Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nema niste gore od ovog procesa muske celavosti za pola godine mi nestade pola kose s glave 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Je li ti u familiji isto (otac, djed)?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jbga majstore, ili oćelavimo rano, ili počnemo sijediti rano. Malo koga ne zakače jedan od ta dva procesa.
41:34
Za oba postoji rjesenje.
Komsija koji ima minimum 65 godina ima gustu kosu ko Bellerin i mozda ukupno 10 sijedih na glavi

Ja se na keca od 25-te šišam, evo 5 godina već, a ko mladić imao baš finu kosu, preko noći nestade sve

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jest, genetika je cudo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Je li iko upucen oko tetovaza? Uradio sam u petak podlakticu pa mi se jedan dio ja mislim inficirao(doktorica mi je prepisala bivacyn), pa htio sam da pitam je li iko imao iskustva sa bivacynom za lijecenje toga?
- OldFashioned
- Kontakt:
Genetika, simple.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U mene dedo, stari i ja imamo maltene istu kosu boju(odnosno dedo je imao dok nije osijedio) i gustoću i istu frizuru nenamjerno. Cudno, cuo sam da se u velikoj vecini slucajeva to nasljedjuje preko majcine strane
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Kod mene kosa kao kod majke i dajdži.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 mar 2022, 12:21U mene dedo, stari i ja imamo maltene istu kosu boju(odnosno dedo je imao dok nije osijedio) i gustoću i istu frizuru nenamjerno. Cudno, cuo sam da se u velikoj vecini slucajeva to nasljedjuje preko majcine strane
U brata kao kod oca.
Braca Turci imaju rjesenje za sve 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ne može to svako priuštiti. Pjana, Vukan....i bolje plaćeni pečalberi.

Vom Jäger zum Gejagten
Dizel 2.86 EP Jablanica, upratio u prolazu.
Generalno do izbijanja sukoba, BiH je imala najeftinije cijene u regionu.
Nemoguce da se kriza ne osjeti, msm udara i najjace svjetske ekonomije. Njemacka, Kanada etc, rekordne cijene goriva. Druga stvar sto neki privredni subjekti krse zakon.
Nema mjesta panici.
Generalno do izbijanja sukoba, BiH je imala najeftinije cijene u regionu.
Nemoguce da se kriza ne osjeti, msm udara i najjace svjetske ekonomije. Njemacka, Kanada etc, rekordne cijene goriva. Druga stvar sto neki privredni subjekti krse zakon.
Nema mjesta panici.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Možel neko na temi forum pitati admina zašto me stalno odjavljuje sa foruma na mobitelu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Mene odjavi kad promjenim mrežu, sa wi fi na 4g i obratno.. Ako sam vazdan kući, nikad ne odjavi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 80 gostiju.