Osttribine je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:45
killafrommanilla je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:31
Osttribine je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:12
A sta ste to vi uradili protiv Vice, podvili rep i sutite, koliko ste neki dan ovde pisali i likovali covjek bi rekao da ce vama svirati danas u BL bar 3 penala, medjutim jok, opet smijurija ovim "odbojka" nedosudjenim penalom za vas i Borcevim drugim golom iz ofsajda, eto toliko vas se taj Vico boji. To za Kup, ma ja standardno, sta god ko drugi osvoji je nastimano, jedino vi ako kad sta osvojite bice posteno.
Jedino rjesenje je to neko Udruzenje premijerligasa, ali svi naravno, ali bojim se da do toga nikad doci nece, a te inicijative ili udruzenja par klubova i to klubova sa nazovi nekim bosnjackim predznakom jel nece piti vode. Ili ovaj VAR sistem, ali to ce kod nas vjerovatno 2050. profunkcionisati.
Pa kakvo udruzenje premijerligasa ne mozete ostat u udruzenju od cetiri tima, cetiri covjece.
Pa da, takvi mentalni sklopovi kao ti su i mislili da ce Vico pazit Velez, jer tako ste izgleda naucili funkcionisat, vidim vam po temi, o o.m. otmi odradi mazni teorije vam samo u glavi.
Vidjecemo ko ce izaci kao pobjednik, mi ili Vico. Prava predstava tek pocinje.
Dalje, ponovit cu pitanje, Velez je bio inicijator tog udruzenja, navijaci su pokusali na navijacki nacin, klub na pravni i to je i dalje u pro esu.
Sta je FKS uradilo u borbi protiv Pilava, Durica, Dzemidzica(valjo vam ovaj malo a) i ostalih? Ikad?
I takvi mentalni sklopovi kao ti stalno o nekim teorijama zavjere kako je FK Sarajevu nesto poklonjeno pa se dohvatite s vremena na vrijeme i Jugoslavije i kako je tamo sve bilo posteno, pa vam i tamo izvadimo podatak da smo u dva navrata titulu prvaka Jugoslavije osvojili, pa opet i tu teoriju zavjere prosipate kako nam je i tamo poklonjena titula pazi sad zbog ZOI 84
Nije FK Sarajevo nista uradilo protiv grobara BH fudbala kao sto ni vi niste, to sto vi mislite da vas se ovaj banjalucki kloc boji i da se u.srao, dosao vam na noge da povucete tuzbu itd to je druga stvar, evo pokazao vam je nazalost danas.
Tuzba CASu, obracun sa Sabrijom, javno prozivanje na svakom koraku, evo i bojkot pressice je nesto sto vi nemate muda uradit, da su znaci sve failovi bili(a nisu) mi smo se koprcali i pokusavali.
Tvoj klub nije apsolutno nista uradio. Nista. 0. Doduse, dok vas je Dzemidzic pazio u talu s Begicem, niste morali. Sad morate, i opet nista. Kako jbm mu misa, gdje su muda kada treba dirat "jaceg"?
Znaci, po tom pitanju, mozes nam samo cestitati sto se borimo za bh. fudbal. I dati podrsku kao neko kome je stalo do drzave i sporta u njoj. Ali ocito je da si dovoljno pokvaren da smo ti mi, koji talasamo, problem.
Btw. raspravu o Jugoslaviji potezi nekom drugom, ja nikad to nisam spominjao.