Coltsi su do 15.3 imali roka da ga se rijese i to je to. Obaveze prema njemu su 0 u dolarima.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
Ok.
Koji su sad planovi Coltsa u vezi QB-a?
Koji su sad planovi Coltsa u vezi QB-a?
0 u $ ali zato sj3ban sav draft kapital na jednu sezonu ovog kloca
nije pomoglo ni citanje Biblije s Reichom
nije pomoglo ni citanje Biblije s Reichom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
sad će coltsi imat super izgovor kad promaše playoff … fali im QB 
generalno ….dobro počela off-sezona
generalno ….dobro počela off-sezona
imaju $70 cap space-a taman da sj3bu na nekog kao Matt Ryan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Compensation update: Chargers are expected to send 2022 second-round pick and a 2023 sixth-round pick to the Chicago Bears in return for Khalil Mack, per ****.
Khalil i Joey Bosa, brutalno.
Khalil i Joey Bosa, brutalno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- wadethegreat
- Kontakt:
auuuuu kakva divizija AFC west.
Napokon Chargersi rjesavaju odbranu povezuju se i sa najboljim cornerima na trzistu.
Napokon Chargersi rjesavaju odbranu povezuju se i sa najboljim cornerima na trzistu.
Raidersi bi trebali sada tradeati Carra i sve što valja tamo za pickove tako da budu najspremniji za vrijeme nakon što se Chiefsi, Chargersi i Broncosi međusobno pokolju. 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
chargersi kopiraju ramse
Deshaun Watson oslobodjen optuzbi. Sad NFL sprovodi svoju istragu i pitanje je da li ce ga oni kazniti i koliko.Carolina, Tampa, Phila, Seatle. Miami bi mogli biti u utrci za QB-om.
nisi ti to baš razumio
watson nije oslobođen nikakvih optužbi nego je “samo“ odlučeno da država tj. državni tužitelj neće podići krivičnu tužbu protiv njega. civilna optužba od strane 22 maserke je i dalje otvorena i njen ishod će onda povući reakciju NFLa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Chargersi ako uzmu Davisa i srede Cornere a obje stvari su igledne bara bara meni uz Chiefse.
Bili su blizu plejoffa bez run odbrane fakticki.
Mack ako ostane zdrav ce osloboditi Bosu sa druge strane to bi moglo biti brutalno AKO OSTANE MACK ZDRAV.
Na to sve Derwin James.
Bili su blizu plejoffa bez run odbrane fakticki.
Mack ako ostane zdrav ce osloboditi Bosu sa druge strane to bi moglo biti brutalno AKO OSTANE MACK ZDRAV.
Na to sve Derwin James.
Da, na to sam mislio kad sam rekao "oslobodjen optuzbi" da nece biti krivicno gonjen. Ostaje NFL istraga kao i civilna tuzba...ali ocito je da je za Watsona situacija daleko bolje nego prije pola ili godinu dana.jestamaji je napisao/la: ↑12 mar 2022, 10:38nisi ti to baš razumio![]()
watson nije oslobođen nikakvih optužbi nego je “samo“ odlučeno da država tj. državni tužitelj neće podići krivičnu tužbu protiv njega. civilna optužba od strane 22 maserke je i dalje otvorena i njen ishod će onda povući reakciju NFLa.
Po ovom video prilogu sam se vodio kad sam pisao post
https://www.nfl.com/news/grand-jury-dec ... ations-of-
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mede barem pokusavaju nesto drugacije za sad. Nogu je dobio Cohen i Goldman, plus su trade Meka.
FO i treneri su svi novi ali vidjet cemo na sta ce to liciti. Mislim da je najvaznije da pojacaju OL, da Fields nebi gino ko i prosle sezone. Jedino ocekivanje od sezone je napredak Fieldsa.
FO i treneri su svi novi ali vidjet cemo na sta ce to liciti. Mislim da je najvaznije da pojacaju OL, da Fields nebi gino ko i prosle sezone. Jedino ocekivanje od sezone je napredak Fieldsa.
Postovanje treba zaraditi.
Cowboys are finalizing a trade to send WR Amari Cooper and a sixth-round pick to the Cleveland Browns for a 2022 fifth-round pick and a sixth-round pick, per league ****.
Još da se Bakera riješe i moglo bi biti nešto od njih.
Još da se Bakera riješe i moglo bi biti nešto od njih.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muhamedhulk
- Kontakt:
uh nisam upratio ovo za coopera...kako su najavljivali i on i klub da ce prekucati proslu sezonu, nista na kraju specijalno - uze ga cd lamb iz slota hladno 
ovo je ovako "jeftino" za brownse jer ima veliku platu koju ce preuzeti brownsi, 20mil a dead money za dallas je 6mil mislim, nekih 14mil usteda
ostaju gallup, cd lamb, noah brown i wilson uz tagovanog schultza. bice i FA neko, valjda ubodu sa nekim....
ovo je ovako "jeftino" za brownse jer ima veliku platu koju ce preuzeti brownsi, 20mil a dead money za dallas je 6mil mislim, nekih 14mil usteda
ostaju gallup, cd lamb, noah brown i wilson uz tagovanog schultza. bice i FA neko, valjda ubodu sa nekim....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.