Puno nam je i fildzan drzava kako se lako prodamo

Velež je udario na Republiku Srpsku
Porucujem muslimanskom narodu da namjestene utakmice nece da prestanu.Jer mi bez toga ne mozemo opstati u ligi.
I to također je dobra ideja. Pa kad rezultat bude tipa 70:0 bar ce dospjeti u svjetske medije, pa mozda se onda malo i ove vise organizacije zapitaju o cemu se tu zapravo radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:24Dobra ideja. Kad bi se svi složili to bi top bilo, ili samo legneš kad krene tekma i nek trpaju ako im je zanimljivo. Ne mogu zabraniti to, kad pitaju trenera kaze da je to bio taktike da zbune igrače borca![]()
Koga briga za tu politicko plastičnu tvorevinu iz Medjugorja , sličnu ovoj iz BL. Vidiš da niko vas ne spominje, imate svoj forum napišite nekad nešto nemojte ovdje smarat . Klub ti prvi , igra dobro , vise ljudi u Posušju , dokaz plastike i nazora
A 2:1 kad ste izgubili, to nista a? Levatu
Ne rise bgt.Simpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:38Niste zasluzili da vam svira penal poslije onakve igre.![]()
Realno, rutinski odradjeno na teskom terenu. Plasio sam se jer ovakva oranica odgovara mesarskim ekipama, ali momci su bili na nivou.
I Fedja se popravio, ovaj put korektno.
A razocarenje je razumljivo, igra nije dobra i imace posla.
Simpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:38Niste zasluzili da vam svira penal poslije onakve igre.![]()
Realno, rutinski odradjeno na teskom terenu. Plasio sam se jer ovakva oranica odgovara mesarskim ekipama, ali momci su bili na nivou.
Treba nekad biti i realan , iako je tvoj klub u pitanju . Imaš snimke ruke , i ofsajda i tebi je to normalno . Onda ti nisi normalan . Al dobro dok got tvom se klubu steli , naravno da ćeš biti zadovoljan . Samo doce nekad i smjena saveza , i znate šta vam slijedi .Simpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:38Niste zasluzili da vam svira penal poslije onakve igre.![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.