FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajd sto je Fedor los prema naprijed, al je katastrofa u odbrani sta radi ovaj frajer ja to nikad necu skontat.
Yebem ti ovo preskakanje sredine vise, konstantno nabijanje lopte prema Hadzicu kojeg nema ni na mapi. Dugo gori fudbal nisam gledao
Yebem ti ovo preskakanje sredine vise, konstantno nabijanje lopte prema Hadzicu kojeg nema ni na mapi. Dugo gori fudbal nisam gledao
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ovaj ako poslije ove utakmice danas ostane na klupi Slobode, je noz u ledja nama navijacima od strane uprave. Pa nek biraju na ciju ce stranu
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Mi smo u prvih nekoliko kola igrali sa dosta passova, skoro svaki napad kretao od odbrane gdje je lopta dosta kruzila i pokusavao se protivnik izvuci, a kao takvi smo i imali nekih izgradjenih akcija i prilika. Nakon 5 kola to je jednostavno nestalo.
Nekoliko utakmica si vodio i onda prepustio lottu, posjed i teren protivniku i prosuo mnostvo bodova + ona protiv Sloge gdje profulas penal i onda pravis najuplje izmjene i prepustis inicijativu protivniku i dobiju te u zadnjim minutama.
I zbog neimastine ti si prinudjen trpiti Zizovica sto duze, jer ga moras isplatiti. Fujj
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na stranu sve, mislim da se igračima smučio, i da tu nema budućnosti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro igramo, napadacki od pocetka ali nemamo srece i sudija nas gusi i sjecka nasu tecnu igru prema naprijed. Dobro je. Ja sam zadovoljan sa uradjenim. Idemo dalje.
Jos drugo da izdominiramo i mili moji kud koji. Na janjetinu u povratku.
Toliko iz Posusja.
Toliko iz Posusja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Izbij nabij upadni....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Mučno je ovo, mjesta od nekoliko hiljada stanovnika te izdominiraju kao da si jučer saznao za fudbal...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I ovako čekaš 2. poluvrijeme, a znaš da nemaš baš nikakve šanse ni za je.beni remi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma teren loš, nismo mi navikli po travi igrati ovo je šok za našeProbisvjet je napisao/la: ↑06 mar 2022, 14:00Dobro igramo, napadacki od pocetka ali nemamo srece i sudija nas gusi i sjecka nasu tecnu igru prema naprijed. Dobro je. Ja sam zadovoljan sa uradjenim. Idemo dalje.
Toliko iz Posusja.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Sto je neko rekao ranije Mladen odma posle utakmice otkaz.
Novi trener da u uzvratu kupa i protiv Zrinjskog vidi sta gdje kako i da onda do kraja proba spasiti sto moze.
Ja bi Spahu, ali trenutno je najbitnije da kao trener zna da bek igra beka, spic napad, vezni u sredini nebitno kako se zove i ko je.Ostalo cemo u hodu.
Novi trener da u uzvratu kupa i protiv Zrinjskog vidi sta gdje kako i da onda do kraja proba spasiti sto moze.
Ja bi Spahu, ali trenutno je najbitnije da kao trener zna da bek igra beka, spic napad, vezni u sredini nebitno kako se zove i ko je.Ostalo cemo u hodu.
Ovaj naš filozof eksperimentiše, je.be nas u mozak lik...FKBilder je napisao/la: ↑06 mar 2022, 14:10Sto je neko rekao ranije Mladen odma posle utakmice otkaz.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Yebo napadaca koji ne moze duela dobiti, ovaj Kapetanovic je realno nikakav igrac
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Maksa kita iz kola u kolo
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Igrače uopšte neću komentarisati. ZNAM 1000% da mogu puno puno bolje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
desperados
- Kontakt:
Ovi ne mogu pasa sastavit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.