Budimo realni, nismo mi nikakvu igru pokazali ni u prve dvije tekme. Teren jest bio ocajan na obje i to stoji, na onom terenu je tesko ista uradit, al da nije bilo ranih golova u obje tekme, Bog sami zna na sta bi to izaslo. Na Grbavici smo svi ocekivali mnogo, vrhunski teren i realno slabiji protivnik, a mi zavrsili tekmu s jednim sutem u okvir, jos primili dva gola.Zeko87 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:07Ja ne znam što ovoliko nezadovoljstvo ne jenjava. Realno odigrali smo dvije dobre utakmice od kojih nas je jedna odvela skoro pa u drugu rundu kupa.
Derbi kao derbi, gubili smo ga i sa jačim ekipama kad smo bili favoriti na papiru. Podbacili jesu, ali za linča nisu. Crveni karton je za Haga, a ne da se zapitamo da li smo baš oštećeni da se Borcu olakša put za Evropu, Željo realno teško može do iste.
Prerano je da se bilo šta kaže i o treneru, a ovoj ekipi treba dati malo više vremena. Bolje je da se postepeno pravi smjena nego da kao mnogi u našoj ligi svaki prelazni rok rastjerani sve i dovodimo nove.
Ja sam ubijeđen da ako suđenje bude kako treba uzimamo Borac rutinski. 2:0,3-1. ABd.
I ne pljujem ni po treneru ni po bilo cemu, kod Vinka smo proigrali tek nakon 5-6 utakmica pa se zahuktali do kraja, al ocito je da jos imamo mnogo problema i da Vasoski mora sto prije poradit na tome.