Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
vidim historija vam dobro ide
a da...to vam je jedino i ostalo...utjeha 
hahaha cuj to nam jedino ostalo. Reko bi covjek da smo Notingem Forest a ne najbolji klub ikada i klub koji spada u red trenutno najjacih na svijetu. Ne brini, proci ce i ovo vrijeme Barce, kao sto je i proslo vrijeme onog Reala s pocekta stoljeca i one Barce sa Ronaldinhom.mandraX je napisao/la:vidim historija vam dobro idea da...to vam je jedino i ostalo...utjeha
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- legenda reala
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:Dosta smo puta utisali Old Traford zar treba josmajestic24 je napisao/la:Nazalost ,ti se dueli nedogadjaju tako cesto jer su vam igraci nesposobni da prodju 1/8 finala LP. Kad god vas cekamo,vi popusite od nekoga., npr. 2000 kad su igraci bili fan forme razbili smo vas kad ste najjaci bili a nama bilo dovoljno 2 sposobna igraca da vas izbacimo, tj. Redondo i Raul
[youtube][/youtube]
jeli ovo blancos
veliki Fernando Redondo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Portillo, za razliku od tebe, ja uzivam u sadasnjosti, u igri tj. dominaciji najdrazeg mi kluba
ne moram lutati po google-u i yt-u 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kako nam fali Higuain u napadu.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Portillo, za razliku od tebe, ja uzivam u sadasnjosti, u igri tj. dominaciji najdrazeg mi klubane moram lutati po google-u i yt-u
to moraju raditi ovi mlađi ,ja lično ne moram ,kao ni Portilo ,jer smo i mi uživali u igri Real i mi smo uživali u prošlosti
jel tako Portilo
ti nas napravi takvim da nikad nismo uživali u igri ,a mi osvojili tri LP
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@legenda tako je..vecina ovih tzv.navijaca Barce su igrali klikera dok je Barca igrala u Uefa Cupu i sada nesto pametuju, mi smo se uspijeha i titula RM nagledali sada kuliramo..
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba
nigdje veze
pozz
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu 
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ozil 1-0 37min
finale blizu, el clasico ceka
finale blizu, el clasico ceka
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Niko nije kompetentan da priča o njemuLos_Blanos2 je napisao/la:Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čulimandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama klubanigdje veze
pozz
prave mene budalom kažu Barsa uvijek imala najaču školu ,a ja znam kad je Barsa bila Holandska kolonija (nedaj mi lagati)
A ovi što fale Higuain kao najboljeg napadača svih vremena ,sigurno ne pamte ni Morientesa ,a kamoli Raula i Ronalda (odma sam trojicu bolji nabrojo )
-
Madridista_23
- Kontakt:
Ozil igra najbolju tekmu u dresu Reala, 1-0
kako lijepa akcija, jednostavna, što bi rek'o Zoran Šuko: KO iz školskih udžbenika
I ovaj Benzema se popravio kako je došao adebayor, valjda se prepao da ce izletiti iz prvih 11
kako lijepa akcija, jednostavna, što bi rek'o Zoran Šuko: KO iz školskih udžbenika
I ovaj Benzema se popravio kako je došao adebayor, valjda se prepao da ce izletiti iz prvih 11
Tacno sad kulirate i primate petarde hahahhahahhahaha grohotom ti se smijem..Los_Blanos2 je napisao/la:@legenda tako je..vecina ovih tzv.navijaca Barce su igrali klikera dok je Barca igrala u Uefa Cupu i sada nesto pametuju, mi smo se uspijeha i titula RM nagledali sada kuliramo..
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Higuain ne može nikako biti bolji od njih jer još nema ni 25.A Ronalda ne volim jer Morientes zbog njega morao otić to mi je najmrži transfer ikadlegenda reala je napisao/la:pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čulimandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama klubanigdje veze
pozz
![]()
prave mene budalom kažu Barsa uvijek imala najaču školu ,a ja znam kad je Barsa bila Holandska kolonija (nedaj mi lagati)
A ovi što fale Higuain kao najboljeg napadača svih vremena ,sigurno ne pamte ni Morientesa ,a kamoli Raula i Ronalda (odma sam trojicu bolji nabrojo )
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesam ja tebe mozda nesto pitao? jesam se obracao tebi u postu iznad? jesam te spomenuo negdje? - otpepaj laganoLos_Blanos2 je napisao/la:Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
1-1 vrlo hladan M.Ozil
"Manu" cim je usao izazvo crveni karton S. Sanchez-a.
"Manu" cim je usao izazvo crveni karton S. Sanchez-a.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
a znao sam da ćeš ti citiratiLBJ MVP je napisao/la: Higuain ne može nikako biti bolji od njih jer još nema ni 25.A Ronalda ne volim jer Morientes zbog njega morao otić to mi je najmrži transfer ikadAli i Ronaldo je bio majstor kakav je sada nepojmljiv uz dužno poštovanje Ronaldu(mlađem),Messiju i ostalim
ti si jedan od Gonzaloljubimaca
A Real sa Robbenom,Van der Vartom,Van Nistelroyom,Sneijderom,Huntelarom,Drentheom itd - nije bio holandska kolonija, jelde...pa baš si mudar do jajalegenda reala je napisao/la:pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čulimandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama klubanigdje veze
pozz
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.