Na temi "žuti - crveni kartoni" postavio si sliku druge lige umjesto treće lige. Popravi, pa obriši moj post
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
27 SEZONA

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Dva puta west ham?Mig_Mig je napisao/la: ↑08 mar 2022, 17:33https://www.randomresult.com/ticket.php ... F5PT9V24TU Izvlačenje parova 9. kola.
dinoo je napisao/la: ↑08 mar 2022, 21:46Dva puta west ham?Mig_Mig je napisao/la: ↑08 mar 2022, 17:33https://www.randomresult.com/ticket.php ... F5PT9V24TU Izvlačenje parova 9. kola.
- OldFashioned
- Kontakt:
15 golova, peti ccccc
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Upravu si. Dogodila se greska, zato imamo bonus par koji cemo ubaciti.dinoo je napisao/la: ↑08 mar 2022, 21:46Dva puta west ham?Mig_Mig je napisao/la: ↑08 mar 2022, 17:33https://www.randomresult.com/ticket.php ... F5PT9V24TU Izvlačenje parova 9. kola.
Max Allegri
Sta se desava sa Spammom
Ekipa koja je sastavila roster od same kreme foruma, jos uvijek bez pobijede 
⚽FK Garaže⚽
Nesportski zivot i starlete uzimaju danak
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Dajte parove za kup dok nisam banovan
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Mislim da ste poceli pretjerivati sa englezima, i to iz kola u kolo. Evo sad su gosti od pet utakmica dobili tri engleze, domacini dva i plus bonus par. Znaci od 12 utakmica 6 je iz engleske, a sve ostale lige igraju ovaj vikend tako da ste imali izbora. Sto je previse, previse je.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ako moze svi parovi da budu iz engleske 
Postujem tvoje misljenje ali vodim se nekim realnim pokazateljima. Ljudi vole engleski fudbal, dokaz ti je EPL fantasy, ljudi su bukvalno ovisni o njemu, pa tako i o pracenju lige. Tako da, iskrneo vise volim da tipujemo utakmice koje pratimo i gledamo vec one koje nam prodaju samo kao konacan rezultat.Pivopija je napisao/la: ↑11 mar 2022, 20:37Mislim da ste poceli pretjerivati sa englezima, i to iz kola u kolo. Evo sad su gosti od pet utakmica dobili tri engleze, domacini dva i plus bonus par. Znaci od 12 utakmica 6 je iz engleske, a sve ostale lige igraju ovaj vikend tako da ste imali izbora. Sto je previse, previse je.
Max Allegri
Atraktivnost lige kod nas ne igra veliku ulogu, jer lakse nam je pogoditi neku domacu utakmicu ili francusku ligu nego engleze. Imat cemo manje postignutih golova, a to realno ubija volju igraca. Nije isto kad je 1:0 ili 3:2 pa bio gubitnik ili pobjednik. Mislim da je u ovoj sezoni dosta manji broj postignutih golova nego ranije, i da su englezi zakazali sto se tice tipovanja na njih. Ako ne zaboravim preko vikenda cu pokusat procentualno odrediti koliko je koja liga bila najuspjesnija za pogoditi ove sezone.Mig_Mig je napisao/la: ↑11 mar 2022, 21:09Postujem tvoje misljenje ali vodim se nekim realnim pokazateljima. Ljudi vole engleski fudbal, dokaz ti je EPL fantasy, ljudi su bukvalno ovisni o njemu, pa tako i o pracenju lige. Tako da, iskrneo vise volim da tipujemo utakmice koje pratimo i gledamo vec one koje nam prodaju samo kao konacan rezultat.Pivopija je napisao/la: ↑11 mar 2022, 20:37Mislim da ste poceli pretjerivati sa englezima, i to iz kola u kolo. Evo sad su gosti od pet utakmica dobili tri engleze, domacini dva i plus bonus par. Znaci od 12 utakmica 6 je iz engleske, a sve ostale lige igraju ovaj vikend tako da ste imali izbora. Sto je previse, previse je.
Moje je mišljenje da svi volimo vise tipovati utakmicu koju cemo mozda pogledati, a cinjenica je da engleze najvise gledamo.Pivopija je napisao/la: ↑11 mar 2022, 21:41Atraktivnost lige kod nas ne igra veliku ulogu, jer lakse nam je pogoditi neku domacu utakmicu ili francusku ligu nego engleze. Imat cemo manje postignutih golova, a to realno ubija volju igraca. Nije isto kad je 1:0 ili 3:2 pa bio gubitnik ili pobjednik. Mislim da je u ovoj sezoni dosta manji broj postignutih golova nego ranije, i da su englezi zakazali sto se tice tipovanja na njih. Ako ne zaboravim preko vikenda cu pokusat procentualno odrediti koliko je koja liga bila najuspjesnija za pogoditi ove sezone.Mig_Mig je napisao/la: ↑11 mar 2022, 21:09Postujem tvoje misljenje ali vodim se nekim realnim pokazateljima. Ljudi vole engleski fudbal, dokaz ti je EPL fantasy, ljudi su bukvalno ovisni o njemu, pa tako i o pracenju lige. Tako da, iskrneo vise volim da tipujemo utakmice koje pratimo i gledamo vec one koje nam prodaju samo kao konacan rezultat.Pivopija je napisao/la: ↑11 mar 2022, 20:37Mislim da ste poceli pretjerivati sa englezima, i to iz kola u kolo. Evo sad su gosti od pet utakmica dobili tri engleze, domacini dva i plus bonus par. Znaci od 12 utakmica 6 je iz engleske, a sve ostale lige igraju ovaj vikend tako da ste imali izbora. Sto je previse, previse je.
Max Allegri
To vazi za kladionicu, a za ss ligu ne. Evo npr. udarni termin, subota 16:00, Brentford-Burnley, i ovo ce kao neko pogledati, ako uopste i bude prenos.
Ja sam još prije par mjeseci isto skretala pažnju na to, pa me donekle ismijaše. Stvarno se pretjeruje, a nije da nema opcija.Pivopija je napisao/la: ↑11 mar 2022, 20:37Mislim da ste poceli pretjerivati sa englezima, i to iz kola u kolo. Evo sad su gosti od pet utakmica dobili tri engleze, domacini dva i plus bonus par. Znaci od 12 utakmica 6 je iz engleske, a sve ostale lige igraju ovaj vikend tako da ste imali izbora. Sto je previse, previse je.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.