FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Odlična utakmica,istina bilo je propusta u odbrani ali s ovakvom postavom i naoadčkim stilom mislim da jednostavno mora biti i otvorenih situacija za protivnike.
Sigurno da ovakvu postavu nečemo gledati u 1/4 posebno ako budemo igrali sa Liverpulim,ili recimo PSG.
Lewa sjajan,prijem lopte i onaj okret vrh.
Neznam zašto se toliko kritikuje Sane,po meni bio jako dobar,nije na onom nivou na kojem je bio ali opasan po gol,brz mislim da če se brzo skroz vratiti u formu.
Musiiala po meni nije za ove pozicije nikako,u odbrani ga nema,kad je lopta kod nas jednostavno ga zaobidje večina napada,možda griješim...volio bih ga vidjeti da doda malo mišića i mase,ima Goretzku da mu to fino objasni.
Sve u svemu trebala nam je ova pobjeda mnogo,i mogla bi biti prekretnica i veliki zalet ka finalu LP
Sigurno da ovakvu postavu nečemo gledati u 1/4 posebno ako budemo igrali sa Liverpulim,ili recimo PSG.
Lewa sjajan,prijem lopte i onaj okret vrh.
Neznam zašto se toliko kritikuje Sane,po meni bio jako dobar,nije na onom nivou na kojem je bio ali opasan po gol,brz mislim da če se brzo skroz vratiti u formu.
Musiiala po meni nije za ove pozicije nikako,u odbrani ga nema,kad je lopta kod nas jednostavno ga zaobidje večina napada,možda griješim...volio bih ga vidjeti da doda malo mišića i mase,ima Goretzku da mu to fino objasni.
Sve u svemu trebala nam je ova pobjeda mnogo,i mogla bi biti prekretnica i veliki zalet ka finalu LP
Izgleda kao da nam je Pep jos trener kad se hvalis ovim statistikama.
Itekako je kriv i ima njegovog masla, al ne toliko koliko se pise. Ybg, nije on kriv sto nema desnog beka, lijevi na respiratoru, jedan od dva veznjaka misteriozno povrijedjen...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nadam se da se trener neće hvatati za ovu utakmicu u stilu evo vidite da to funkcionira.
Za veće stvari se trebaju vratiti Davies i Goretzka, normalna taktika i da se ovi naprijed dovedu u red što se tiče forme (Sane, Gnabry, Muller.)
Za veće stvari se trebaju vratiti Davies i Goretzka, normalna taktika i da se ovi naprijed dovedu u red što se tiče forme (Sane, Gnabry, Muller.)
farinelli123 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 18:36Prolazimo na guzove, ono kao protiv Hetafea onomad u kupu UEFA![]()
- farinelli123
- Kontakt:
Psihički su ih ubila 2 penala za 10 minuta i onda je sve bila surova egzekucija. Zakucalo ih je to. Šteta sto Nojer ne sačuva čist čaršaf jer tipa ima 6 manje od Kasiljasa koji je All time prvi u LP. Trebalo bi da tu izbije na prvo mesto u nekom trenutku.
•
Kao što rekoh neki dan, Goretzka počeo da trenira ( ne znam da li se priključio ekipi) I mogao bi biti do aprila spreman, samim tim i za 1/4 LP.
Kod Daviesa je sve pod velikim upitnikom. Kao ide na bolje, ali isto tako priroda bolesti ne dopušta puno rizika. Njega bi trebali halaliti za ovu sezonu pa ako se desi neko "čudo" tim i bolje.
Ranjiv je njegov izostanak itekako, ali nadati se da neki drugi iz odbrane ostanu zdravi i pojedini dođu sebi.
Treba nam pravi Kimimich, isto tako i Müller. Naravno da se uzdamo u Lewinu konstantnost i njegovu besprijekornu fizičku spremu. On jednostavno ne smije faliti u završnici.
Od ovih polutki i krila uvijek može jedan izostati pa čak i dva....
Kod Daviesa je sve pod velikim upitnikom. Kao ide na bolje, ali isto tako priroda bolesti ne dopušta puno rizika. Njega bi trebali halaliti za ovu sezonu pa ako se desi neko "čudo" tim i bolje.
Ranjiv je njegov izostanak itekako, ali nadati se da neki drugi iz odbrane ostanu zdravi i pojedini dođu sebi.
Treba nam pravi Kimimich, isto tako i Müller. Naravno da se uzdamo u Lewinu konstantnost i njegovu besprijekornu fizičku spremu. On jednostavno ne smije faliti u završnici.
Od ovih polutki i krila uvijek može jedan izostati pa čak i dva....
Vom Jäger zum Gejagten
Gledajući Real večeras, nekako sam se baš uželio da gledamo El Clasico europeo 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Žaželio si se novih krađa, ne hvala.
Bože moj, al taj elektricitet i naboj dvije ekipe sa mentalitetom iznad svih, to je nešto posebno, nije to bez veze najveći derbi kontinenta. Plus bih volio vidjeti baby Pepa protiv starog lisca Carla.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Na našu radost a na žalost fanova Reala uveden je VAR.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
Ja i?
Onesposobiće se VAR, tehnički problemi
Ne budite pussy, igramo spustenih gardova
Koševo Zapad
Bio je i jučer VAR pa je bila preVARa, psg je drastično pokraden jer je bio očigledan prekršaj na Donnarummi (nije da ih nešto simpatiziram al je vakat). Čovjek bi očekivo da će realu malo strože suditi zbog urote sa superligom, a parisu malo honorirat lojalnost, al jok. Sve je to ipak samo do suca, pred 60 hiljada i hukom santiaga bernabea smrzo se ko g... i nije imo petlje svirat.
Volio bih da Bayern dodje do jedne gubave klempe, moze i sa par kradja da vidim kako je navijati za Real.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Možda dovest ovog Dodo za desnog beka
-
Pale_Companion
- Kontakt:
izgleda da si neku dobru bocu vina načeo čim si u onoj situaciji faul vidioledar je napisao/la: ↑10 mar 2022, 15:06Bio je i jučer VAR pa je bila preVARa, psg je drastično pokraden jer je bio očigledan prekršaj na Donnarummi (nije da ih nešto simpatiziram al je vakat). Čovjek bi očekivo da će realu malo strože suditi zbog urote sa superligom, a parisu malo honorirat lojalnost, al jok. Sve je to ipak samo do suca, pred 60 hiljada i hukom santiaga bernabea smrzo se ko g... i nije imo petlje svirat.
Agieren statt reagieren
Čim su neki vidjeli jedno, a drugi nešto sasvim drugo onda znači da situacija nije bila najčistija.
Golman jeste zaštićen na svom.prostoru, ali više u skok igri i kada ima loptu u rukama ili je pokušava uhvatiti.
Ovo je kazna za glupost golmana i ja ovo ne bih svirao. Osim u slučaju da je bio pametniji i da se nastavio valjati nakon duela i onda bi igra vjerovatno bila prekinuta.
Golman jeste zaštićen na svom.prostoru, ali više u skok igri i kada ima loptu u rukama ili je pokušava uhvatiti.
Ovo je kazna za glupost golmana i ja ovo ne bih svirao. Osim u slučaju da je bio pametniji i da se nastavio valjati nakon duela i onda bi igra vjerovatno bila prekinuta.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma dobro, realno nisu ovi dorasli da igraju ovaj nivo, sve balavci u Salzburgu. Ali nije to taj Bayern ni blizu, jedino što je sreća da je Psg ispo, pa sad opet imamo čemu nadati, jer naša odbrana ne bi izdržala onakav napad. Gledam Alabu sinoć koliko bitan igrač, tačno koliko je Benzema u napadu toliko je on u odbrani sinoć bio dobar, pogotovo onaj jedan start na Mbapeu praktično čist gol spasio, realno za sve ove naše defanzivce klasa. A što se tiće clean sheeta i rekorda dok je Upamecana nema Manu šta tu tražitifarinelli123 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:53zona072 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 08:43farinelli123 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 18:36
Prolazimo na guzove, ono kao protiv Hetafea onomad u kupu UEFA![]()
![]()
Psihički su ih ubila 2 penala za 10 minuta i onda je sve bila surova egzekucija. Zakucalo ih je to. Šteta sto Nojer ne sačuva čist čaršaf jer tipa ima 6 manje od Kasiljasa koji je All time prvi u LP. Trebalo bi da tu izbije na prvo mesto u nekom trenutku.
@Pale & geronimo
Objektivno, mišljenja među strukom su podijeljena. Bivši međunarodni suci talijan Graziano Cesari, naš Mario Strahonja itd. kažu da je bio faul. Bivši međunarodni suci španjolac Montero i francuz Bruno Derrien misle da kontakt nije bio za faul. Kolumnist L'Equipe Ennjimi kaže da se moglo i nije moralo svirati.
Za mene je bio čisti faul. Dojma sam da je i Mekkelie bio svjestan te situacije i nakon toga kompenzirao - nije svirao čisto gaženje na rubu kaznenog prostora za real i na kraju svirao svaki kontakt na Neymaru i Mbapcu.
Objektivno, mišljenja među strukom su podijeljena. Bivši međunarodni suci talijan Graziano Cesari, naš Mario Strahonja itd. kažu da je bio faul. Bivši međunarodni suci španjolac Montero i francuz Bruno Derrien misle da kontakt nije bio za faul. Kolumnist L'Equipe Ennjimi kaže da se moglo i nije moralo svirati.
Za mene je bio čisti faul. Dojma sam da je i Mekkelie bio svjestan te situacije i nakon toga kompenzirao - nije svirao čisto gaženje na rubu kaznenog prostora za real i na kraju svirao svaki kontakt na Neymaru i Mbapcu.
Naravno da je čisti faul, možda mrvicu preslab ali još uvijek školski faul.
Ma meni jedna stvar nije jasna. Ok, stvar je sudačkog uvjerenja, ali ako je bio kontakt i nakon toga je pao gol, kako je sudac bio tako siguran da je sve regularno? Zašto sam nije pogledao snimku i potvrdio svoju odluku?
Inače, hvala bogu da je ova nakupina napuhanih ocvalih zvijezda ispala, mislim da za njima niko ne tuguje.
Inače, hvala bogu da je ova nakupina napuhanih ocvalih zvijezda ispala, mislim da za njima niko ne tuguje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.