NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Samo budala nije ocekivala poraz gdje nemas 7 prvotimaca i gdje ti se na poluvremenu opet povrijedi igrac pa onda jos jedan u drugom.
Idemo dalje...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Re: NK Čelik Zenica
Ma ljudi trebamo biti realni, Čelik je u ovoj ligi samo ime. Nasa ekipa jos uvijek nije na nivou da se nosi evo sa Stupcanicom npr. Nekoliko igraca povrijeđeno, juniori tek igraju seniorski fudbal, sta ocekivati drugo nego poraz. Ma da ima i toga da treba vise zelje i truda na utakmicama. Ovu sezonu otvoreno svi gledaju kao prosli voz, niko to ne krije. Sada samo mlade forsirati i raditi na sponzorima, a sljedece godine napasti. Ostati u ovoj ligi 5,6 godina je suludo...
Teško da je iko očekivao pozitivan rezultat, pa i pored toga preko 100 navijača Čelika stiglo na utakmicu.
To pokazuje koliko smo ludi za našim starcom...
To pokazuje koliko smo ludi za našim starcom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Sve na stranu, ali ona "predavacka" izjava trenera na press konferenciji mi ostala i sve vise i vise odzvanja u usima.
Misljenja sam da ovaj novi Celik treba da gradi ime i renome velikog kluba koji uvijek ide na pobjedu pa cak i ako nema apsolutno nikakvog motiva niti sanse da to postigne. Trener koji ce trenirati takav Celik mora da odise samopouzdanjem, povjerenjem i vjerom u svoj, pogotovo ovako mlad, tim. Vidjelo se danas na utakmici da je kurcobolja trenera i vec mahanje zastavom bijelom prije utakmice igracima ostavilo isti stav.
Meni je to nedopustivo. U kakvim god smo **** ti ko trener kad pocnes odmah trazit alibi i predavat se, treba ti nogu dat. Igrat svaku, al SVAKU utakmicu 110%, igra se valjda za navijace, za Robiju koja je dosla u velikom broju se smrzavat.Po meni ono sto sam vidio mi nije ostavilo utisak da su se borili, i da su htjeli pobjedu.
Misljenja sam da ovaj novi Celik treba da gradi ime i renome velikog kluba koji uvijek ide na pobjedu pa cak i ako nema apsolutno nikakvog motiva niti sanse da to postigne. Trener koji ce trenirati takav Celik mora da odise samopouzdanjem, povjerenjem i vjerom u svoj, pogotovo ovako mlad, tim. Vidjelo se danas na utakmici da je kurcobolja trenera i vec mahanje zastavom bijelom prije utakmice igracima ostavilo isti stav.
Meni je to nedopustivo. U kakvim god smo **** ti ko trener kad pocnes odmah trazit alibi i predavat se, treba ti nogu dat. Igrat svaku, al SVAKU utakmicu 110%, igra se valjda za navijace, za Robiju koja je dosla u velikom broju se smrzavat.Po meni ono sto sam vidio mi nije ostavilo utisak da su se borili, i da su htjeli pobjedu.
Ma bio sam evo na tekmi, sta reci dva gola Adisova bezveze izlijetanje. Bili smo jedan period u prvom i mozda jedno 20 min drugog pol bolji, bez sredine smo igrali, Kolic igrao u sredini kud ces dalje.
Drugo teren je bio kakav je bio, plus naspanovani domacin i dovoljno za pobijedu.
Sudija je danas realno sudio nema se sta prigovarat.
I jos jedan igrac veoma bitan bas ono mi se pozalio da je nezadovoljan sa Pavletom i njegovom taktikom, kaze ako se ovako nastavi sigurno idem, a ima jos par igraca koji su nezadovoljni sa trenerom. Pa eto vidjet cemo sta ce bit.
Drugo teren je bio kakav je bio, plus naspanovani domacin i dovoljno za pobijedu.
I jos jedan igrac veoma bitan bas ono mi se pozalio da je nezadovoljan sa Pavletom i njegovom taktikom, kaze ako se ovako nastavi sigurno idem, a ima jos par igraca koji su nezadovoljni sa trenerom. Pa eto vidjet cemo sta ce bit.
moSa likCe
Pisao sam i na pocetku sezone, covjek koji ima Pro licencu a Celik mu prvi klub u karijeri kojeg vodi kao trener. Par godina jos i penzija. Nama treba neko mladji zeljan zivota, izazova i pobjeda. Takticka talasika, mase rukama kada ne ide i nema plan B. Po mom misljenju nije covjek sa kojim treba napadati vise rangove i razvijati igrace. Nikakve razlike nema u igri ekipe u kantonu i sad.
Ako hocemo da gradimo jak klub, treba mijenjati i teziti boljem. Na kraju sezone potraziti bolje rijesenje.
Ako hocemo da gradimo jak klub, treba mijenjati i teziti boljem. Na kraju sezone potraziti bolje rijesenje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Potpisujem sve. Pred svaku utakmicu iste izjave: "Ove sezone ne možemo biti prvi, ali mi smo Čelik i idemo svaku utakmicu na pobjedu". Ne znam kakav je odnos igrača sa trenerom ali ocigledno da nesto ne stima i da nam ne ide bas ta taktika "svaka utakmica na pobjedu". Odigrat ovu polusezonu sto bolje, dati priliku mlađim da se kale i na kraju sezone sjesti, porazgovarati o ciljevima kluba u narednim sezonama.Zenca1988 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:53Sve na stranu, ali ona "predavacka" izjava trenera na press konferenciji mi ostala i sve vise i vise odzvanja u usima.
Pruzam podrsku i upravi i svima u klubu u borbi za stabilizaciju i vracanje dugova, ali ne mozemo valjda sportski najvažniji segment ignorisati i vući se po Drugoj federalnoj godinama. Moje misljenje je da se ovdje ne bi smjeli zadrzati vise od 3 sezone. Na svakoj press konferenciji do sada na pitanje o ciljevima u ligi odgovaralo se kako je vracanje dugova najbitnije. Ako je tako vratimo se onda opet u Kantonalnu jer su najmanji troskovi i igrajmo je 10-15 godina...
Sve sam to pisao davno jos na pocetku sezone.Držat ga jos ovu polusezonu nije on da nas moze voditit u veci rang, a vjerujem da ce se iduce sezone ici da se napadne na 1. Federalnu,zivi bili pa vidil, jer kao ovaj sto kaze ako cemo samo pricat skupa liga...onda smo trebali ostat u kantonalnoj par godina ona je najjeftinija jer ovde imas najduze gostovanje u Gorazdu koje nisi imao ni u Premier ligi.jagamu je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:16Ma bio sam evo na tekmi, sta reci dva gola Adisova bezveze izlijetanje. Bili smo jedan period u prvom i mozda jedno 20 min drugog pol bolji, bez sredine smo igrali, Kolic igrao u sredini kud ces dalje.
Ruku na srce danas trener nije imao šta uraditi...sa 13 igrača se došlo u Olovo...
Ma da ne treba zaboraviti da su protiv Čelika padali Fiorentina, Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo, Austria Salzburg, Diosgyor, MTK, Sparta Praha... a da mi sad ne gradimo pobjednički mentalitet protiv Stupčanice i predajemo se 10 dana prije je žalosno.
Ma da ne treba zaboraviti da su protiv Čelika padali Fiorentina, Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo, Austria Salzburg, Diosgyor, MTK, Sparta Praha... a da mi sad ne gradimo pobjednički mentalitet protiv Stupčanice i predajemo se 10 dana prije je žalosno.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Možel neko objasnit izostanak Salkića,odigrao je utakmicu malog nogometa?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
mnogo bolje stupcanica nego bo. vi . moje isljenje ,danas nisu ni 60% odigrali iz naki drugi razloga ,al idemo dalje
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Sad bih potpiso 2030g.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:15Joj kad se vratimo u PL i kad pocnemo ...avati mamice svima kako na terenu tako i na tribinam
Danas Robija pjeva "hajmo zuti ale pusite qrcine", neko od nasih povede "fudo majstore, dzavoli su uz tebe"
bilo je navijaca mimo grupe, sjedili s nasima, i drago mi ke da nije bilo belaja. Celik mora ovo prebroditi, ali trebat ce vremena.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ide to puno prije, samo futka da se rijesimo.FliX je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:39Sad bih potpiso 2030g.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:15Joj kad se vratimo u PL i kad pocnemo ...avati mamice svima kako na terenu tako i na tribinam
Grad Zenica da hoce u 2 godine moze nulirat kompletan dug Čelika, a da i ne osjeti. 1.200.000 KM je nista na budjet grada, toliko sloboda dobije za sezonu. Da jest kako nije i da grad se pobrine tj. samo da popravi ono sto su ujebali i vrati te pare, a mi sami sportski segment mozemo finansirati do PL bez po muke.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Fali ti jos jedan milionredbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:50Ide to puno prije, samo futka da se rijesimo.FliX je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:39Sad bih potpiso 2030g.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:15Joj kad se vratimo u PL i kad pocnemo ...avati mamice svima kako na terenu tako i na tribinam![]()
Grad Zenica da hoce u 2 godine moze nulirat kompletan dug Čelika, a da i ne osjeti. 1.200.000 KM je nista na budjet grada, toliko sloboda dobije za sezonu. Da jest kako nije i da grad se pobrine tj. samo da popravi ono sto su ujebali i vrati te pare, a mi sami sportski segment mozemo finansirati do PL bez po muke.
Pravo mucan i usran put koji moramo proci, ali tako je kako je. Rijesiti dugove prema igracima ove godine, da ne strahujemo od suspenzije i to je to. Ako se promjeni odnos grada prema klubu, onda ce biti druga prica. Valjda ce presuda u nasu korist pogurati klub naprijed prema gore.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Taj milion ide na reprogram, ne racunam ga. Kako su rekli jos 4 igraca ja mislim (opet nisam siguran), ostala su da se rijese i to je to. 4 sa ova dva sto su vec rijesili. Sto se presude tice, dobijamo je sigurno, samo sto supak ima pravo i sto ce napraviti, je to da ce razvuci isplatu. Tako finansijski da ne dobijamo opet puno. Opet nadat se da ce bar jednom covjek biti i priznati poraz i da se ovo rijesi bez suda.Truhlo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:02Fali ti jos jedan milionredbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:50Ide to puno prije, samo futka da se rijesimo.![]()
Grad Zenica da hoce u 2 godine moze nulirat kompletan dug Čelika, a da i ne osjeti. 1.200.000 KM je nista na budjet grada, toliko sloboda dobije za sezonu. Da jest kako nije i da grad se pobrine tj. samo da popravi ono sto su ujebali i vrati te pare, a mi sami sportski segment mozemo finansirati do PL bez po muke.![]()
Pravo mucan i usran put koji moramo proci, ali tako je kako je. Rijesiti dugove prema igracima ove godine, da ne strahujemo od suspenzije i to je to. Ako se promjeni odnos grada prema klubu, onda ce biti druga prica. Valjda ce presuda u nasu korist pogurati klub naprijed prema gore.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Čelik kanta za nabijanje po Olovu ne moze meni u glavu nikako i tačka
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Klub ako ne naplati novac za proslu godinu i ako grad nastavi kao do sad, bez obzira i na presudu, crno nam se pise. Usporiti ce se oporavak totalno i samo je pitanje vremena, kada ce i ovaj mizerni broj publike da jos padne, 12ti igrac, sponzori. Qrko ce neko sponzorisati klub da se igra amatera i trece lige vjecno.redbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:07Taj milion ide na reprogram, ne racunam ga. Kako su rekli jos 4 igraca ja mislim (opet nisam siguran), ostala su da se rijese i to je to. 4 sa ova dva sto su vec rijesili. Sto se presude tice, dobijamo je sigurno, samo sto supak ima pravo i sto ce napraviti, je to da ce razvuci isplatu. Tako finansijski da ne dobijamo opet puno. Opet nadat se da ce bar jednom covjek biti i priznati poraz i da se ovo rijesi bez suda.Truhlo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:02Fali ti jos jedan milionredbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:50
Ide to puno prije, samo futka da se rijesimo.![]()
Grad Zenica da hoce u 2 godine moze nulirat kompletan dug Čelika, a da i ne osjeti. 1.200.000 KM je nista na budjet grada, toliko sloboda dobije za sezonu. Da jest kako nije i da grad se pobrine tj. samo da popravi ono sto su ujebali i vrati te pare, a mi sami sportski segment mozemo finansirati do PL bez po muke.![]()
-
dinodino2019
- Kontakt:
Bice drugacija atmosfera oko kluba kad se objavi da je Čelik dobio tuzbu, onda cemo abd imati jos vise sponzora, a Fudo smecar ce platiti i zatezne kamate, a ne moze jarane ouno odugovlacit samo ce mu joa gore bitiTruhlo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:15Klub ako ne naplati novac za proslu godinu i ako grad nastavi kao do sad, bez obzira i na presudu, crno nam se pise. Usporiti ce se oporavak totalno i samo je pitanje vremena, kada ce i ovaj mizerni broj publike da jos padne, 12ti igrac, sponzori. Qrko ce neko sponzorisati klub da se igra amatera i trece lige vjecno.redbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:07Taj milion ide na reprogram, ne racunam ga. Kako su rekli jos 4 igraca ja mislim (opet nisam siguran), ostala su da se rijese i to je to. 4 sa ova dva sto su vec rijesili. Sto se presude tice, dobijamo je sigurno, samo sto supak ima pravo i sto ce napraviti, je to da ce razvuci isplatu. Tako finansijski da ne dobijamo opet puno. Opet nadat se da ce bar jednom covjek biti i priznati poraz i da se ovo rijesi bez suda.Truhlo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:02
Fali ti jos jedan milion![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.