Izgubio okladu i nije ispoštovao dogovor.
Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nevjerovatno kakva kriminalna ogranizacija. Bolje sudjenje bilo bez Vara.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Dobre odluke, i ovo na Osimhenu isto bi se dalo pričati, ali treba držati odredjeni nivo, ne moze se za sve svirati penal.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Penal niti blizu. Da je Kolubaly "ostavio" nogu onda čist penal a ovako je to iskusno uradio.
Tvrda utakmica, kakvih će biti još mnogo do kraja sezone kod ekipa koje se bore za top4, skudeto ili opstanak. Zadnji je dio sezone i nema više vremena za puno pogrešnih koraka.
Tvrda utakmica, kakvih će biti još mnogo do kraja sezone kod ekipa koje se bore za top4, skudeto ili opstanak. Zadnji je dio sezone i nema više vremena za puno pogrešnih koraka.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
napoli se bas pretvorio u smaracku ekipu, bas lose igraju a stoje tako visoko na tabeli, jedan od pokazetelja na kom je nivou trenutno Serie A 
embrace the chaos
- OldFashioned
- Kontakt:
Ni jedna situacija nije bilo govora o penalu. Za sada suđenje kao iz bajke, (da ne ureknem).
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Niti jedna situacija nije penal. Par situacija na Osimhenu nije svirano kao faul. Baš **** igrač, samo uvijek sam pa na njemu oba stopera.
zirokopter

edit: pogrijesi temu. haj, moze i odje
edit: pogrijesi temu. haj, moze i odje
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 06 mar 2022, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo, majstore Francuski.. 
-
GeriOldman
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
28 utakmica iz nas a Milan i dalje u borbi za scudetto. Teoretski i bodovno naravno. A sudeći prema par likova ovdje, još prije par kola Milan je trebao biti na rubu četvrtog mjesta i najmanje -6/7 iza Intera. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Auu kako slatka pobjeda!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- TheTruth34
- Kontakt:
Odličan rezultat, bio sam se na trenutak i zabrinuo da Napolitanci mogu nešto više ove sezone..Giroud je bio i ostao klasa, veliki majstor i šmeker.
-
saintpierre
- Kontakt:
Milan pokazao da je glavni kandidat za scudetto, samo da je igrati s top ekipama svako kolo titula bi bila zagarantovana. Sad treba dobiti Empoli sljedece kolo
- Beduin
- Kontakt:
Ako Vlahovic kaze da je Juve jedini kandidat Interu za titulu, ko smo onda mi da proturijecimo i izmisljamo toplu vodu, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nisam vjerovao da Milan moze pobjediti Napoli u gostima, bez poraza (cini mi se) u derbi utakmicama ove sezone, ali uopce mi ne bi bilo cudno kad bi protiv Empolia kiksali za vikend
Spalletti opet kad je biti ili ne biti gubi konce, po tko zna koji put u karijeri.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- muha milanez
- Kontakt:
Juventusu pukla guma 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te