno moja največa želja.
I dalje smatram da je Nagelsman idealno rješenje za Bayern i da če s godinama i sezonama nampraviti od sebe Legendu Bayerna,...
Vjerujem da če ljeto biti baš prometno i da če se napraviti tim koji će Nagelsman voditi u odbranu LP
Ja imam osjećaj kao da igraci bojkotuju, kao pod kovacem kad nisu igrali dodje drugi trener odmah proigrase, nemoguće da su zaboravili lopte igrat zadnjih par utakmica patnja cak je i prolazak Salzburga sa ovakom igrom upitan
A šta im sad ne odgovara, većina ih je odlično plaćena (neki i debelo previše u odnosu na igre,) neki sami određuju kad će trenirati, na kojim pozicijama će igrati, imaju slobodnih dana koliko im volja i opet ne valja, zasićen si i ne sviđa ti se taktika - e pa plaćen si da igraš a ne da filozofiraš, samo po džepu i klupa pa da vidiš kako će biti mirni ko bubice kad budu plaćeni po učinku.
Martinez se bunio što toliko bicikliraju kod Kovača i da je mislio da treniraju za tour de france, sad bi oni meni biciklirali 60 minuta prije i 60 poslije treninga, možda bi tamo nešto osvojili kad ispadnu iz LP i budu imali slobodno ljeto.
Martinez se bunio što toliko bicikliraju kod Kovača i da je mislio da treniraju za tour de france, sad bi oni meni biciklirali 60 minuta prije i 60 poslije treninga, možda bi tamo nešto osvojili kad ispadnu iz LP i budu imali slobodno ljeto.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 06 mar 2022, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Uostalom, da je konkurencija i malo normalna, u zadnjih par sezona ne bi uzeli pola naslova u ligi.
Nešto mi govori da Kahn nije otišao u Monaco samo da bi pregovarao oko nekog anonimusa iz Ajaxa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gravenberch, Mazraoui i Haaland...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.