Sve su prilike da cemo mi prije ganjati Tuzlu nego BorcaFoux87 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 17:00Samo da ne gostujemo u BLNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Naravno u ovom zadnjem kolu drugog kruga moze se dosta stvari promjeniti.Mozemo i mi sami zavrsiti 4-6
Ocekujem da ce se bar jedna stvar promjeniti u donjem dijelu tabele
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jedino da ih pustimo da nas pobjede i da se nadamo da Zeljo dobije Leotar+da Siroki kuci ne dobije Posusje sa previse golova razlike hahahahaFoux87 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 17:00Samo da ne gostujemo u BLNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Naravno u ovom zadnjem kolu drugog kruga moze se dosta stvari promjeniti.Mozemo i mi sami zavrsiti 4-6
Druge nema nazalost...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 mar 2022, 17:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako Veležu budemo gostovali zadnje kolo, vjerujem da ce nam dati bodove, jer teško da ce im tada i za šta trebati.Bilo bi dobro da neko nađe kada se igra finale kupa, a kada zadnje kolo prvenstva.
Dzaba pravite taj raspored moze se svasta na tabeli promijeniti iduce kolo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hahahah ili trolas il si lud
Velezu, da ne treba ama bas nista protiv nas ce se bacati na glavu, kao i sve ostale u PL.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Prije cemo Tuzlu stici nego Borca. Sada svi na Kosevo i da uzmemo Borac
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Općina Centar nastavlja finansijsku podršku Fudbalskom klubu Sarajevo
Općinsko vijeće Centar je, na inicijativu vijećnika Dženana Muminovića, u ovogodišnjem Budžetu izdvojilo 200.000 KM za rad omladinskog pogona i drugih selekcija Fudbalskog kluba „Sarajevo“.

S obzirom na navedeno, danas su predsjedavajući Općinskog vijeća Sejad Đozo i dopredsjedavajuća Ira Adilagić zajedno sa predsjedavajućim Gradskog vijeća Grada Sarajeva Jasminom Ademovićem i pomenutim vijećnikom Muminovićem posjetili FK Sarajevo, gdje ih je ugostio predsjednik ovog sarajevskog kluba Ismir Mirvić.
Predsjednik Mirvić se zahvalio na podršci Općine Centar, a posebno na izdvojenim sredstvima.
– Veoma smo zahvalni na vašoj podršci. Naš klub je spreman za saradnju sa Općinom Centar kao strateškim partnerom uz pomoć koje možemo ostvariti dobre sportske rezultate. Ulaganjem u klub se pomaže naša zajednica i država, istakao je Mirvić.
Predstavnici Općinskog vijeća su naglasili da izdvojena sredstva nisu ni približno dovoljna za klub kao što je FK Sarajevo, ali da će ovakva vrsta saradnje biti nastavljena i ubuduće, prvenstveno jer je sjedište kluba na području ove općine i svojim dosadašnjim rezultatima predstavlja pozitivnu priču i utiče na renome i ugled ove lokalne zajednice i njenih stanovnika.
Kako su predstavnici Općinskog vijeća najavili, u rebalansu budžeta Općine Centar, predložit će izdvajanje dodatnih finansijskih sredstava.
Općinsko vijeće Centar je, na inicijativu vijećnika Dženana Muminovića, u ovogodišnjem Budžetu izdvojilo 200.000 KM za rad omladinskog pogona i drugih selekcija Fudbalskog kluba „Sarajevo“.
S obzirom na navedeno, danas su predsjedavajući Općinskog vijeća Sejad Đozo i dopredsjedavajuća Ira Adilagić zajedno sa predsjedavajućim Gradskog vijeća Grada Sarajeva Jasminom Ademovićem i pomenutim vijećnikom Muminovićem posjetili FK Sarajevo, gdje ih je ugostio predsjednik ovog sarajevskog kluba Ismir Mirvić.
Predsjednik Mirvić se zahvalio na podršci Općine Centar, a posebno na izdvojenim sredstvima.
– Veoma smo zahvalni na vašoj podršci. Naš klub je spreman za saradnju sa Općinom Centar kao strateškim partnerom uz pomoć koje možemo ostvariti dobre sportske rezultate. Ulaganjem u klub se pomaže naša zajednica i država, istakao je Mirvić.
Predstavnici Općinskog vijeća su naglasili da izdvojena sredstva nisu ni približno dovoljna za klub kao što je FK Sarajevo, ali da će ovakva vrsta saradnje biti nastavljena i ubuduće, prvenstveno jer je sjedište kluba na području ove općine i svojim dosadašnjim rezultatima predstavlja pozitivnu priču i utiče na renome i ugled ove lokalne zajednice i njenih stanovnika.
Kako su predstavnici Općinskog vijeća najavili, u rebalansu budžeta Općine Centar, predložit će izdvajanje dodatnih finansijskih sredstava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocajan raspored.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Gostujes Zrinjskom, Borcu i Listici.
Valjda se u zadnjem kolu to poremeti.
- FKS -
Pa zasto?Foux87 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 17:00Samo da ne gostujemo u BLNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Pa mi da imamo iole muda, tj da imamo nekog u klubu ko ima kahonese do poda, svaku utakmicu bi ekipu izveo sa terena na bilo koji oblik nacionalizma i fasizma.
Ja se nadam da sad ima neko u klubu koji ce presjeci. Najlaksi bodovi tu mogu biti, plus vrlo lahlo ih je isprovocorati da naprave belaj kako bi izasao s terena.
Posto na terenu trenutno imaju 15 igraca, mi moramo biti pametni i iskoristiti na drugi nacin njihovu nesposobnost.
U Mostaru puno bolje imamo, al i tu kad dignu Praljka, samo izadjes s terena.
Jedino gostovanje sirokom vec sad upisujem kao poraz, mada i tu svaki put se moze izaci s terena zbog fasizma i nacionalizma.
Samo treba biti smirwn i pametan, a ne biti dupovac i hebib.
-
- Kontakt:
Slazem se...Ni ja nisam bio nesto odusevljen.Hajdeee je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:04Ocajan raspored.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
U Listici i BL mozes unaprijed pisati poraz.Zrinjski mozda i nece previse zapinjati protiv nas iz razloga sto su vec bukvalno osigurali titulu ali i to je pretesko gostovanje.Velez ce poginuti protiv nas kao da mu je zadnja,trebali im bodovi ili ne...
Derbi vise bi volio da se igra na Grbavici.Bolje da ti jedno gostovanje bude u tvom gradu nego negdje gdje nam je teze doci do bodova,npr.Listica
U derbiju svakako nema favorita,gdje god da se igralo.
Nadam se da ce se nesto promjeniti,bit ce sigurno najmanje 2-3 promjene u ovom rasporedu.Kad pogledas bolje ti je zavrsiti 5.nego 4.Kao 5.igrali bi 7/11 utakmica u Sarajevu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
J.beš raspored, trebaju igrati i boriti se za Evropu ako budu ko pičqe ne moraju ni ići u Evropu.Hajdeee je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:04Ocajan raspored.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Zayebite vi to "u derbiju nema favorita", mi u zadnjih 15 godina imamo tri pobjede na Grbavici i 7 poraza, u istom periodu oni na Kosevu 3 pobjede i 6 poraza. Zapravo, od svih 11 protivnika/gostovanja u ligi trenutno, gori omjer imamo samo na Pecari.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Za šta im volonteri trebaju zna li neko nešto više?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Realan komentar. Za Pecaru ne bih nista govorio, jer tu, kao sto je neko rekao, muda ostavimo na Bradini.napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:41Zayebite vi to "u derbiju nema favorita", mi u zadnjih 15 godina imamo tri pobjede na Grbavici i 7 poraza, u istom periodu oni na Kosevu 3 pobjede i 6 poraza. Zapravo, od svih 11 protivnika/gostovanja u ligi trenutno, gori omjer imamo samo na Pecari.
Sto se tice Grbavice, osim kada smo losiji, izgubimo i kada smo bolji (na papiru). Meni je vise fascinantno to kako mi precjenjujemo nase igrace. Djokanovica, kojeg kujemo u zvijezde, pojede Bekric od 37 godina. Mujakic dodje iz Belgije i probleme mu napravi zadnji vezni na poziciji spica. Catakovic kojeg smo prizivali bude nevidljiv.
Sablja nas dobije presingom, a to smo svi mi s foruma znali da ce koristiti. Jos onaj lik napise prvi sastav na forumu, njegovi ga napadaju, a nama smijesno. Vasoski pogleda zadnja dva derbija s Vinkom i Sablicem, a ne pogleda stare derbije, kada im je ovaj bio trener.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Da snimaju navijače koji nered prave
FC United Of Manchester !
To je apsolutno najjace u svemu, ljudi objavise svoj sastav i formaciju za derbi haman dva dana prije i nasi postave onako igru ko da se naguze.vedinjo98 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:43Realan komentar. Za Pecaru ne bih nista govorio, jer tu, kao sto je neko rekao, muda ostavimo na Bradini.napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:41Zayebite vi to "u derbiju nema favorita", mi u zadnjih 15 godina imamo tri pobjede na Grbavici i 7 poraza, u istom periodu oni na Kosevu 3 pobjede i 6 poraza. Zapravo, od svih 11 protivnika/gostovanja u ligi trenutno, gori omjer imamo samo na Pecari.
Sto se tice Grbavice, osim kada smo losiji, izgubimo i kada smo bolji (na papiru). Meni je vise fascinantno to kako mi precjenjujemo nase igrace. Djokanovica, kojeg kujemo u zvijezde, pojede Bekric od 37 godina. Mujakic dodje iz Belgije i probleme mu napravi zadnji vezni na poziciji spica. Catakovic kojeg smo prizivali bude nevidljiv.
Sablja nas dobije presingom, a to smo svi mi s foruma znali da ce koristiti. Jos onaj lik napise prvi sastav na forumu, njegovi ga napadaju, a nama smijesno. Vasoski pogleda zadnja dva derbija s Vinkom i Sablicem, a ne pogleda stare derbije, kada im je ovaj bio trener.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Izuzev belaja prije utakmice,ovo je po meni najjace odradjen derbi na Grbavici zadnji 5 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E kad shvatimo da su naši igrači mrtvi prosjek lige biće nam lakše,niko od njih da vrijedi ne bi došo u ovu kukuruz ligu da igra njima je Sarajevo bitno ko lanjski snijeg svi su oni tu zbog para nažalost a puna im usta Sarajeva...
- ElCartel11
- Kontakt:
Belaj je mozda bio i izreziran. Previše se toga lijepog pocelo raditi sa Mirvicem sto normalno ostalima nije drago.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:54Izuzev belaja prije utakmice,ovo je po meni najjace odradjen derbi na Grbavici zadnji 5 godina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, boki86, gh0stHZ, Hajdeee, Lecler, MaroonBjelave, mnon46, moram, muhamedhulk, skoJaa i 120 gostiju.