Za više dobro, a to je odlazak debila koji ih je.be u zdrav mozak - kao i nas, morali su...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobro je ti, sad se posipaš pepelom, eno ti doktora Mladena mrtvog, diži ga i dalje u nebesa kao da je Klop glavom i bradom. O fudbalu veze nemaš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta cu se koji ku.rac pepelom posipat, dok je licilo na nesto bio sam uz Mladena, ove tri utakmice na proljece odron. Inace nisam da za da mijenjaju treneri kao na traci, bio sam protiv i dolaska Mladena tj. protiv otkaza Gradi. A ti se preispitaj ako podrzavas bojkot igraca zbog trenera samo klub ispasta 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Promjene su neminovne. Osim nogiranja trenera, predsjednik mora razgovarati i sa igracima. Odrzati sastanak jer ovako ne ide.
Da smo se mi sa foruma skupili opucali bi barem par puta prema golu tamam nam zmaj iz sipova bio trener.
A Mladenu noga pa makar nas vodio neko iz doma penzionera.
Da smo se mi sa foruma skupili opucali bi barem par puta prema golu tamam nam zmaj iz sipova bio trener.
A Mladenu noga pa makar nas vodio neko iz doma penzionera.
Boli njih ona stvarka, sve ovo treba rastjerat Pa makar ko krupa igrali sa djecom
Zadnja izmjena: admirrx, dana/u 06 mar 2022, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nije nikad ni na šta ličilo, čovječe. Bilo si zaslijepljen rezultatima. Koncepcija je bila očita od početka, ali ti pošto se ne razumiješ u fudbal, to nisi vidio.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2022, 15:15Sta cu se koji ku.rac pepelom posipat, dok je licilo na nesto bio sam uz Mladena, ove tri utakmice na proljece odron. Inace nisam da za da mijenjaju treneri kao na traci, bio sam protiv i dolaska Mladena tj. protiv otkaza Gradi. A ti se preispitaj ako podrzavas bojkot igraca zbog trenera samo klub ispasta![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ponavljam:Madal je napisao/la: ↑06 mar 2022, 15:15Sta cu se koji ku.rac pepelom posipat, dok je licilo na nesto bio sam uz Mladena, ove tri utakmice na proljece odron. Inace nisam da za da mijenjaju treneri kao na traci, bio sam protiv i dolaska Mladena tj. protiv otkaza Gradi. A ti se preispitaj ako podrzavas bojkot igraca zbog trenera samo klub ispasta![]()
Za više dobro, a to je odlazak debila koji ih je.be u zdrav mozak - kao i nas, morali su...
Bojkot igrača je nešto što se dešava na najvišem fudbalskom nivou, nije naša inovacija. Ne možeš se gov.neta drugačije otresti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nasa zvanicna ne smije izgleda ni oglasit se. Mislim da bi im prva sljedeca objava trebala bit da je raskinuta saradnja sa neznalicom!!!
Volim tebe, više od sebe
- FranckRibery
- Kontakt:
treba im svima yebat mater u qicku. Gledaj ti ovih shishara, treba im u pakas ugurat ove kablove
OTKAZ !!!!!
Je li realno da nasi igraci igraju s nasim pomocnim trenerima, npr s Jahom, rekreaciju kod Sice? Komentarisu takve stvari po treninzima?? Ima li kod nas ikakvog reda, discipline ?? Pa de makar izgledaj i ponasaj se ko profesionalac maj,ku mu yebem, znamo da ste poluamateri
OTKAZ !!!!!
Je li realno da nasi igraci igraju s nasim pomocnim trenerima, npr s Jahom, rekreaciju kod Sice? Komentarisu takve stvari po treninzima?? Ima li kod nas ikakvog reda, discipline ?? Pa de makar izgledaj i ponasaj se ko profesionalac maj,ku mu yebem, znamo da ste poluamateri
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta ce nas predsjednik uraditi? Uloziti 5 miliona ili?
Boli me kur.ac za igrače, odmah da se razumijemo, ali cijela liga nam je takva. Ovo je cirkus liga, poluamaterska što kažeš. I u svim klubovima je ista ili slična situacija sa igračima. Da hoće ozbiljniji odnos prema poslu, igrali bi u ozbiljnim ligama.FranckRibery je napisao/la: ↑06 mar 2022, 15:20treba im svima yebat mater u qicku. Gledaj ti ovih shishara, treba im u pakas ugurat ove kablove
OTKAZ !!!!!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nema izjave posle utakmice, nista
I da se da otkaz Zizovicu doci ce novi, ima itekako do igraca. Onaj momak sto je napisao neki dan da igraci nisu u dobrim odnosima sa Zizovicem pa ste ga popljuvali potpuno je upravu i to se vuce od prve polusezone, znam da par forumasa to zna i da nisu htjeli iznositi jer bi se odmah osudili kao da kvare "atmosferu". Ako se vec treba dati otkaz Zizovicu )iako sam protiv toga u ovom dijelu sezone) onda postaviti Spahu dati covjeku sta trazi, pustit ga da radi nek vidi do kraja ko vrijedi onda na ljeto neka napravi rezove i neka mu uprava odrijesi kesu za pojacanja, ali da su imali sta odrijesiti, odrijesili bi je i Zizovicu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Harun mora imati prednost u odnosu na Osmica. To se opet danas vidjelo.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
NAKON OVOG DANAS NIJEDAN OD NJIH NE ZASLUZUJE DA NOSI DRES SLOBODE A STO SE TRENERE TICE ISPRICANA PRICA VEC STO PRIJE ODE TO JE BOLJE ZA EKIPU
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro je. Sada se opusteno okrenuti kupu. Mozemo do EU preko kupa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ovo desavanje ni sekunde ne amnestira rukovodstvo kluba, cak sta vise sad je i veliki pritisak na njima a i vrijeme je da se pozovu na odgovornost.
jer, ne valja Gradimir? ok ne valja Gradimir daj Mladena.
ne valja Mladen? dobro, ne valja Mladen vrijeme je da se mijenja.
ali ako i treci ne bude valjao, onda treba i radikalnija promjena jer ocito ne valja ni onaj sto bira igrace i trenere.
ali ako i treci ne bude valjao, onda treba i radikalnija promjena jer ocito ne valja ni onaj sto bira igrace i trenere.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ima li Macak ambicije da opet bude predsjednik Slobode?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:13pa ovo desavanje ni sekunde ne amnestira rukovodstvo kluba, cak sta vise sad je i veliki pritisak na njima a i vrijeme je da se pozovu na odgovornost.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Vrijeme je za Spahu. Dajte čovjeku što traži! 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Stvarno prije utakmice nissm puno ocekivao rezultatski, al pristup je totalno me razocarao.
Sudjenje si imao u najmanju ruku 50:50, ja nisam primjetio da smo za "aut osteceni".
Uz to falilo im je par igraca, i do poluvremena 2 napadaca su im povrijedjena i ti ne uspijes sansu napravit.
Ne treba ovde nikog stedit (nebi ja Zizovicu dso otkaz) nego odgovornost, disciplinske mjere, steta nemamo vise jaku jezgru Fukara, da odu na trening pa postroje sve redom i par samara opale.
Sudjenje si imao u najmanju ruku 50:50, ja nisam primjetio da smo za "aut osteceni".
Uz to falilo im je par igraca, i do poluvremena 2 napadaca su im povrijedjena i ti ne uspijes sansu napravit.
Ne treba ovde nikog stedit (nebi ja Zizovicu dso otkaz) nego odgovornost, disciplinske mjere, steta nemamo vise jaku jezgru Fukara, da odu na trening pa postroje sve redom i par samara opale.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.