Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
Ovako se zabija !
Ovako se zabija !
ahaa strah nas drama ,jer ipak smo zadnjih 5 el clasica izgubili pa jbg valja nam se vadit u ovom jbg a i oderali ste nas bas drama pa sad strahujemo hocetel i sadLos_Blanos2 je napisao/la:21 godinu se cekalo da finale kupa bude "el Clasico", jeli vas strah farsanci zeljeli ste one sto su vasa prosle godine izbacili u 1/2 dobili ste jace, strah jelda1 tekma se igra u finalu.zzzzzzzzzzz
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Uu pa nije stvarno fer da u aprilu Real primi 6-7 komada u razmaku od 3-4 dana hahah

27.10.2020
A kakav gol Adebayora 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mandrak
Uostalom ija sam gledao kad smo imali vise nego vi sada tu neke price pricas Casillas, Pavon, R.Bravo, Guti, Raul ..dok u vas camili holandjani i igrao se Kup Uefa, jesi tad pratio Barcu
a sto se tice toga samo da je 1 lazesa sebi sam , pa Arbeloa koji fakticki standardan, Grenero manje vise, ali su iz naseg pogona
zato zzzzzzzzzzzzz
Vi kad budete imali više od jednog (Casillas) svog igraca iz svog pogona, onda se javite...dotad psssttt i gledaj kako to Barsa radi , za 2 godine ce kompletan prvi tim biti iz La Masie...a tako nešto za vas je naucna fantastika, ali nema frke dok Perez istrese svake godine po 200 miliona.
Uostalom ija sam gledao kad smo imali vise nego vi sada tu neke price pricas Casillas, Pavon, R.Bravo, Guti, Raul ..dok u vas camili holandjani i igrao se Kup Uefa, jesi tad pratio Barcu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
đesi blancos ,i šta u finalu
igrati bunker ,najbolje je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Evo pocelo malo sa ovim tupoglavonjama oko el clasica..i malo igram PES 2011, tarem crvenkapicu evo povredio sam ga opsssssss, fakat jesu ga na ovom novom 2011 napravili brz je pravo ali ajd sto njegove nogometne sposobnosti nego kao iz crtanog faca mu, sav pokiso kao hudnjak na hladnoci fali mu kapica i to bi bilo tolegenda reala je napisao/la:đesi blancos ,i šta u finalu![]()

To neka Mourinho odluci sve ovisi kakav do tad budemo imali copor igraca
bojim se da ce faliti nam par kljucni igraca zbog povreda koji smo baksuzi zadnje vrijeme a oni srecnici, pa vidis ti preko koga su oni dosli do finala, a garentujem ti ispali bi od Seville kao i prosle godine 
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 feb 2011, 01:19, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
I tako realovi igraci osvojise SP ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jao kako su smjesni pa to nije humanoMandrak je napisao/la:Vi kad budete imali više od jednog (Casillas) svog igraca iz svog pogona, onda se javite...dotad psssttt i gledaj kako to Barsa radi , za 2 godine ce kompletan prvi tim biti iz La Masie...a tako nešto za vas je naucna fantastika, ali nema frke dok Perez istrese svake godine po 200 miliona.Los_Blanos2 je napisao/la:Ta grupica sto ti zoves kolonija se razbile za 2,3 godine..dok u vas deceniju bili na okupu, a sef im isto bioMandrak je napisao/la:Robben,Van der Vart,Van Nistelroy,Sneijder,Huntelar,Drenthe ti nisu holandska kolonija![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bravo intelektualac
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
...ja garantujem da cete vi u kupu primiti 5 komada,opet...Los_Blanos2 je napisao/la:Evo malo igram PES 2011, tarem crvenkapicu evo povredio sam galegenda reala je napisao/la:đesi blancos ,i šta u finalu![]()
igrati bunker ,najbolje jefakat jesu ga na ovom novom 2011 napravili brz je pravo ali ajd sto njegove nogometne sposobnosti nego kao iz crtanog faca mu, sav pokiso kao hudnjak na hladnoci fali mu kapica i to bi bilo to
To neka Mourinho odluci sve ovisi kakav do tad budemo imali copor igracabojim se da ce faliti nam par kljucni igraca zbog povreda koji smo baksuzi zadnje vrijeme a oni srecnici, pa vidis ti preko koga su oni dosli do finala, a garentujem ti ispali bi od Seville kao i prosle godine
- anonymousHD
- Kontakt:
ja garantujem da ćemo vas dobitienobarca je napisao/la: ...ja garantujem da cete vi u kupu primiti 5 komada,opet...
...ahm kao i prosli put...anonymousHD je napisao/la:ja garantujem da ćemo vas dobitienobarca je napisao/la: ...ja garantujem da cete vi u kupu primiti 5 komada,opet...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@barca
Vidim koliko to uzimas zaozbiljno, a jel baaa
ali ba znas i da neke ptice nikad ne polete.
Vidim koliko to uzimas zaozbiljno, a jel baaa
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
3 put Sevilla pada ove sezone liga 1:0, kup 0:1, 2:0 bez primitog gola..
Ozil sjajan

ljubi grb

"Manu" izvodi svoj 1 ritual na Bernabeu posle gola, a njegovih ludih rituala smo se nagledali kako na otoku tako i rep.Toga.. Jos kad kakav africki ples izvedu CR, Marcelo, Adebayor ali to neka spreme za tekmu protiv Barce
Ozil sjajan

ljubi grb 
"Manu" izvodi svoj 1 ritual na Bernabeu posle gola, a njegovih ludih rituala smo se nagledali kako na otoku tako i rep.Toga.. Jos kad kakav africki ples izvedu CR, Marcelo, Adebayor ali to neka spreme za tekmu protiv Barce
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jest smijesan Adebayor u realovom dresu, isti ždral heh
cestitam vam na uslasku u finale kupa, opet cete nahebati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:Jest smijesan Adebayor u realovom dresu, isti ždral heh
Nećete vi kup toliko ozbiljno shvatiti kao mi..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Jest smijesan Adebayor u realovom dresu, isti ždral heh
To je vasa sansa
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
RE-SU je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Jest smijesan Adebayor u realovom dresu, isti ždral heh
To je vasa sansa![]()
![]()
Bice obje ekipe nabrijane do jaja vidjet cete, meni licno titula u kupu ne znaci nesto posebno, no medjutim sad kad je Real tu sve se mijenja i Barca ce odigrati 100 posto tu utakmicu. E sad onaj drugi el classico u ligi sto se igra, mozda ce on biti onako nekako u sjeni, jer tu je to u tri dana finale kupa, liga prvaka se igra takodje, bodovna prednost Barcelone ce sigurno biti ovako velika, tako da se bojim malo da taj ligaski el classico nece biti nabrijana kao dosadasnji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čudi me da tako razmišlja navijač Barcelone.
Nema veće utakmice od ove, to znaju svi iz oba tabora. Dakle, pusti se ti toga "težak raspored, liga prvaka, poslije finale kupa", utakmica je Real - Barcelona, a ne Deportivo - Barcelona ili Real - Sporting. Dakle, ako misliš da će bilo koja ekipa u ovu utakmicu ući opuštenije, onda se grdno varaš pa makar prednost iznosila i 15 bodova(nebitno za koga). El Clasico je u pitanju, dragi @Romarioooo. Jedino da možda ti sada ne tražiš alibi za mogući poraz Barcelone(mada ne znam kako je moguće da ovakav Real pobijedi ovakvu Barcelonu). Da li to radiš? Navijači Reala su željni pobjede nad Barcelonom(mislim da se ni oni ne sjećaju kada su zadnji put dobili
), tako da će se od Josea i njegovih pulena očekivati da to i učine. Naravno, Guardiola uvijek pripremi ekipu za pobjedu tako da...Trebate/trebamo/ biti sretni što će ove sezone biti najmanje 3 El Clasica, a ne da već sada razmišljate kako će se (možda) kalkulisati kod jednog.
Nema veće utakmice od ove, to znaju svi iz oba tabora. Dakle, pusti se ti toga "težak raspored, liga prvaka, poslije finale kupa", utakmica je Real - Barcelona, a ne Deportivo - Barcelona ili Real - Sporting. Dakle, ako misliš da će bilo koja ekipa u ovu utakmicu ući opuštenije, onda se grdno varaš pa makar prednost iznosila i 15 bodova(nebitno za koga). El Clasico je u pitanju, dragi @Romarioooo. Jedino da možda ti sada ne tražiš alibi za mogući poraz Barcelone(mada ne znam kako je moguće da ovakav Real pobijedi ovakvu Barcelonu). Da li to radiš? Navijači Reala su željni pobjede nad Barcelonom(mislim da se ni oni ne sjećaju kada su zadnji put dobili
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam doduse koji se prije igra el clasiko, dal ligaski ili kupski heh, bice to sigurno srijed-subota, pa najnormalnije je valjda da ce ovaj drugi biti manje zanimljiviji od prvog, takva je situacija da recimo Barca moze kalkulisati, a moras priznati da polako i gubimo motiv protiv ekipe kojoj dajemo po 5-6 komada.Monolog je napisao/la:Čudi me da tako razmišlja navijač Barcelone.
Nema veće utakmice od ove, to znaju svi iz oba tabora. Dakle, pusti se ti toga "težak raspored, liga prvaka, poslije finale kupa", utakmica je Real - Barcelona, a ne Deportivo - Barcelona ili Real - Sporting. Dakle, ako misliš da će bilo koja ekipa u ovu utakmicu ući opuštenije, onda se grdno varaš pa makar prednost iznosila i 15 bodova(nebitno za koga). El Clasico je u pitanju, dragi @Romarioooo. Jedino da možda ti sada ne tražiš alibi za mogući poraz Barcelone(mada ne znam kako je moguće da ovakav Real pobijedi ovakvu Barcelonu). Da li to radiš? Navijači Reala su željni pobjede nad Barcelonom(mislim da se ni oni ne sjećaju kada su zadnji put dobili), tako da će se od Josea i njegovih pulena očekivati da to i učine. Naravno, Guardiola uvijek pripremi ekipu za pobjedu tako da...Trebate/trebamo/ biti sretni što će ove sezone biti najmanje 3 El Clasica, a ne da već sada razmišljate kako će se (možda) kalkulisati kod jednog.
Ici ce Barca na pobjedu naravno u oba, to ne dolazi u pitanje, samo kazem da necemobiti toliko nabrijani, a vjerujem da ce i lisac Morinjo kalkulisati ako bude imao potrebu, tj ako bude imao teskog protivnika u ligi prvaka.
Ali opet, i takva jedna opustenija utakmica moze ponuditi jos i ljepsu i bolju igru. Sto se tice el classica u kupu, to ce da bude maximalno nabrijano s obje strane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma kakvo finale - sad opet na stanicu i tri autobusa u Realovom petercu 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.