+1MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 mar 2022, 11:22Svi do jednog BEZ IZUZETAKA gole qarine. Niti ću izdvajati Suljića, niti pljuvati Pidru ili Mujakića. Znači svi GOLE QARINE.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Druze samo umrijeti se mora ,ja sam siguran sa ovom ekipom nema hajra ,i evropa je upitna totalni remont ekipe treba previse amatera ima u ekipi.Foux87 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:26Hahaha jeste smiješni jučer sve super, Mirvić zna šta radi, Vasoski odličan. A danas sve kontra, de odličite se malo. Znam da nismo smjeli izgubiti od ovih amatera ali Bože moj ne možemo igrati kao po loju. Mirvić je također svjestan da ekipa mora dosta toga riješiti prvenstveno ogromnog broj igrača koji nisu kalibar Sarajeva, potom i navijače urediti. Sada se 100% okrenuti kupu te taj trofej M O R A završiti kod nas.

- egocentrik
- Kontakt:
Treba spomenuti i amaterska ispucavanja Dizdarevica. Predugo razmišljanje i onda ponovno slanje lopte napamet tokom cijelih 90 minuta, to zamjeram makedoncu, svako ispucavanje golmana je bilo napad za njih.
Bili smo premlaki bez žara, mali dal izgubi loptu i u nevjerici isprati protivnickog igrača pogledom bez namjere da se vrati i izvrši pritisak po izgubljenoj lopti. Derbi je po meni bio prelos puno igre napamet izbij nabij, nemamo mi nekog fudbalskog znalca osim možda sejtana ali ne može jedan krilni igrač biti motor pokretač. Ne kazem da smo loša ekipa ali nije to bilo to.
Nikakve kreacije nemamo možda se ovaj makedonac pokaže ko igrač ne moze se suditi nakon jedne utakmice a kad je ušao nismo već ni imali dovoljno energije. Odbrana bez mozga ali i bez muda, sve se svodi na to da dodas prvom do sebe i pobjegneš samo da ne bi preuzeo odgovornost, nemamo istinskog lidera u odbrani. Nije mi poraz teško pao toliko što ne pretendujemo na titulu ali crveni je narucen odozgo. Ovo su utakmice gdje se vidi pojedinacni kvalitet kod igraca mi u prvom poluvremenu dok smo bili s istim brojem igrača nismo imali osim sejtana nijednog igrača koji može nekim potezom promijeniti situaciju, iskreno ne znam ni koji su nam ciljevi osim izlaska u evropu. Šta možemo očekivati u budućnosti, da li ćemo plesati jedno dva kola. Da li je realno očekivati neke promjene s tim da ćemo u Evropi zaraditi max 300-400k€? Šta se može s tim novcem, ponovo sve u krug? Mi nismo profitabilni i to je nešto što mene brine, a sigurno i gazdu.
Bili smo premlaki bez žara, mali dal izgubi loptu i u nevjerici isprati protivnickog igrača pogledom bez namjere da se vrati i izvrši pritisak po izgubljenoj lopti. Derbi je po meni bio prelos puno igre napamet izbij nabij, nemamo mi nekog fudbalskog znalca osim možda sejtana ali ne može jedan krilni igrač biti motor pokretač. Ne kazem da smo loša ekipa ali nije to bilo to.
Nikakve kreacije nemamo možda se ovaj makedonac pokaže ko igrač ne moze se suditi nakon jedne utakmice a kad je ušao nismo već ni imali dovoljno energije. Odbrana bez mozga ali i bez muda, sve se svodi na to da dodas prvom do sebe i pobjegneš samo da ne bi preuzeo odgovornost, nemamo istinskog lidera u odbrani. Nije mi poraz teško pao toliko što ne pretendujemo na titulu ali crveni je narucen odozgo. Ovo su utakmice gdje se vidi pojedinacni kvalitet kod igraca mi u prvom poluvremenu dok smo bili s istim brojem igrača nismo imali osim sejtana nijednog igrača koji može nekim potezom promijeniti situaciju, iskreno ne znam ni koji su nam ciljevi osim izlaska u evropu. Šta možemo očekivati u budućnosti, da li ćemo plesati jedno dva kola. Da li je realno očekivati neke promjene s tim da ćemo u Evropi zaraditi max 300-400k€? Šta se može s tim novcem, ponovo sve u krug? Mi nismo profitabilni i to je nešto što mene brine, a sigurno i gazdu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Samo džaba pare trošimo po Antaliji. Debili se spremiše na Ilidži i u Konjicu i uzeše nas. Strašno je sa koliko malo motiva smo juče ušli u utakmicu,pojedini igrači su se ponašali kao da je rekreativna utakmica. Tako se derbi ne igra. Mi moramo kup osvojiti jer preko lige sigurno nećemo izboriti evropu.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Molit Boga da Velez uzme Borca danas,ali tesko...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To nam baš ne odgovara, tako bi se još jedan klub priključio vrhu tabele/borbi za Europu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Velez i ako dobije bjezat cemo mu 4 boda.Borac ako dobije mozemo se pozdraviti sa top 3.Ja prizeljkujem X2 danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma x bi bio najbolji danas izmedju njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni bi x ovdje bio najbolji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma X u banja luci i onda imamo popravni protiv borca iduce kolo
Pa kako remont a do juce, nikad bolji prelazni rok, beton igracki kadar itd.. Joj mi smo najvece zlo ovog kluba.Ado_77 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 11:36Druze samo umrijeti se mora ,ja sam siguran sa ovom ekipom nema hajra ,i evropa je upitna totalni remont ekipe treba previse amatera ima u ekipi.Foux87 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:26Hahaha jeste smiješni jučer sve super, Mirvić zna šta radi, Vasoski odličan. A danas sve kontra, de odličite se malo. Znam da nismo smjeli izgubiti od ovih amatera ali Bože moj ne možemo igrati kao po loju. Mirvić je također svjestan da ekipa mora dosta toga riješiti prvenstveno ogromnog broj igrača koji nisu kalibar Sarajeva, potom i navijače urediti. Sada se 100% okrenuti kupu te taj trofej M O R A završiti kod nas.![]()
Izgubili pa izgubili, ok, izvuci pouke i idemo dalje..
Ima igraca koji nisu za nas al ok ima ljeto i rijesavati to.. De malo spustite loptu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma one pi.čke ne moraju ništa. Yebe im se što Mađarska nema more a ima mornaricu. Pa bolan kakav je ono pristup juče? Kakvi su ono tegovi na nogama, dodaj prvom do sebe, samo da nije kod mene, kakav je ono p.ičkasti pristup, k'o da su njih po terenu ganjali. Pu yebem im pleme, karinaši futavi.
Izvini brate, ništa tebi lično, ali mi stvarno nije dobro.
Gore mi je ovo palo, nego onih 5:2
Ma ako nas Borac dobije u Kupu poginut i to je to.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kup BiH
Borac/Tuzla
Velez
Igman
Sarajevo
Racunica je jasna, Velez ne smije da osvoji Kup i mi moramo biti 4-ti na tabeli i idemo u Evropu u slucaju da Kup osvoji Borac ili Tuzla zavisno ko prodje od ta dva kluba.
Znaci moras biti 4-ti na kraju prvenstva i ako u polufinalu budes igrao protiv Veleza to ti je utakmica za izlazak u Evropu.
Ako u 1/2 budemo igrali protiv Borca onda smo nayebali. Ili ga moras proci da bi igrao finale protiv Veleza ili ako ispadnes moras biti 4-ti i moliti Boga da onda Borac osvoji Kup u finalu protiv Veleza da bi kao 4-ti isao u Evropu.
Znaci 4-to mjesto ganjati kako znamo i umijemo!!!
Borac/Tuzla
Velez
Igman
Sarajevo
Racunica je jasna, Velez ne smije da osvoji Kup i mi moramo biti 4-ti na tabeli i idemo u Evropu u slucaju da Kup osvoji Borac ili Tuzla zavisno ko prodje od ta dva kluba.
Znaci moras biti 4-ti na kraju prvenstva i ako u polufinalu budes igrao protiv Veleza to ti je utakmica za izlazak u Evropu.
Ako u 1/2 budemo igrali protiv Borca onda smo nayebali. Ili ga moras proci da bi igrao finale protiv Veleza ili ako ispadnes moras biti 4-ti i moliti Boga da onda Borac osvoji Kup u finalu protiv Veleza da bi kao 4-ti isao u Evropu.
Znaci 4-to mjesto ganjati kako znamo i umijemo!!!
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 06 mar 2022, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Treba otjerati Fanima, bolje i Hebib da igra. 

Pasa ne kontas ti neke stvari nisu ovo pojacanja ovo su potroseni igraci i povratnici gdje nigdje ne mogu igrati ja ih nikada nisam nazvao pojacanjima.nokee je napisao/la: ↑06 mar 2022, 12:27Pa kako remont a do juce, nikad bolji prelazni rok, beton igracki kadar itd.. Joj mi smo najvece zlo ovog kluba.Ado_77 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 11:36Druze samo umrijeti se mora ,ja sam siguran sa ovom ekipom nema hajra ,i evropa je upitna totalni remont ekipe treba previse amatera ima u ekipi.Foux87 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:26Hahaha jeste smiješni jučer sve super, Mirvić zna šta radi, Vasoski odličan. A danas sve kontra, de odličite se malo. Znam da nismo smjeli izgubiti od ovih amatera ali Bože moj ne možemo igrati kao po loju. Mirvić je također svjestan da ekipa mora dosta toga riješiti prvenstveno ogromnog broj igrača koji nisu kalibar Sarajeva, potom i navijače urediti. Sada se 100% okrenuti kupu te taj trofej M O R A završiti kod nas.![]()
Izgubili pa izgubili, ok, izvuci pouke i idemo dalje..
Ima igraca koji nisu za nas al ok ima ljeto i rijesavati to.. De malo spustite loptu

Ma mi smo ili sampioni svemira ili najgora ekipa u svemiru. Zavisi jel dobijemo ili izgubimo. Bilo proslo, zaboraviti tekmu i idemo dalje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma sve ok da su se žargonski rečeno potukli pa zijanili, Bože moj, yebaji ga. Ali brate, kakav je ono autizam, kakva je ono qurcobolja? To boli jbt.
Jbga brat, drugo poluvrijeme si svakako igro sa igracem manje a prvo je bilo u par deka. Moglo je puno bolje al nije jbga. Losa tekma i sta sad. Nije kraj svijeta. Svakako je ovdje dosta igraca nakupljeno koji ce brzo biti bivsi. Ne moze sve odmah preko noci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 mar 2022, 12:47Ma sve ok da su se žargonski rečeno potukli pa zijanili, Bože moj, yebaji ga. Ali brate, kakav je ono autizam, kakva je ono qurcobolja? To boli jbt.
Trenutno korisnika/ca: 72220, Aduka87, Google Adsense [Bot], Hamagara, laznokrilo, Maestro^^, NazorUso, nedimmmm1337, robertkosar, SamoDaKazeem i 76 gostiju.