Ne mora trener, ovdje se mnogi forumasi qrce poznanstvima s igracima, a i dosta ih pise na instagram i smara za razne gluposti. Moglo se vala "doturit" nekom ono, pa makar uzet u razmatranje. Zadnji vezni na spicu nije bas uobicajena odluka, a nama je yebala majcinu majku.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Autoritet naravno. Međutim ja mislim da treba "prebolovati i dječije bolesti". I sam sam nekad bio u tom fazonu, dođem na stadion ili idem na gostovanja zbog svega drugog osim zbog same utakmice.Maroon99 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:01Najgora stvar su besplatne karte(kao i na derbiju na kosevu), dosla je svakakva stoka, bio sam tu u centralnom dijelu i napustio sam stadion kad su poceli da kidaju stoliceTorino je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:20Preglupo mišljenje, ko imalo konta ultra fazon. Vidjeli momci dvije zastave, nema murije i pokušali nešto. Druga stvar, najgori derbi ikad na Grbavici, more nekih tenzija, ko je bio u centralnom dijelu zna o čemu pričam. Lomljenje stolica prejadno, dosta raje napustilo derbi ne zbog rezultata već zbog divljanja. Ljepše se ljudi ponašaju na teferiću. Meni muka bilo, kad vidim iskrivljenje face, nikad malca odvest na Grbavicu neću, a i ja ću dobro razmisliti.
Treba poraditi na autoritetu na tribini, sto na tusnju nikad nismo kidali stolice jer odu momci koji znaju sta znaci biti navijac
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ma stavi za sjever 15km ulaz pa slobodno radite sta hocete, da vidim onda pravu ljubav prema klubu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:15Autoritet naravno. Međutim ja mislim da treba "prebolovati i dječije bolesti". I sam sam nekad bio u tom fazonu, dođem na stadion ili idem na gostovanja zbog svega drugog osim zbog same utakmice.Maroon99 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:01Najgora stvar su besplatne karte(kao i na derbiju na kosevu), dosla je svakakva stoka, bio sam tu u centralnom dijelu i napustio sam stadion kad su poceli da kidaju stoliceTorino je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:20
Preglupo mišljenje, ko imalo konta ultra fazon. Vidjeli momci dvije zastave, nema murije i pokušali nešto. Druga stvar, najgori derbi ikad na Grbavici, more nekih tenzija, ko je bio u centralnom dijelu zna o čemu pričam. Lomljenje stolica prejadno, dosta raje napustilo derbi ne zbog rezultata već zbog divljanja. Ljepše se ljudi ponašaju na teferiću. Meni muka bilo, kad vidim iskrivljenje face, nikad malca odvest na Grbavicu neću, a i ja ću dobro razmisliti.
Treba poraditi na autoritetu na tribini, sto na tusnju nikad nismo kidali stolice jer odu momci koji znaju sta znaci biti navijac
Mi trgamo i lomimo kad ekipa gubi derbije i vazne tekme, ove sto su se tukli privjerit jesul istinaske HZ ako jesu vidje navijaca trebaju to sredit.. tucom upozorenjem prijetnjom il svim tim u jednom, ako nisu ustanju nemogu bit vodje..
Cim ti je trener pristao na 6 mjeseci ugovor cim nismo mogli otjerat krstu ahmet cmiljanica hebibovic dupovca oremusa bodula to ti je dokaz da nam je budzet samo pozitivna + 0
Mislim da je trebao otjerat ove tipove po cjenu ako nije imo love vise da ubaci juniore ili neke tipove iz federacije..
3 utakmice odkazane radi kise na pripremama nijednu nismo nadomjestili..
Bolje bi bilo da smo ove gore tipove otjerali ubacili juniore sigurno nebi ispali iz lige (mozda uz malo srece i izborili evropu) vise bi para ustedili nego sto cemo (ako i izborimo evropu) zaradit..
Cim ti je trener pristao na 6 mjeseci ugovor cim nismo mogli otjerat krstu ahmet cmiljanica hebibovic dupovca oremusa bodula to ti je dokaz da nam je budzet samo pozitivna + 0
Mislim da je trebao otjerat ove tipove po cjenu ako nije imo love vise da ubaci juniore ili neke tipove iz federacije..
3 utakmice odkazane radi kise na pripremama nijednu nismo nadomjestili..
Bolje bi bilo da smo ove gore tipove otjerali ubacili juniore sigurno nebi ispali iz lige (mozda uz malo srece i izborili evropu) vise bi para ustedili nego sto cemo (ako i izborimo evropu) zaradit..
Trening Zeljeznicara pred derbi je bio otvorenog tipa i mogao ga je svako gledati,tako da neznam kakav bauk pravite i drzavne tajne.napoleon72 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:11Ne mora trener, ovdje se mnogi forumasi qrce poznanstvima s igracima, a i dosta ih pise na instagram i smara za razne gluposti. Moglo se vala "doturit" nekom ono, pa makar uzet u razmatranje. Zadnji vezni na spicu nije bas uobicajena odluka, a nama je yebala majcinu majku.
Mislis da nisu nasi znali sastav,Hodzic kod Mulalica cijele pripreme igra napadaca nikakva tajna i "iznenadjene".Nikakva ovdje taktika nije poremetila nas,cak kazem Zeljeznicae nije igrao ni p od presinga kao sto je igrao u Mostaru,odigrao je 10x puta slabije derbi nego u Mostaru,nikakvom taktikom on nas nije ni iznenadio niti sta,jednostavno su ljudi bolji bili ,imali pristup koji mi nismo i možemo k.urcu svirat sto se kaže .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 mar 2022, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ti dodji na utakmicu pa onda predlozi svoje genijalne idejeSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:17ma stavi za sjever 15km ulaz pa slobodno radite sta hocete, da vidim onda pravu ljubav prema klubu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:15Autoritet naravno. Međutim ja mislim da treba "prebolovati i dječije bolesti". I sam sam nekad bio u tom fazonu, dođem na stadion ili idem na gostovanja zbog svega drugog osim zbog same utakmice.Maroon99 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:01
Najgora stvar su besplatne karte(kao i na derbiju na kosevu), dosla je svakakva stoka, bio sam tu u centralnom dijelu i napustio sam stadion kad su poceli da kidaju stolice

Do smrti odani!
Mirvić je onim videom rekao "svoje" i ja ono shvatam kao zadnje upozorenje nama svima, da ne glumimo budale, da čovjek nije došao da plaća tuđa iživljavanja. U narednom periodu ćemo vidjeti ponašanje naših navijača i koliko dobra klubu stvarno žele i kolika je ljubav, a koliko su tu neki radi furke i sami sebi svrha.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Stavio sam jucer primjer kako je to losa i nerealna opcija. Ne mozes zbog debila kaznjavat sve.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:17
ma stavi za sjever 15km ulaz pa slobodno radite sta hocete, da vidim onda pravu ljubav prema klubu.
Primjer, puno automobilskih nesreca, stavi registraciju 3 milje pa da vidimo. NE!
Pusaci koji te truju po kaficima, stavi im cigare cener. Ne..
Stavi video nadzor, pojacaj kontrole na ulazu, zastitarska agencija u slucaju unosa pirotehnike ce biti odgovorna i platit kaznu. Kamera sve fino zabiljezi, kaznit papka po dzepu odma.
Mogli bi komotno skinut sve mreze. I da nam ugodjaj svima bude bolji, ali kako da to ocekujemo nakon ovih ispada
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kazu na ovom podcastu opsajd
da nije to djelovalo toliko lose
ali onda izmjena u 70. minuti i ulazi Velkoski i Sarajevo je do kraja igralo sa 9 igraca
da nije to djelovalo toliko lose
ali onda izmjena u 70. minuti i ulazi Velkoski i Sarajevo je do kraja igralo sa 9 igraca

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali realno, nije nama problem samo sjever. Šta je sa istokom i konstantnim izdrkavanjem pojedinaca? Jbt, tačno imaš osjećaj da pojedini dođu tu da "pročepe dizne" jer npr kući ženi ne smiju pisnuti.
I najveca tragedija je sto su nam omladinski pogoni u rangu slobode sb itd..TO je zalost i demonstracija slabosti neznanja…
Sarajevo mora imat MORA imat najbolju skolu u drzavu i 4 skolu u bivsoj jugi..
Dabi to imali sve kategorije moraju moraju imat sve pobjede i gol razliku 107 dati golova primljen 1 ( minimum)
Sad ce neki reci **** rezultat bitno je koliko porodimo seniora..
Napravimol akademiju (omladinske pogone) koji ovo budu radili 5-6 godina uzastopno 2-4 generacije ubjedjen sam da cemo derat ligu sa 7 iz nase skole u prvih 11..
Nas je zeljo uzo u derbiju 4-1 pioniri pobjedili smo ih 5:2 kadeti juniori nerjeseno.. ljudi pred gasenjem terene dovukli iz ukraine izbuseni granatama gelerima.
Sb 7 godina zadnjih mjenjaju kompletan tim
Sloboda hljeba gladna
Zrinjski jedini ima nesto love al to nesmije ni usnu bit neka prepreka koju mi nebi mogli preskocit (otet djete)
Fk glogova ima nesto para al nit imena nit strategije sloboda je glavna itd
Posusje krupu radnik vrlez itd su smjesne ekipe i treba ih u omladinskim takmicenjima davat po 18 golova
Sarajevo mora imat MORA imat najbolju skolu u drzavu i 4 skolu u bivsoj jugi..
Dabi to imali sve kategorije moraju moraju imat sve pobjede i gol razliku 107 dati golova primljen 1 ( minimum)
Sad ce neki reci **** rezultat bitno je koliko porodimo seniora..
Napravimol akademiju (omladinske pogone) koji ovo budu radili 5-6 godina uzastopno 2-4 generacije ubjedjen sam da cemo derat ligu sa 7 iz nase skole u prvih 11..
Nas je zeljo uzo u derbiju 4-1 pioniri pobjedili smo ih 5:2 kadeti juniori nerjeseno.. ljudi pred gasenjem terene dovukli iz ukraine izbuseni granatama gelerima.
Sb 7 godina zadnjih mjenjaju kompletan tim
Sloboda hljeba gladna
Zrinjski jedini ima nesto love al to nesmije ni usnu bit neka prepreka koju mi nebi mogli preskocit (otet djete)
Fk glogova ima nesto para al nit imena nit strategije sloboda je glavna itd
Posusje krupu radnik vrlez itd su smjesne ekipe i treba ih u omladinskim takmicenjima davat po 18 golova
Veci je problem klubu i mirvicu lomljenje stolica nego upad na teren, jer su momci upali na teren 45 min prije pocetka utakmice i u tom trenutku nikog na terenu nije bilo dakle nisu ugrozili niti sudije niti igrace zato klub nece biti kaznjen, nego samo pojedinci koje mup uspije identifikovati
A veci problem od svega toga nama navijacim treba da bude pristup igraca derbiju svi pisu o "huliganstvu" a malo ko o p.ickama na terenu
Dobijeni derbi znaci vise raje na kosevu sljedecu utakmicu znaci vise prihoda znaci pokrice ovih troskova sto je stoka napravila lomljenjem stolica
A veci problem od svega toga nama navijacim treba da bude pristup igraca derbiju svi pisu o "huliganstvu" a malo ko o p.ickama na terenu
Dobijeni derbi znaci vise raje na kosevu sljedecu utakmicu znaci vise prihoda znaci pokrice ovih troskova sto je stoka napravila lomljenjem stolica
Do smrti odani!
To je tacno,moje misljenje da su se izgubile bar 2/3 hiljade navijaca koju bi bile tu protiv Borca da je derbi i sve to drugacije proslo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
To svakako, samo et sto to njihovo urlikanje u 95% slucajeva ne izbija pare klubu, dok paljenje baklji izbija. Na istoku je veci problem stoka koja konstantno gadja protivnicke igrace i sudije upaljacima, kisobranima, sokovima. Ove sezone je nekoliko puta za dlaku promasen linijski sudija, da ga jedan onaj sok pogodi, to je automatski 0:3. Na tome treba poradit.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:30Ali realno, nije nama problem samo sjever. Šta je sa istokom i konstantnim izdrkavanjem pojedinaca? Jbt, tačno imaš osjećaj da pojedini dođu tu da "pročepe dizne" jer npr kući ženi ne smiju pisnuti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nije lijepo za čuti i vidjeti ali kazna za klub kad neko psuje i viče je 0 KM.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:30Ali realno, nije nama problem samo sjever. Šta je sa istokom i konstantnim izdrkavanjem pojedinaca? Jbt, tačno imaš osjećaj da pojedini dođu tu da "pročepe dizne" jer npr kući ženi ne smiju pisnuti.
Osim onog rasizma već prežvakanog na temi.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
500 ljudi u Banjaluci skandira imena najgorih ratnih zločinaca još od nacista i sve ok bez ikakvih posljedica a ovdje se našla 2 degenerika koja su dobacivali nešto i 5 hiljada kazna sa zatvorenom tribinom. Ni jedno ni drugo nije u redu ali jasna je razlika.Tele33 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 08:37Nije lijepo za čuti i vidjeti ali kazna za klub kad neko psuje i viče je 0 KM.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:30Ali realno, nije nama problem samo sjever. Šta je sa istokom i konstantnim izdrkavanjem pojedinaca? Jbt, tačno imaš osjećaj da pojedini dođu tu da "pročepe dizne" jer npr kući ženi ne smiju pisnuti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kako ne placa kad je bilo kazne za urlikanje crncu iz Rudara, pa zatvorena tribina, pa gadjane sudije i igraca kod tunela, sve je to na istoku bilo ove godine i klub kaznu platio.Tele33 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 08:37Nije lijepo za čuti i vidjeti ali kazna za klub kad neko psuje i viče je 0 KM.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:30Ali realno, nije nama problem samo sjever. Šta je sa istokom i konstantnim izdrkavanjem pojedinaca? Jbt, tačno imaš osjećaj da pojedini dođu tu da "pročepe dizne" jer npr kući ženi ne smiju pisnuti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Todorović bi mogao napustiti Rusiju, Kepčija šta čekaš
?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naravno, ali je hajka samo na sjever.bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2022, 10:59Kako ne placa kad je bilo kazne za urlikanje crncu iz Rudara, pa zatvorena tribina, pa gadjane sudije i igraca kod tunela, sve je to na istoku bilo ove godine i klub kaznu platio.Tele33 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 08:37Nije lijepo za čuti i vidjeti ali kazna za klub kad neko psuje i viče je 0 KM.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2022, 00:30Ali realno, nije nama problem samo sjever. Šta je sa istokom i konstantnim izdrkavanjem pojedinaca? Jbt, tačno imaš osjećaj da pojedini dođu tu da "pročepe dizne" jer npr kući ženi ne smiju pisnuti.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Beli98, bhfanatic14, broj6, Dave, enzo1, JavierBosnia, Kaunas, Lavcina, Lokomotifa, makron, napoleon72, NeSamSafetee, Posejdon, Proximic, samoFKS, svabonja, Vanja8, Vrhbosnian i 156 gostiju.