Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Lewa daleko ispred pa onda se ostali redaju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovim tempom PSG će postati odvratnija ekipa od prime Čolomajmuna iz Madrida. Pa ovakav roster i ovakva pi.čkasta igra nije dugo viđena. Nije ni čudo da ih Nica nabije 1-0 bez Mbappea, jer nemaju kome nabit loptu u kontru, pa ovo je fudbal za kantonalne lige koja ima brzog špica. Odvratan klub.
Messi definitivno bivši. Jedino je pas igra još uvijek tu, svi ostali segmenati igre pali 70%.
Real je mnogo lošiji ovdje, ali PSG nema šta tražiti protiv Citya ili Liverpoola. City je već pokazao da su 2 klase iznad njih. Ubili i h obje utakmice iako su onu prvu nesretno izgubili.
Real je mnogo lošiji ovdje, ali PSG nema šta tražiti protiv Citya ili Liverpoola. City je već pokazao da su 2 klase iznad njih. Ubili i h obje utakmice iako su onu prvu nesretno izgubili.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Tanak Real, dok su ovi starsi iz Pariza dosta odmorni i nabrijani.
Ovo je riješeno, mada bih ja volio da ovi pruže bolji otpor.
Mpappe daje ruku i podiže Kroosa, ovaj mulac ni stao na noge nije rikta frizuru
Ovo je riješeno, mada bih ja volio da ovi pruže bolji otpor.
Mpappe daje ruku i podiže Kroosa, ovaj mulac ni stao na noge nije rikta frizuru

Vom Jäger zum Gejagten
- Romagnoli13
- Kontakt:
PSG se sprda s njima. Ovi iz tranzicije su nerealno ubojiti. U dva-tri dodavanju mogu biti pred golom protivnika.
Čuj Messi ne može stići pogledom Mbappea, pa čovjek ima skoro 35 godina a ovaj 23. S tim da je Leo uzeo sve osim Mundijala. Igra koliko mora i vjerovatno se svjesno čuva upravo za Mundijal. Vjerovatno će još povremeno zablistati u LPa. A Francuska liga teško da ga zanima.
Čuj Messi ne može stići pogledom Mbappea, pa čovjek ima skoro 35 godina a ovaj 23. S tim da je Leo uzeo sve osim Mundijala. Igra koliko mora i vjerovatno se svjesno čuva upravo za Mundijal. Vjerovatno će još povremeno zablistati u LPa. A Francuska liga teško da ga zanima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako ce ti biti lakse, jedva i Kroosa stigne pogledom. Jednostavno zalosno koliko je nikakav, ja sam uvjeren da je najveci problem voljni momenat. Covjeku se ne igra fudbal kako ja vidim.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:52PSG se sprda s njima. Ovi iz tranzicije su nerealno ubojiti. U dva-tri dodavanju mogu biti pred golom protivnika.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fali nam Ronaldo od prije pet godina.
Za Asensia vrijedi ona Momak, ti si ovdje zaluto.
Za Asensia vrijedi ona Momak, ti si ovdje zaluto.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Carvajal vise nije igrac za MLS lige
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Mislim Messi je daleko od neke 2011 verzije, ali je i dalje strasno opasan igrac. Mozda ja ne vidim nesto sto vi vidite, ali sasvim dovoljno da bude napast i dalje, i da 3-4 igraca moraju paziti na njega da nekakvim ludim pasom ne izbaci citavu ekipu.
-
1.Bayern
2.City
3.PSG
4.Liverpool
Realu ovo već 3 ispadanje u osmini finala u 4 godine. A prošle godine prošli Liverpool zbog njihovih problema sa povredama.
Bayern i City ubjedljivo najbolji i najljepši fudbal igraju.
Bayern 7-1-0 gol razlika 35-8
2.City
3.PSG
4.Liverpool
Realu ovo već 3 ispadanje u osmini finala u 4 godine. A prošle godine prošli Liverpool zbog njihovih problema sa povredama.
Bayern 7-1-0 gol razlika 35-8
Zadnja izmjena: WeinhausGisela, dana/u 09 mar 2022, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Mia san mia
- Felixians4
- Kontakt:
Carlo,ajd povuci nešto Hazarderski + Marcelo,Camavinga/Isco,Rodyrgo,možda Jović/Mariano, a vani Asensio,Valverde,Nacho,možda Kroos.
Bilo bi lijepo da Sporting izvojeva remi barem
Bilo bi lijepo da Sporting izvojeva remi barem
Joj ovih kobasicara. Dobili mrtvi Salzburg i odma hype 

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 09 mar 2022, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 09 mar 2022, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što napisah, uvjeren sam da se svjesno čuva za Mundijal. Gdje će imati zadnji pokušaj sa Argentinom. Ovo do tad je samo održavanje takmičarskog ritma.harden je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:54Ako ce ti biti lakse, jedva i Kroosa stigne pogledom. Jednostavno zalosno koliko je nikakav, ja sam uvjeren da je najveci problem voljni momenat. Covjeku se ne igra fudbal kako ja vidim.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:52PSG se sprda s njima. Ovi iz tranzicije su nerealno ubojiti. U dva-tri dodavanju mogu biti pred golom protivnika.
I evo večeras da prođe onaj njegov trademark pass koji "cijepa" odbranu, Neymar izlazi 1 na 1 sa golmanom. I ovakav je izuzetno opasan igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vratili se u prirodno stanje. Ništa neočekivano.WeinhausGisela je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:561.Bayern
2.City
3.PSG
4.Liverpool
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I ja kontam u sta ovi gledaju, kad god je dirnuo loptu bilo je opasno. Ali na forumu sam već navikao.LlullSergio je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:55Mislim Messi je daleko od neke 2011 verzije, ali je i dalje strasno opasan igrac. Mozda ja ne vidim nesto sto vi vidite, ali sasvim dovoljno da bude napast i dalje, i da 3-4 igraca moraju paziti na njega da nekakvim ludim pasom ne izbaci citavu ekipu.
Jedino oni sami misle da su neki faktor.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Neymar do asistencije najgori igrač na terenu. Marquinhos se isto propisno osramotio u prvih 45 minuta.
Mbappe, Lewa i Salah su ballon d'or kandidati ove sezone. Vjerovatno od klempe i zavisi koji će pokupiti nagradu.
Mbappe, Lewa i Salah su ballon d'or kandidati ove sezone. Vjerovatno od klempe i zavisi koji će pokupiti nagradu.
Igra Messi bolje neg inače, al ga stigle godine.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.