Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ivana Banfić u Survivoru 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Survivor?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Reality show, sad bi trebao nekad krenuti na Novoj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zamisli punoljetni muskarac gleda ovo

Vidis da i Eurosong prate. Strasno u sta su se danasnji muskarci pretvorili.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nazalost doslo vrijeme da se alfe mogu prebrojati na prste jedne ruke

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovaj se klinjo ozbiljno uživio u nekim imaginarnim alfo ulogama

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
šta fali Survivoru, meni baš extra reality. Naspram Parova, Zadruge i Zvezda Granda pravo osvježenje. Gledaću da ispratim obje verzije, koliko sam upratio biće i jedna cura iz Sarajeva u hrvatskoj verziji
IT academy iskustva, ili mozda neka druga skola/kurs vezana za IT sektor ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Iz Vogosce cura.Inace slazem se za razliku od tih nabrojanih ovo je odlicno,i prije sam gledao a i ovaj cu sigurno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Imas temu oko ovih IT fazona negdje ovdje na diskusijama.
Malo potrazi bilo je svakakvih iskustava, ima tema solidan broj stranica...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Valjda će biti bolje o Masterchefa. Previše drame, izrežirane, je bilo, a premalo kuhanja i nekih teških izazova. Treba ispričati priču ljudi, stvoriti neki narativ i napraviti emocionalnu vezu takmičara i gledatelja. Imati dobre i loše osobe unutra, ali valjda neće 30 minuta epizode biti potrošeno na to, pet minuta na pravila izazova i ostatak na izazov.
Još mi je misterija kako je Karmen u Masterchefu dogurala do petog mjesta, **** je bio uvjeren, a i dalje je, da je gura hercegovački lobi

Bolje uplati koji Udemy kurs, više ćeš naučiti za manje para. Ima sad neka akcija, dosta su jeftini. Moja preporuka su kursevi "from zero to hero" i bootcamp materijali.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nek bude kao srbijanski Survivor sa Andrijom, sreca ima jos tih nekih isjecaka na yt, ono nisam propustao.Otelo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:10Valjda će biti bolje o Masterchefa. Previše drame, izrežirane, je bilo, a premalo kuhanja i nekih teških izazova. Treba ispričati priču ljudi, stvoriti neki narativ i napraviti emocionalnu vezu takmičara i gledatelja. Imati dobre i loše osobe unutra, ali valjda neće 30 minuta epizode biti potrošeno na to, pet minuta na pravila izazova i ostatak na izazov.
Još mi je misterija kako je Karmen u Masterchefu dogurala do petog mjesta, **** je bio uvjeren, a i dalje je, da je gura hercegovački lobi![]()
Ona sezona kad je Andrej pobijedio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Napast ce vas alfa qrci koji su na pocetku korone dzogirali sa maskama na licu

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria