Ono što me zaista brine jeste da smo u 5 utakmica primili 7 golova. To je previše, realno. Sve više sam ubijeđen da nama ne treba napadač, treba nam štoper
Uzdam se u onog švajcarca/liberijca
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma ko od nas može znati šta on zamišlja i misli.On je šef i vjerujemo u njega i ekipu a do prvenstva ima još...Samo snažno zna Osim.Vasa Ladacki je napisao/la:Mislim da nije u pitanju jaci protivnik sto Spartak svakako jeste, vec saren sastav koji je Amar izveo i naravno umor igraca. Sef ih maltretira samo tako, dvaputa dnevno trening, odrazi se na utakmicu i snagu. Ne brinem se jer cemo gristi u prvenstvu i biti borbeni. Jedino sto neko rece ovi golovi primljeni, bilo bi ljepo kad bi se to smanjilo, ali opet ponavljam sef kombinuje dosta i nadam se da ce naci najboljih 11, ko god to bio.
Ako dodje Boskovic nece biti takobosnas_ je napisao/la:steta za Jesea,kako bi nam dobro dosao...mislio sam da je njegov dolazak u Zelju zavrsena stvar,ali ocito nije,steta i steta! protiv iole ozbiljnije ekipe mi ne znamo igrati,zato predlazem Osimu da do kraja priprema igramo samo sa treceligasima i cetveroligasima,bar njih mozemo nabijati sa nekoliko golova razlike! Izgleda da je ovaj Svicarac opravdao ocekivanja,jer kako mi javljaju jedan je od najboljih igraca na pripremama,iako je dosao nespreman..ali nama treba pod hitno napadac ili tacnije Ivan Boskovic! pa ljudi mi ganjamo titulu i kup ,na ljeto igramo u Evropi,ali kako sve to izboriti bez vrhunskog napadaca? opet cemo se u Evropi brukati,nabijat ce nas koga god da izaberemo,i onda ce nam trebati pola godine da dodjemo sebi,kao protiv Izraelaca!..
Hvala Stole na velikom trudu i blagovremenom stampom!Stole iz Bora je napisao/la:[img]http://img9.
imageshack.us/img9/6662/avazt.png[/img]
U ponudi Lutrije za danas stoji 14:30h...twisttm87 je napisao/la:u koliko igramo danas zna li iko?
Trebalo bi u 13:00Ikos je napisao/la:U ponudi Lutrije za danas stoji 14:30h...twisttm87 je napisao/la:u koliko igramo danas zna li iko?
Jucer na terenu su rekli da je u 15:00-15:15...pile87 je napisao/la:Trebalo bi u 13:00Ikos je napisao/la:U ponudi Lutrije za danas stoji 14:30h...twisttm87 je napisao/la:u koliko igramo danas zna li iko?
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 33 gosta.