KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
Jack Killian
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Mislim da je target iskren i zahvaljujem mu se na ovim rijecima podrske nasoj bosni.Neko neke iste stvari vidi iz razlicitih kutova mislim da na korektan nacin pokusava da opravda svoje vidjenje utakmice i ne treba mu zamjerati na tome.
upravu si target, nije u redu podcjenjivati protivnika.. vidjeli smo kako je i Bosna podcijenila vas pa je zamalo zijanila... i igrala duplo lošije 25 minuta 
Jack Killian je napisao/la:Mislim da je target iskren i zahvaljujem mu se na ovim rijecima podrske nasoj bosni.Neko neke iste stvari vidi iz razlicitih kutova mislim da na korektan nacin pokusava da opravda svoje vidjenje utakmice i ne treba mu zamjerati na tome.
Hvala prijatelju da me neko skonao o cemu se radi daleko od toga ja zelim Bosni sve najbolje jer kad igra se NLB naravno da navijma za Bosnu i radujem se svakoj njenoj pobjedi ... i sad isto da odbranite titulu i sve ... .. od srca vam zelim ..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
Jack Killian
- Kontakt:
ma oki meni je bitno da u komentarima navijaca drugih timova nema zlobe nego da se iskomentarise na neki primjeren nacin .
- el-fighter
- Kontakt:
Ma sudije ništa nisu krive. Sloboda ima slabu i kratku klupu i kad ih je uhvatio umor nisu izdržali. U zadnjim minutama bili su totalno nekoncentrisani i to ih je koštalo pobjede. Sa druge strane Bosna dokazala da je daleko najbolja momčad u BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
odbranit cemo titulu ako nas sloboda pusti u srijedu:)TaRgEt_ je napisao/la:Jack Killian je napisao/la:Mislim da je target iskren i zahvaljujem mu se na ovim rijecima podrske nasoj bosni.Neko neke iste stvari vidi iz razlicitih kutova mislim da na korektan nacin pokusava da opravda svoje vidjenje utakmice i ne treba mu zamjerati na tome.
Hvala prijatelju da me neko skonao o cemu se radi daleko od toga ja zelim Bosni sve najbolje jer kad igra se NLB naravno da navijma za Bosnu i radujem se svakoj njenoj pobjedi ... i sad isto da odbranite titulu i sve ... .. od srca vam zelim ..
I feel devotion!!
ma ne moraju, nek se malo raduju oni u Mejdanu
al onda ako Bog da da uzmemo 3. utakmicu 
- pasha_the_one
- Kontakt:
Evo da i ja napisem hladne glave 
Mnogo je faktora koji su odlucili utakmicu... prije svega SVE cestitke Bosni na pobjedi... zelim im da osvoje titulu, i sve najbojle u NLB ligi slijedece godine... jer samo tako moze napredovati nasa kosarka...
Po meni veliki "krivac" je povreda Jovanovica (ne krivim nikoga od igraca iz Bosne, desava se), ali jos veci "krivac" je uprava Slobode, koja se iz godine u godinu zadovoljava plasmanom u playoff... i sto nije pojacala ekipu pred pocetak Lige 8... a necu da pricam o tome kako je Muminovic poslozio "igru" kad je Bosna krenula presing... Svaka ekipa koja zavisi od jednog igraca nije EKIPA... sta ce biti slijedece godine sa Slobodom, to samo ptice znaju... Zlaja je najbolji igrac Lige 8... to je definitivno (moje misljenje)... ne moze ni on izdrzati 40 minuta... po meni je takodje solidan drugi Zlaja u Slobodi (Zlatan Halilbegovic, drugi play)... dosta bolji od Milosevica... koji ne zna prenijeti loptu preko centra... vidi se da Zlaja utice na igru drugog Zlaje...
Jedno je ocito... Zlaja nece ostati u Diti i naredne sezone... on ima 1+1 ugovor i moze otici za male pare iz Slobode, i po meni najbolje bi bilo da ode u Bosnu... tako bi i mi sami mobli gledati njegov napredak, jer nam on moze mnogo pomoci na reprezentativnom nivou... ali ruku na srce... iskreno... tesko bi mi bilo gledati ga protiv Slobode nakon svega sto je pokazao ove sezone... bilo kako bilo... ZELIM ZLAJI SVE NAJBOLJE GDJE GOD OTISAO...
P.S. komentator BHT-a je bio vise nego pristrasan u prenosu... to moram priznati... nije mi se to svidjalo... jer ipak on treba da bude objektivan...
Pozdrav!
Mnogo je faktora koji su odlucili utakmicu... prije svega SVE cestitke Bosni na pobjedi... zelim im da osvoje titulu, i sve najbojle u NLB ligi slijedece godine... jer samo tako moze napredovati nasa kosarka...
Po meni veliki "krivac" je povreda Jovanovica (ne krivim nikoga od igraca iz Bosne, desava se), ali jos veci "krivac" je uprava Slobode, koja se iz godine u godinu zadovoljava plasmanom u playoff... i sto nije pojacala ekipu pred pocetak Lige 8... a necu da pricam o tome kako je Muminovic poslozio "igru" kad je Bosna krenula presing... Svaka ekipa koja zavisi od jednog igraca nije EKIPA... sta ce biti slijedece godine sa Slobodom, to samo ptice znaju... Zlaja je najbolji igrac Lige 8... to je definitivno (moje misljenje)... ne moze ni on izdrzati 40 minuta... po meni je takodje solidan drugi Zlaja u Slobodi (Zlatan Halilbegovic, drugi play)... dosta bolji od Milosevica... koji ne zna prenijeti loptu preko centra... vidi se da Zlaja utice na igru drugog Zlaje...
Jedno je ocito... Zlaja nece ostati u Diti i naredne sezone... on ima 1+1 ugovor i moze otici za male pare iz Slobode, i po meni najbolje bi bilo da ode u Bosnu... tako bi i mi sami mobli gledati njegov napredak, jer nam on moze mnogo pomoci na reprezentativnom nivou... ali ruku na srce... iskreno... tesko bi mi bilo gledati ga protiv Slobode nakon svega sto je pokazao ove sezone... bilo kako bilo... ZELIM ZLAJI SVE NAJBOLJE GDJE GOD OTISAO...
P.S. komentator BHT-a je bio vise nego pristrasan u prenosu... to moram priznati... nije mi se to svidjalo... jer ipak on treba da bude objektivan...
Pozdrav!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Ovo je vec sasvim realno ne zato sto odgovora meni kao navijacu kkbosne nego sto je zaista kratko i jasno covjek dijagnosticirao problem u Diti. Izjava Muminovica izbjegavanja odgovornosti i krivicu bacati po sudijama je krajnje primitvna umjesto da bar PONUDI ostavku.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
@pasha_the_one
Moje iskreno misljenje je da je Sloboda trebala pobijediti!
Ali sa druge strane ne shvatljivo je suđenje jedne normalne tekme,beznam zasto su sudije zakuhale bezveze.
Jovanović definitivno najbolji igrac lige,ali se nebi složio sa ovim iznad mene da je kriva uprava slobode zbog cilja plajoff.
Vjeruj ti menida je zrinjski i borac imali veci budzet od vas ali ste vi duplo bolji jer imate sluha i oci za nesto sto valja:kikanovic,milosevic,jovanovic itd. a zamislite da imate pare bosne kako bi bilo,bosna ima puno vise para a tim nije toliko bolji kolika je razlika u parama.
VASA UPRAVA ODLICNO RADI U SKLADU SA PARAMA KOJE IMAJU.
Ja licno bih volio i preporucio bih jovanovicu da dodje u bosnu jer je na oci reprezentaciji dok bi u nekom srbijanskom klubu propao,kao sto ce propasti milosevic.
Kod nas bi igrao prvog pleja,djordjevic je za razliku od jovanovica jelimitiran igrac i pored toga skup.
Sl. sezona:majstoric,andjelic,camdzic,sehovic,pasalic,vucurovic,hajric,zimic,suljagic,klinac,jovanovic?,opacal?,ivanovic?(upitni ivanovic,djordjevic,ikonic)
ja bih doveo jovanovica,pokusao sutona ali tesko(ako tu nebude nista pokusat zadrzat ivanovica ali na makar 2 godine),ikonicu bih ja dao dozivotni ugovor ali treba mu dati sansu da ode negdje vani ako bude sanse i tu traziti dobro rjesenje jer znamo koliko nam znači ikonić.(ja bih pokušao dovest opačka jer ima nogu u svom klubu sigurnu sljedeću sezonu).
CESTITKE SLOBODI NA ONAKO DOBROJ PARTIJI-NADIGRALI SU NAS(ali nama je ono bila tekma kakva je bila u banja luci i koja se nece ponoviti ove godine(sanse 10%).
Moje iskreno misljenje je da je Sloboda trebala pobijediti!
Ali sa druge strane ne shvatljivo je suđenje jedne normalne tekme,beznam zasto su sudije zakuhale bezveze.
Jovanović definitivno najbolji igrac lige,ali se nebi složio sa ovim iznad mene da je kriva uprava slobode zbog cilja plajoff.
Vjeruj ti menida je zrinjski i borac imali veci budzet od vas ali ste vi duplo bolji jer imate sluha i oci za nesto sto valja:kikanovic,milosevic,jovanovic itd. a zamislite da imate pare bosne kako bi bilo,bosna ima puno vise para a tim nije toliko bolji kolika je razlika u parama.
Ja licno bih volio i preporucio bih jovanovicu da dodje u bosnu jer je na oci reprezentaciji dok bi u nekom srbijanskom klubu propao,kao sto ce propasti milosevic.
Kod nas bi igrao prvog pleja,djordjevic je za razliku od jovanovica jelimitiran igrac i pored toga skup.
Sl. sezona:majstoric,andjelic,camdzic,sehovic,pasalic,vucurovic,hajric,zimic,suljagic,klinac,jovanovic?,opacal?,ivanovic?(upitni ivanovic,djordjevic,ikonic)
ja bih doveo jovanovica,pokusao sutona ali tesko(ako tu nebude nista pokusat zadrzat ivanovica ali na makar 2 godine),ikonicu bih ja dao dozivotni ugovor ali treba mu dati sansu da ode negdje vani ako bude sanse i tu traziti dobro rjesenje jer znamo koliko nam znači ikonić.(ja bih pokušao dovest opačka jer ima nogu u svom klubu sigurnu sljedeću sezonu).
CESTITKE SLOBODI NA ONAKO DOBROJ PARTIJI-NADIGRALI SU NAS(ali nama je ono bila tekma kakva je bila u banja luci i koja se nece ponoviti ove godine(sanse 10%).
- pasha_the_one
- Kontakt:
Znam da su izdvojili veca sredstva od Slobode, ali je pitanje... zar je Sloboda spala na to... da ekipe kao Zrinjski, Borac, Igokea pa i Siroki budu ispred Slobode... svi znamo koju tradiciju ima Sloboda... iz Slobode su uvijek izlazili odlicni igraci... Ali gdje su pare od transfera, kikanovica i milosevica... npr za te pare su se mogle dovesti najmanje 3 igraca koja bi znatno popravila igru Slobode... Ali jedna velika zamjerka upravi: Vec dvije godine govore dat ce priliku mladim igracima, mladi Miralem Halilovic, igra po utakmici nekih 5-6 minuta u prosjeku, a jedan je od najtalentiranijih kosarkasa Evrope... malo je i uprava licemjerna... a ovamo igraju nizerazredni igraci iz Srbije... nemam nista protiv tih igraca, ali oni dodju, uzmu pare... i zaboli ih, dok nasi "domaci" igraci propadaju... ili stagniraju...kobe je napisao/la: Vjeruj ti menida je zrinjski i borac imali veci budzet od vas ali ste vi duplo bolji jer imate sluha i oci za nesto sto valja:kikanovic,milosevic,jovanovic itd. a zamislite da imate pare bosne kako bi bilo,bosna ima puno vise para a tim nije toliko bolji kolika je razlika u parama.
Ja ne kazem da ne rade dobar posao... ustvari rade odlican posao u odnosu na upravu koja je bila prije njih... jer je tada Sloboda otisla u ogromne dugove... koje i dan danas vraca... ali ja zelim ponovo da gledam kako se Sloboda bori za vrh i titule... i da gledam NLB ligu u Mejdanu... ja se jos uvjek sjecam 6-7 hiljada ljudi u Mejdanu iako je kapacite nekih 5.500 sjedecih mjesta...
Nadam se da ce slijedece godine biti bolja situacija... i da ce finale biti Sloboda - Bosna
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Jedini uspjeh Slobodine uprave u zadnje 4gd. je da urade sve da prodaju svoje igrace svima samo ne kkbosni i vjerujem da su na to ponosni.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
E to je ono zbog cega ja mislim da je Muminovic najveci krivac za poraz... Halilovic je dobro otvorio utakmicu i mislim da bi u posljednjim minutama bio bolje rjesenje od Milosevica...pasha_the_one je napisao/la:Znam da su izdvojili veca sredstva od Slobode, ali je pitanje... zar je Sloboda spala na to... da ekipe kao Zrinjski, Borac, Igokea pa i Siroki budu ispred Slobode... svi znamo koju tradiciju ima Sloboda... iz Slobode su uvijek izlazili odlicni igraci... Ali gdje su pare od transfera, kikanovica i milosevica... npr za te pare su se mogle dovesti najmanje 3 igraca koja bi znatno popravila igru Slobode... Ali jedna velika zamjerka upravi: Vec dvije godine govore dat ce priliku mladim igracima, mladi Miralem Halilovic, igra po utakmici nekih 5-6 minuta u prosjeku, a jedan je od najtalentiranijih kosarkasa Evrope... malo je i uprava licemjerna... a ovamo igraju nizerazredni igraci iz Srbije... nemam nista protiv tih igraca, ali oni dodju, uzmu pare... i zaboli ih, dok nasi "domaci" igraci propadaju... ili stagniraju...kobe je napisao/la: Vjeruj ti menida je zrinjski i borac imali veci budzet od vas ali ste vi duplo bolji jer imate sluha i oci za nesto sto valja:kikanovic,milosevic,jovanovic itd. a zamislite da imate pare bosne kako bi bilo,bosna ima puno vise para a tim nije toliko bolji kolika je razlika u parama.
Ja ne kazem da ne rade dobar posao... ustvari rade odlican posao u odnosu na upravu koja je bila prije njih... jer je tada Sloboda otisla u ogromne dugove... koje i dan danas vraca... ali ja zelim ponovo da gledam kako se Sloboda bori za vrh i titule... i da gledam NLB ligu u Mejdanu... ja se jos uvjek sjecam 6-7 hiljada ljudi u Mejdanu iako je kapacite nekih 5.500 sjedecih mjesta...
Nadam se da ce slijedece godine biti bolja situacija... i da ce finale biti Sloboda - Bosna
-
malitraktor
- Kontakt:
mahalac je napisao/la:Jedini uspjeh Slobodine uprave u zadnje 4gd. je da urade sve da prodaju svoje igrace svima samo ne kkbosni i vjerujem da su na to ponosni.
Odmah da rascistimo jednu stvar. Vatreni sam navijac Bosne koji ne propusta niti jednu tekmu.
Mahalac, mislim da apsulutno nisi u pravu. Dita ima visestruko manji budzet od nase Bosne i ona mora prodavati igrace da bi prezivjela i pravila to sto pravi. Pouzdano znam da su i Bosni nudjeni graci Dite na cak povoljniji nacin od klubova tipa CZ, medjutim, neko, u Bosni ocigledno nije imao tala pa ljudi otisli gdje su otisli. Bosnina prica kod mladjih domacih igraca je uvijek ista, cast je igrati za bivseg Europskog sampiona, a lova ce doci......pustite vise suplju pricu, stavite se u polozaj tih momaka i njihovog kluba koji trazi odstetu. Uzmi lovu dok mozes i to je to. Za cast vise niko ne igra. Da ne govorim o losem skautingu Bosne, da su imali ista soli u glavi Jovanovica bi uzeli u pola prosle sezone kao Vujovic iz Dite. Da imaju imalo osjecaja poceli bi razgovore s Ikonicem, vec sada. Covjek je slon povredama i da ode u neki klub sutnuli bi ga prvom prilikom kada bi se povredjivao kao kod nas. Jedino ga mi mozemo ovoliko istrpiti zbog ranijih zasluga. Dati mu dobar ugovor i posle okoncanja karijere dati mu posao u klubu i mislim da bi se s covjekom moglo naci.
pa nevjerovatno, pa ljudi moji goran je ove godine trebao vani(nece biti nikakvih razgovora),ove slijedece ce sigurno,djordjevic je 10 u nlb po ucinku,ide zasigurno,a o ivanovicu da ne pricam...jedino imamo sansu da zadrzimo elvira ako ne bude htio ici vani a vjerovatno nece..pregurali smo bez nene,kene,lensa, mozemo i slijedecu sezonu,samo da vv ostane i dodje naravno reprezentativac zlaja,kakav crni opacak nema teorije da on dodje jer prvo ne bi iz principa a drugo bilo bi mu ovo s konja na magarca...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
goran je meni se čini dobio neku solidnu ponudu u toku ove sezone ali je odbio... rekao da je bosni najviše sada potreban
ne znam, ja bih volio kad bi on ostao ali eto vidjećemo... 
Sutra Bosna pobjeđuje, kvalitet će doći do izražaja! 
Bosna-Siroki u finalu 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
igokea samo povecava vodstvo kako gledam u "live" prijenosu na forumuJameS je napisao/la:Bosna-Siroki u finalu
-
Siroki4ever
- Kontakt:
zato sto nama ne igra Thomas zna li neko zasto ne igra jeli povridjencha0s je napisao/la:igokea samo povecava vodstvo kako gledam u "live" prijenosu na forumuJameS je napisao/la:Bosna-Siroki u finalu