To im i jeste najveći problem, jer domaći Rusi žestoko osuđuju ovo što se radi i to ih je malo zateklo. Znaš da su očekivali da će bacati cvijeće pred tenkove, kad ono prc.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa kad se sabere sve ono što smo vidjeli na snimcima, one silne uništene kolone i zarobljena vozila, nije ovo daleko od istine.BIHpatriota je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:2780 helikopteranavijam i ja za Ukrajince, ali sumnjam da neko ozbiljan moze vjerovati u ove brojke.
Ali dobro je kao provokacija Srba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma samo nek se zahvale Bogu sto žive u državama iz kojih mogu podržavati drugačije mišljenje bez obzira kakvo ono bilo. U majcici Rusiji to ne mogu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:24Zašto je NATO bombardovao Srbiju i vojsku RS?
Slažemo se da ćemo prije ući u EU i NATO nego se okrenuti prema Rusiji, jer je u BiH puno veći procenat onih koji su prozapadno orijentisani.
Još nešto, zašto bi išao u EU ako su tamo cinisti, nacisti i ostali kako ih Rusi nazivaju, iako na "zapadu" radi i ugodno živi bar 40% Srba? Što se nebi preselili i radili u Rusiji ili "ruskim" državama obzirom da su Rusi oslobodioci i da je tamo sve potaman?
Pokušavam te uvući u finu i normalnu komunikaciju "u i oko teme" da nebi ni ti a ni ovi koji ti odgovaraju bili banovani.
Zamisli ti u Australiji se okupili da pruže podršku Rusiji. Zemlja gdje vlada demokratija i sloboda i oni pružaju podršku diktatoru koji je smjestio sve neistomišljenike u prdekanu.
-
- Kontakt:
Ma ima i sa njihove strane dosta propagande, ja se ne ložim na te izvještaje jer je teško do istine prave doci. Ali shvatam da se u ratu mora i na taj način ratovati.
Jedino ako su za tebe svi koji govore ruski u Ukrajini domaći izdajnici. Index je jučer pisao o Azovu i čak i o njima kaže: "Dobar dio pripadnika bojne Azov porijeklom je upravo iz istočne Ukrajine te govore ruskim jezikom, pri čemu su mnoge od njih iz domova protjerali separatisti koji su zauzeli istok Ukrajine."BIHpatriota je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:25Problem je sto imaju domacih izdajnika 15-ak miliona, a predvidja se najmanje 10 miliona ukrajinskih izbjeglica, što će poprilično izmjeniti etničku sliku.Drape je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:22Ako je Rusiji bio cilj brzo likvidirati ukrajinsku vladu, postaviti marionete i ne zamjeriti se previše ukrajinskom narodu kojeg će kroz školstvo i medije pretvarati u proruse, taj su rat već izgubili. Uvijek im mogu porušiti gradove da ne ostane kamen na kamenu, ali takvu pobjedu nisu zamišljali kad su krenuli u invaziju.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 08 mar 2022, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se iskreno nadam da će svaki dan organizovati skupove podrške Rusiji. Jednostavno, sami će uraditi ono što mi pokušavamo decenijama - pokazati svijetu s kim mi živimo i s kim nas tjeraju da živimo. Zatucani, retrogradni, pećinski ljudi.Soldat je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:29Ma samo nek se zahvale Bogu sto žive u državama iz kojih mogu podržavati drugačije mišljenje bez obzira kakvo ono bilo. U majcici Rusiji to ne mogu.
Zamisli ti u Australiji se okupili da pruže podršku Rusiji. Zemlja gdje vlada demokratija i sloboda i oni pružaju podršku diktatoru koji je smjestio sve neistomišljenike u prdekanu.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 08 mar 2022, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije tvoj iznor da budes Srbin ko ni moj da budem Bosnjak, isto je s vjerom.
Ne vidim toliko razloga da se ponosis s svojima druge ponizavas.
Sta u tebi kaze Srbin a sta covjek kad vidi da je dijete ubijeno. Nebitno koje sirijsko, rusko, ukrajnisko. Nadjes li opravdanje za nesto. Il ti je neko dijete bitno neko ne. Pricajuci da oni i nemaju pojma ko su i zbog cega ginu.
Je l ti drago kad provociras.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav god ishod bio ovo je nama plus samo da se naši nehljebari aktiviraju.Virtu4l je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:31Ja se iskreno nadam da će svaki dan organizovati proteste podrške Rusiji. Jednostavno, sami će uraditi ono što mi pokušavamo decenijama - pokazati svijetu s kim mi živimo i s kim nas tjeraju da živimo. Zatucani, retrogradni, pećinski ljudi.Soldat je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:29Ma samo nek se zahvale Bogu sto žive u državama iz kojih mogu podržavati drugačije mišljenje bez obzira kakvo ono bilo. U majcici Rusiji to ne mogu.

Tema "Ruska agresija na Ukrajinu". Necu vise upozoravati, steta da zvog ove teme bude ciscenje foruma. "Ugrozenim" posebno upozorenje s obzirom da na svakoj temi rade isto. Nemojte me citirati, rekao sas sta sam imao. Jos jednom, tema je "Ruska agresija na Ukrajinu".
- Marsal
- Kontakt:
Treba admin zaključat temu par sati i očistiti je malo, greota je da bude trajno zatvorena zbog par jeftinih provokacija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sramota je sta si dopustio, da cetnici prijeti forumasima sa nekim prijavama. Sve ono treba banovatiadmin je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:36Tema "Ruska agresija na Ukrajinu". Necu vise upozoravati, steta da zvog ove teme bude ciscenje foruma. "Ugrozenim" posebno upozorenje s obzirom da na svakoj temi rade isto. Nemojte me citirati, rekao sas sta sam imao. Jos jednom, tema je "Ruska agresija na Ukrajinu".
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ne vidim kako ce se rs dati nezavisnost bit ce jedina drzava uz USA koja ce biti odvojena drugom drzavom a uz to,srebrenica i taj kraj nikad nece pripast drugoj drzavi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:13A možda i zbog tog da se Kosovo da za RS.donDondon je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:51glupi su nasi politicari za to,ali sva sreca pa se evropa oprzila od ukrajinu,sad ce nas primiti u nato pa kasnije u eu,samim tim RS nece ni postojati fakticki,bit ce jedna drzava a to je BiH koja je clanica nato saveza,svidjelo se to nama ili ne,kraj aprila bi trebao donijeti tu vijest.BIHpatriota je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:47Trebamo iskorititi ovu političku situaciju pa ugasiti RS.
zbog toga je nagomilavanje eufora u drzavi da bi sprijecili eventualno neslaganje tom odlukom
Kosovu nezavisnost a RS-u odcjepljenje od BiH.
ako postoji druga opcija onda nek se i odvoje ako ce im biti bolje,imam par jarana u rs i srbiji i niko ne prica o ocjepljenju ,ljudi hoce samo vece plate da mogu zivjeti,ne mislim da ce im biti bolje ni da se otcijepe.Tad bi mi bili blizi zapadu ko nikad a oni bi bili crna rupa
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
donDondon je napisao/la: ↑08 mar 2022, 15:12ne vidim kako ce se rs dati nezavisnost bit ce jedina drzava uz USA koja ce biti odvojena drugom drzavom a uz to,srebrenica i taj kraj nikad nece pripast drugoj drzavi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:13A možda i zbog tog da se Kosovo da za RS.donDondon je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:51
glupi su nasi politicari za to,ali sva sreca pa se evropa oprzila od ukrajinu,sad ce nas primiti u nato pa kasnije u eu,samim tim RS nece ni postojati fakticki,bit ce jedna drzava a to je BiH koja je clanica nato saveza,svidjelo se to nama ili ne,kraj aprila bi trebao donijeti tu vijest.
zbog toga je nagomilavanje eufora u drzavi da bi sprijecili eventualno neslaganje tom odlukom
Kosovu nezavisnost a RS-u odcjepljenje od BiH.
ako postoji druga opcija onda nek se i odvoje ako ce im biti bolje,imam par jarana u rs i srbiji i niko ne prica o ocjepljenju ,ljudi hoce samo vece plate da mogu zivjeti,ne mislim da ce im biti bolje ni da se otcijepe.Tad bi mi bili blizi zapadu ko nikad a oni bi bili crna rupa a to jos povlaci pitanje katalonje,vojvodine,sandzaka,bavarske itd itd
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Dovoljno procitati zadnje tri stranice,da se vidi da se nista nije promjenilo..ne samo zadnjih 30 godina,vec zadnjih 150 godina
Od ovih mojih Srba,niko nije normalan na temi....Gdje ces Rusiju podrzavati u ovom prolivanju slavenske krvi..pa oni anglosaksonski idioti otvaraju sampanjac za svaki dan rata ovdje...Daj malo da gledamo britansko-australsko-americke AZOV fasiste,protiv istih takvih njihovih "boraca za pravdu"..ljudi,sta je nama Ukrajina IKAD nazao ucinila?????
Jedini veci idioti su Bosnjaci na temi...ufurali se nesto,a nisu svjesni da ista ta Evropa,u kojoj jacaju desnicarski pokreti,vise voliti vidjeti psa nego Muslimana...u trecem svjetskom ratu je ista ta Evropa,na koju svrsavaju,njima namjenila ulogu jevreja iz WW2...i umjesto da bude dobar sa mnom,ista smo krv,sakricu ga sutra kad dodje do toga...kao sto sam 1992 neke sakrivao.....on masta o nekoj oluji..traktorima...igmanu,namjenskoj industriji...uvjeren da ce mu Evropa aplaudirati dok siri svoje tursko dupe prema Zagrebu,Vatikanu,Becu....nevjerovatno
i na kraju,Hrvati..najpametniji,kao i obicno....kao da nikad nista zajedno sa ovim mrljavim srbima i muslimanima nisu imali...Predsjednik ovako...Premijer onako...pola Hrvta tamo-pola vamo...ne izlijecu...Zato i jesu iznad nas u svemu...u sportu...evrointegracijama...standardu...Zato sto smo mi ovakvi,a oni takvi,proracunati...Zato je svakog petka zadnjih 50 godina,pun voz iz Zagreba za Bosnu,a nedjeljom navece nazad...Zato niko iz Hrvatske ne dolazi raditi ovdje,nego mi idemo tamo..
Hebite se...Ocekujem ban

Od ovih mojih Srba,niko nije normalan na temi....Gdje ces Rusiju podrzavati u ovom prolivanju slavenske krvi..pa oni anglosaksonski idioti otvaraju sampanjac za svaki dan rata ovdje...Daj malo da gledamo britansko-australsko-americke AZOV fasiste,protiv istih takvih njihovih "boraca za pravdu"..ljudi,sta je nama Ukrajina IKAD nazao ucinila?????
Jedini veci idioti su Bosnjaci na temi...ufurali se nesto,a nisu svjesni da ista ta Evropa,u kojoj jacaju desnicarski pokreti,vise voliti vidjeti psa nego Muslimana...u trecem svjetskom ratu je ista ta Evropa,na koju svrsavaju,njima namjenila ulogu jevreja iz WW2...i umjesto da bude dobar sa mnom,ista smo krv,sakricu ga sutra kad dodje do toga...kao sto sam 1992 neke sakrivao.....on masta o nekoj oluji..traktorima...igmanu,namjenskoj industriji...uvjeren da ce mu Evropa aplaudirati dok siri svoje tursko dupe prema Zagrebu,Vatikanu,Becu....nevjerovatno
i na kraju,Hrvati..najpametniji,kao i obicno....kao da nikad nista zajedno sa ovim mrljavim srbima i muslimanima nisu imali...Predsjednik ovako...Premijer onako...pola Hrvta tamo-pola vamo...ne izlijecu...Zato i jesu iznad nas u svemu...u sportu...evrointegracijama...standardu...Zato sto smo mi ovakvi,a oni takvi,proracunati...Zato je svakog petka zadnjih 50 godina,pun voz iz Zagreba za Bosnu,a nedjeljom navece nazad...Zato niko iz Hrvatske ne dolazi raditi ovdje,nego mi idemo tamo..
Hebite se...Ocekujem ban
-
- Kontakt:
Opasne riječi, ali tebe poštujem fakat, pa mi reci odakle ti ovo?Schlager je napisao/la: ↑08 mar 2022, 15:34Dovoljno procitati zadnje tri stranice,da se vidi da se nista nije promjenilo..ne samo zadnjih 30 godina,vec zadnjih 150 godina![]()
Hebite se...Ocekujem ban
Haj ne seriSchlager je napisao/la: ↑08 mar 2022, 15:34Dovoljno procitati zadnje tri stranice,da se vidi da se nista nije promjenilo..ne samo zadnjih 30 godina,vec zadnjih 150 godina![]()
Hebite se...Ocekujem ban
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
E bolesnika na ovoj temi, ovo je katastrofa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kada će rusi otvarati berzu, da vidimo i taj raspad?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.