Sky9 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:09
Hajde prvo da ode ovaj Otmar Hicfild, pa ćemo onda vidjeti ko je slijedeći.
Zizovic ne ide upravo iz razliga sto uprava nema opciju koga umjesto njega. Mislim da nebi bilo fer sad Gradu ponovo vratit, il sto govorite Spahu.
Nego molit boga da ovako ovu sezonu prezivimo, pa onda odma po zavrsetku zadnjeg kola imat pripremljen plan i viziju za sljedecu sezonu.
Realno gledajuci prva 3 kola TC, Zrinjski kuci moglo se ocekivat da ce se kiksat, TC po platama najskuplja ekipa, Zrinjski daleko najbolja ekipa u drzavi, uz to ti je zapalo Sarajevo u kupu.
Dakle ovo danas je bio ogroman kiks i prije svega propustena sansa da se definitivno odljepis od ovih u borbi za opstanak.
Nevjerovatno kolko losa forma sve ijednog naseg krila Maksimovic, Veselinovic, Mujagic, Husejnovic, uz to potpuno pogresno koristen Hadzic kao neki centarfor, target man, gdje treba da izdrzava neke duele a jednostavno nije taj tip igraca.
Ne znam puno toga ne stima, nemamo krila, bekovi isto tako nikakvu razliku ne prave prema naprijed, Kapetanovic i Osmic u ove 3 utakmixe nisu nijednom probili po strani
Kad protivnik ima loptu mi se po inerciji povlacimo nazad niko ne napada igraca, ljudi nam na dupli pas prave visak konstantno, to se u kadetima nesmije dopustat tako losa i neuigrana odbrana.
Jusic jeenostavno vise ne moze, nema on brzine vise nikako i da bi sr to kompenzovalo ne izlazi se visoko nego se ostaje pozadi, ne prave se opsajd zamke uopste