Vjeruj mene sve nesto stid ovih stranih igraca sto igraju ovdje.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:04Jel vama ofirno kad vidite ovakve terene? Meni jeste.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Neka Ante i Nsue vide za kakvog sibicara igraju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mogao bi Husref danas postati free agent
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nisam upratio, jesu li se iz Sarajeva izvinili za sve ono što se desilo na derbiju? Hoće li bar platiti štetu koju su napravili?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Husref uzima Husica na parama kako stigne,jednom u Slobodi,sad u TC..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pametan, nek trpa levata kad ga sam zove
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Husic ide grlom u jagode,nabacaj par jakih igraca,nek se cuje,daj Husrefa i misli doce titula.. sve se radi nazor,nema plana,daje ogromne novce,a rezultata nigdje..
-
- Kontakt:
Brzo ce on dignut ruke,a sto prije to bolje za njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je njemu cilj europa ove sezone i da sa te strane trenutno može biti zadovoljan ali je vrlo moguće da će se to promijeniti u skorijoj budućnosti ako se ovaj negativan niz nastavi, igrače sad ne može dirati sve i da hoće. Mislim da će zadržati Husrefa do kraja sezone ako bude imao iole normalne rezultate a ne tipa 5 poraza zaredom i slično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Tuzla je konstantno ostecena zbog ovog terena.
On ne valja nikada.
Ne znam kako Husic do sada nije nesto napravio, namakao. Sta je s onom pricom da ce se raditi stadioni u BL, Mostaru i Tuzli?
Na stranu sto je Husref klocina i gura neke svoje debile i stalno jedan te isti sastav izvodi. Ne zna on balansirati s "ovoliko" dobrih igraca. Njemu opet igra ovaj bolid Mehidic. Tomasevic je za njeg igracina.
On ne valja nikada.
Ne znam kako Husic do sada nije nesto napravio, namakao. Sta je s onom pricom da ce se raditi stadioni u BL, Mostaru i Tuzli?
Na stranu sto je Husref klocina i gura neke svoje debile i stalno jedan te isti sastav izvodi. Ne zna on balansirati s "ovoliko" dobrih igraca. Njemu opet igra ovaj bolid Mehidic. Tomasevic je za njeg igracina.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hoce naravno, cak ce i za sarafe dati da se fino stolice pricvrste
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Danas ako kojim slucajem ne pobjede i euro takmicenje bice tesko izboriti,Borac i Sarajevo disu za vratom,Siroki Brijeg nikad ne treba otpisivat,pa i Zelju koji ima hiljadu problema,moze se vrlo lako ubacit.. Velez ce sigurno sve snage preusmjeriti na kup,bice tesko..
Prije sam ga gotivio dok je bio u Slobodi,imao je rezultate i podrsku svih,ali sve je zas..ro kada je otisao i poceo pravit probleme klubu.. ali kao neutralan u ovom slucaju,briga me sta ce biti sa tim klubom,svako realan ko je,vidi da ga uzimaju sakom i kapom,a rezultata nigdje..
Prije sam ga gotivio dok je bio u Slobodi,imao je rezultate i podrsku svih,ali sve je zas..ro kada je otisao i poceo pravit probleme klubu.. ali kao neutralan u ovom slucaju,briga me sta ce biti sa tim klubom,svako realan ko je,vidi da ga uzimaju sakom i kapom,a rezultata nigdje..
-
- Kontakt:
Sudeci po novonastaloj situaciji, raditi ce se prvo Velezov stadion, onda Borca i SlobodeLeonProfessional je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:47Tuzla je konstantno ostecena zbog ovog terena.
On ne valja nikada.
-
- Kontakt:
Aha.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:55Sudeci po novonastaloj situaciji, raditi ce se prvo Velezov stadion, onda Borca i SlobodeLeonProfessional je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:47Tuzla je konstantno ostecena zbog ovog terena.
On ne valja nikada.
Nadam se da ce stoprije. Trebao je ovaj u Tuzli biti prvi jer 2 kluba igraju na njemu.
I da se naprave tereni klubovi to nece moc odrzavat pogotovo hibride tako da ce uskoro opet bi sjebani skoro svi tereni. Zivi bili pa vidili
Baš će Vicko terene uraditi. Tuzla rijetko antipatična ekipa, a šta drugo i očekivati kad spojiš Azmira vrlog patriotu, Usrivoja Beogradskog i navijače sa više očiju u glavi nego zuba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo treba yebati sisinu prciju.
-
- Kontakt:
Al se baci. Nije vidjelo penala
ahahahahahahhahaha
E kako se lik kotrlja na zemlji, kao da mu je otkinuo nogu.
ahahahahahahhahaha
E kako se lik kotrlja na zemlji, kao da mu je otkinuo nogu.

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Cwirek, jurisicduska, Lecler, mnon46, perodeformero, tutankamon1905, TylerBurey i 37 gostiju.