NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Apsolutno se slazem, cestitati dan zena a dan nezavisnosti ne cestitati je sramno, a da ne pricam kako izgleda "cestitka" za dan zena.....
Joj cestitke majko moja 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne mogu da vjerujem da se ne može pronaći i angažovati ako ništa barem neko dijete iz srednje škole koje ima vremena i koje je upoznato sa radom u photoshopu, koji će voditi zvaničnu stranicu, objavljivati zanimljivosti, prisjećati se nekih momenata dok smo igrali PL, neko ko će pokrenuti instagram profil, uraditi nešto što će privući raju.
Zašto se ne napravi zvanična web stranica kluba, gdje se mogu pročitati informacije o upravi, skupštini, o prvom timu, slike igrača, treneri, statistika tokom sezone, igrači i treneri omladinskog pogona, pregled sponzora, koji je glavni, zlatni, obični, dvanaesti igrač, prijatelji kluba.
Tražite i želite napredak a nema pregleda kluba, dostupnih informacija, aktivnosti i transparentnosti 0 bodova. Zar se ne može objaviti ko je postao sponzor, ko je produžio sponzorstvo itd.
Zašto se ne napravi službeni kanal kluba, gdje bi se mogli snimati detalji sa treninga, put na gostovanje u busu, prenos pripremnih utakmica putem zvaničnog kanala, prenos gostujućih utakmica u dogovoru sa savezom (službeni kanal kluba može prenositi mislim).
Evo primjer zvanične web stranice, pa ovako nešto nemaju premijerligaši a igraju nekoliko rangova ispod.
Fan Shop u gradu, na stadionu, na Gradini negdje. Ima puno ideja od kojih klub može imati višestruku korist ali nema kvalitetnih ljudi da to sprovedu u djelo.
Zašto se ne napravi zvanična web stranica kluba, gdje se mogu pročitati informacije o upravi, skupštini, o prvom timu, slike igrača, treneri, statistika tokom sezone, igrači i treneri omladinskog pogona, pregled sponzora, koji je glavni, zlatni, obični, dvanaesti igrač, prijatelji kluba.
Tražite i želite napredak a nema pregleda kluba, dostupnih informacija, aktivnosti i transparentnosti 0 bodova. Zar se ne može objaviti ko je postao sponzor, ko je produžio sponzorstvo itd.
Zašto se ne napravi službeni kanal kluba, gdje bi se mogli snimati detalji sa treninga, put na gostovanje u busu, prenos pripremnih utakmica putem zvaničnog kanala, prenos gostujućih utakmica u dogovoru sa savezom (službeni kanal kluba može prenositi mislim).
Zar se niko nije mogao naći da zna nešto ovako napraviti, ima dosta raje koja bi radila volonterski a ništa ne bi bilo i da se neko dijete nagradi sa 200 do 300 KM mjesečno za kvalitetan rad.
https://nkcelik.ba/
Evo primjer zvanične web stranice, pa ovako nešto nemaju premijerligaši a igraju nekoliko rangova ispod.
Fan Shop u gradu, na stadionu, na Gradini negdje. Ima puno ideja od kojih klub može imati višestruku korist ali nema kvalitetnih ljudi da to sprovedu u djelo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Potpisujem.1921boy je napisao/la: ↑08 mar 2022, 17:43Ne mogu da vjerujem da se ne može pronaći i angažovati ako ništa barem neko dijete iz srednje škole koje ima vremena i koje je upoznato sa radom u photoshopu, koji će voditi zvaničnu stranicu, objavljivati zanimljivosti, prisjećati se nekih momenata dok smo igrali PL, neko ko će pokrenuti instagram profil, uraditi nešto što će privući raju.
Zar se niko nije mogao naći da zna nešto ovako napraviti, ima dosta raje koja bi radila volonterski a ništa ne bi bilo i da se neko dijete nagradi sa 200 do 300 KM mjesečno za kvalitetan rad.
https://nkcelik.ba/
Prije je stranica izgledala kud i kamo bolje bilo je tu korisnih informacija ako nista znali smo sastav i rezultat i bile su fine slike sa utakmice, u posljednje vrijeme stranica izgleda dosta lose nema najave sastava rezultat se objavi 5 sati poslije utakmice dok svih portali objave pa onda tek mi
Bravo

Ne bih rekao ni da je skupo da se napravi onaj pano sa sponzorima.. za press konferencije, objave transfera itd.

Bukvalno imas primjer stranica Posusja i Celika i samo prati kako oni to rade, nije to nikakva naucna fantastika.
Pa Gornji Rahic ima odlicnu stranicu.
Nekome je to sitnica, ali ljudi ne shvataju koliko to popravlja imidz kluba, taj vizuelni efekat kad sve djeluje profesionalno odradjeno.
To je kao kad prodajes auta, ima ona "izgled prodaje auto". Mozes ti ulozit u njega bruku para i sredit sve da bude picikato, ali ako je s vana ruglo, struhlo i poderano, nece ga niko uzet kad bi ga dzaba davao.
E sad zamisli trazis nekog sponzora i on pocne istrazivati o Zvijezdi da vidi isplati li se tu ulagati, kad ono ima sta i viditi.
Prvo vidi ono propalo ruglo od stadiona, pa pogleda zvanicne stranice - instagram totalno neaktivan, web ne postoji, a facebook stranica daje informacije na kapaljku, na poruke ne odgovara, jos vizuelno izgleda kao da je neko iz zajebancije uzeo da je vodi.
Pa svaki put kad pogledam onu objavu za 8. mart sve me vise bude stid
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Crni Cerak 🐦⬛
Evo vidiš ovako nešto napraviš sa nekom pozadinom npr. od sponzora.
Ništa to nije aman zaman za uraditi a klub bi izgledao 100 puta ozbiljnije i organizovanije.
Ima još milion ideja koje mogu doprinijeti tome da klub izgleda onako kako dolikuje klubu koji ove godine slavi sto godina svog postojanja.
Ima još milion ideja koje mogu doprinijeti tome da klub izgleda onako kako dolikuje klubu koji ove godine slavi sto godina svog postojanja.
Koliko samo bolesnika ima na ovom forumu puu idioti
Jesi li dobar kretenu? Sta ima lose u ovom sto je dosad napisano?
Vi uopste ne vidite siru sliku. Vama je bitno hocel neko poznato ime (citaj: polovnjak) potpisat za Zvijezdu, koliko ce Edis tutnut para iz budzeta i da li ce Zvijezda zavrsit na drugom ili dvanaestom mjestu?
A ostalo zanemariti sve?
To sto si ti pretpostavljam stariji covjek i sto se ne razumijes u uticaj drustvenih mreza u danasnjem vremenu, nije moj problem i ne daje ti za pravo da nekoga nazivas idiotom, idiote. Zbog razmisljanja takvih ko sto si ti i jesmo danas tu gdje jesmo - na donjoj granici prosjeka U APSOLUTNO SVEMU.
Ovo sto mi pricamo je najnormalnija stvar za svaki iole ozbiljan klub. Pogledaj stranice TOSKa, Gradine, G. Rahica.. A da ne spominjem premijerligase kod kojih se ovo podrazumijeva.
A pogledaj onda ovo. Jel me zajebavas?

Svijet nam se smije moj Reufe, al daj poklopi se i nemoj slucajno koga sta kritikovat. Samo klimaj glavom i viči inshallah. U vraga vise i vi i vas podanicki mentalitet
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa hajde liku ponudi se volonterski uradi nešto znate samo kritikovat kad ide dobro po 10 dana na forumu nema nikoga čim nesto loše vi ste tu.
Vama je vrhunac da kazete uzmi pa uradi sam. Znaci ne mora se nikad nista podici na neki veci nivo, dok neko ne preuzme i sam to uradi? Jel imas kikiriki u glavi pa ne shvatas da je ovo dobronamjerna, konstruktivna kritika, a ne pljuvanje?
Ne kritikuje niko jer nam je dosadno, vec samo dajemo ideje kako da to izgleda bolje, profesionalnije - u skladu s klubom kakav je Zvijezda. I svi ovi momci iznad imaju odlicne ideje, ali eto zbog takvih ko sto si ti neko ce ih gledat ko pljuvace i mrzitelje.
Digli ste citavu hampu kad je onaj jedan igrac cestitao dan rep. srpske na instagramu, a sad je najnormalnije da ti zvanicna stranica uopste ne cestita Dan nezavisnosti domovine.. Jos onda cestita 8. mart najsmjesnijom objavom koju sam ikad vidio?
I da ti kazem jos jednu stvar - uradio bih to sam i uradio bih puno bolje da nemam privatnih obaveza i da sam blize klubu. Kako mogu vodit stranicu kad uopste ne zivim u Gradaccu i nemam blage veze sta se desava u klubu? I sta sad, zbog toga nemam pravo da kritikujem i dajem ideje kako da se nesto poboljsa?
Pricas gluposti, a ne znas da neko vrijeme i jesam bio administrator na FB stranici, dok nisam shvatio da su sve svalili na mene. Ponudis se da im pomognes i na kraju ispadne da od 4 administratora, 90% stvari ja objavljujem. Samo salju tekstove i de napravi objavu. Jos ti uprava (u to vrijeme Salda) odredjuje sta smijes, sta ne smijes objavljivat, daje netacne/polovicne informacije itd.. Pa normalno da sam se onda povukao iz toga.
Kazem ja.. Podanicki mentalitet. Pokrij se po glavi i viči dobro je. Takve svi vole, i takvi svima odgovaraju.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Klub grada Zmaja od Bosne na dresu grb gradine necestita dan nezavisnosti jedine BiH sramota da nemoze veca
-
- Kontakt:
Sada vam stranicu odrzaje Kadić on je inače profesor informatike, a do skora je održavao Moranjak Adi ali on je otišao iz kluba. Slažem se da treba naći neke momke koji će volonterski ili za neku siću to održavati kad smo bili PL ja sam se tim bakcao. Mada i sada mogu Dat hosting domenu i neke pripreme uraditi mada klub treba naći čovjeka i Dat odobrenje istom da koristi grb.
Lijepo on zna sastavit tekst za objavu, to je bez daljnjeg. Osvrt na utakmicu protiv Buducnosti, kasnije ona objava za juniore. Bas fino.zvezdas1922 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:11Sada vam stranicu odrzaje Kadić on je inače profesor informatike, a do skora je održavao Moranjak Adi ali on je otišao iz kluba. Slažem se da treba naći neke momke koji će volonterski ili za neku siću to održavati kad smo bili PL ja sam se tim bakcao. Mada i sada mogu Dat hosting domenu i neke pripreme uraditi mada klub treba naći čovjeka i Dat odobrenje istom da koristi grb.
Samo treba to malo azurnije, par dana prije najaviti utakmicu, pola sata prije utakmice objaviti postave i tako dalje. Onda naci nekog ko je jak u fotosopu da pravi slike. Najave za utakmicu, postave, rezultat i ove cestitke za praznike, eventualno jos ovako ko u Gradine da se objavljuje ko je strijelac gola. Ima na svakom cosku momaka koji to znaju raditi.
Ja im uradio logo za 100 rodjendan i poslao, niko nije ni pregledao poruku
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mozes li poslat ovde taj logo ?SMR187 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 22:25Lijepo on zna sastavit tekst za objavu, to je bez daljnjeg. Osvrt na utakmicu protiv Buducnosti, kasnije ona objava za juniore. Bas fino.zvezdas1922 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:11Sada vam stranicu odrzaje Kadić on je inače profesor informatike, a do skora je održavao Moranjak Adi ali on je otišao iz kluba. Slažem se da treba naći neke momke koji će volonterski ili za neku siću to održavati kad smo bili PL ja sam se tim bakcao. Mada i sada mogu Dat hosting domenu i neke pripreme uraditi mada klub treba naći čovjeka i Dat odobrenje istom da koristi grb.
Samo treba to malo azurnije, par dana prije najaviti utakmicu, pola sata prije utakmice objaviti postave i tako dalje. Onda naci nekog ko je jak u fotosopu da pravi slike. Najave za utakmicu, postave, rezultat i ove cestitke za praznike, eventualno jos ovako ko u Gradine da se objavljuje ko je strijelac gola. Ima na svakom cosku momaka koji to znaju raditi.
Crni Cerak 🐦⬛
eto ti u ppOrden43 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:08Mozes li poslat ovde taj logo ?SMR187 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 22:25Lijepo on zna sastavit tekst za objavu, to je bez daljnjeg. Osvrt na utakmicu protiv Buducnosti, kasnije ona objava za juniore. Bas fino.zvezdas1922 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:11Sada vam stranicu odrzaje Kadić on je inače profesor informatike, a do skora je održavao Moranjak Adi ali on je otišao iz kluba. Slažem se da treba naći neke momke koji će volonterski ili za neku siću to održavati kad smo bili PL ja sam se tim bakcao. Mada i sada mogu Dat hosting domenu i neke pripreme uraditi mada klub treba naći čovjeka i Dat odobrenje istom da koristi grb.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bravo. Istupanje iz lige je najbolja odluka koju ste mogli donijeti.
Jedva cekam da konacno vidimo rezime ko je sta uradio i koliko nas je ko kostao
Jedva cekam da konacno vidimo rezime ko je sta uradio i koliko nas je ko kostao
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Samo javno, neka se zna Fadil i Nurdo po meni su najvise unistili klub sa dugom...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.