Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2021/2022
Liverpool se provukao večeras ali neće u 1/4 tu im je kraj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam u sta vi gledate kad je po vama Inter bio bolji, osim gola nocas, sve ostale prave prilike bile na strani Liverpoola, ne znam da se Alisson morao baciti i na jedan šut.
Vama su Perisicevi bezopasni centarsutevinu 16 sve neke prilike ili sta ja znam, nema mi drugog objasnjenja.
Provukao, a 3 puta pogodili okvir gola.
Daj Liverpool Bayern u kvoteru.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- kontrasviju
- Kontakt:
Kakav kukavički pristup, nevjerovatno. Zatvaraš utakmicu a potreban ti još gol, još uvodiš Vecina, Darmiana, D'Ambrosia
Kreni bar zadnjih 5 minuta all-in, pa primi tri komada na kontre, svakako ti ništa ne znači ako ostane 0-1. Fuj
Inače, Alexis idiot prve klase. Ono raditi u onom trenutku može samo nek bez mozga.

Kreni bar zadnjih 5 minuta all-in, pa primi tri komada na kontre, svakako ti ništa ne znači ako ostane 0-1. Fuj

Inače, Alexis idiot prve klase. Ono raditi u onom trenutku može samo nek bez mozga.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 08 mar 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Nelogicna odluka na kraju, morao je ubaciti Dzeku umjesto Broza ili jednog stopera, ubaciti Gosensa a ne Darmiana.
Sta imas od cuvanja 0-1, svejedno ha izgubio 3-1 ha fobio 0-1 ako ispadas.
Steta sto nije probao ici all in bar zadnjih 10ak minuta ali svejedno Lvpool je to lijepo odradio, pametno izasli naprijed i sakrili loptu sto se kaze.
Jesu bolji, ali Inter je pokazao da ima kvaliteta u Serie A.
Sta imas od cuvanja 0-1, svejedno ha izgubio 3-1 ha fobio 0-1 ako ispadas.
Steta sto nije probao ici all in bar zadnjih 10ak minuta ali svejedno Lvpool je to lijepo odradio, pametno izasli naprijed i sakrili loptu sto se kaze.
Jesu bolji, ali Inter je pokazao da ima kvaliteta u Serie A.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zadnji put kad je ovako pisao osvojila se titula br. 6

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobar Inter, ali previše prosječnih igrača + inteligentni Alexis ubio momentum u najgorem trenutku.
Inzaghi je dobar trener.
Inzaghi je dobar trener.
Ali pojedinci su ovdje pravi geniljalci, kaže nije ovo bilo dovoljno za drugi žuti a čovjek je realno napravio dva crvena. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Odluke Inzagija na ovoj utakmici su za izucavanja
dobar Inter veceras, borbenost, zalaganje...i taman kad su zabili i imali inicijativu ukazao se retardiran Alexis i rekao: Evo vam qrc
e sta im uradi lik
zavali ekipu da sa igracem manje ganjaju rezultat protiv Liverpoola na Anfieldu 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 mar 2022, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisam ni gledao usao na zadnjih 20 min i pokajao se.
U 90 min svi igraci na tvojoj polovini a ganjas rezultat..
U 90 min svi igraci na tvojoj polovini a ganjas rezultat..
Nije mi dobro koliko je covjek glup, izbaci svoj klub iz lp. Ovo trrba istraziti
NEMA NAZAD
Ako izvuče Bayerna ili Citya biće demoliran.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Interovci pokazali zasto niko od njih ne bi imao mjesto u prvih 11 crvenog tabora.
Livco gura cetvorostruku krunu.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I jos Diaz promašio zicer.
Los Liverpool sve u svemu. Previše su lagodno ušli u ovaj meč. Iz te zajebancije je i pao gol Intera. Nije ni Inter briljirao nesto previše koliko se predstavlja.
Gol su zabili u momentu kad je Liverpool kontrolirao meč. Glup poraz, milion promašaja i wake up call u pravom trenutku. Prije početka finiša sezona, a nakon osvojenog kupa.
Čestitke Interu, nije ipak toliko loš koliko sam mislio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bayern opet imao najlakšeg protivnika u 1/8.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.