Ma znamo mi za to, nismo boljeg ni očekivali. Unatoč tome, što manje misliti na sudiju i sve misli usmjeriti na teren.Riveros je napisao/la: ↑04 mar 2022, 09:28Ovog Mirzu Kazlagića koji vam sudi u nedjelju je u Premijer ligu doveo njegov sugrađanin iz Cazina Irfan Durić, koji je potpredsjednik Saveza i desna ruka Vice Zeljkovića.Taj Kazlagić nema kvalitet ni da Kantonalnu ligu sudi.Neka vam je sretno u nedjelju, ali ovdje i budala vidi kakav kriminal je u pitanju.
Mislim da Peco nije spreman za 90 min, i da će ući umjesto Dejanovića, tako da se Vehabović i Anđušić pomjeraju u desno.radovac99 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:23Mislim da ce lijevo biti Peco ili Brandao a Andjusic desetka. Vehabovic ce vjerovatno uci u drugom poluvremenu 20-30 min. Sve ostalo se slazemmozak je napisao/la: ↑03 mar 2022, 20:34Zaboraviti na sudije i okrenuti se terenu!
Sve igrače koji dobiju žuti zbog prigovora ili gestikulacije prema sudiji kazniti odbijanjem od plate.
Iako oslabljeni, mislim da imamo roster koji može donjeti bodove u Mostar.
Očekujem sastav:
...............Bogdanović..........
Ćosić....Zvonić....Bajrić....Radović
............Zeljković.....Pršeš
Dejanović...Vehabović....Anđušić
.....................Haskić![]()
Vehabović nam je potreban zbog sredine terena.
Opet ko zna, možda nas Dudić iznenadi sa nekom novom opcijom..npr Drinom u veznom redu i sl.
Ima više verzija početnog sastava i teško će biti pogoditi kako Dudić vidi plan utakmice.