Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Gospodin na kraju veliki ispao,valjda novi vlasnik bude priblizan njemu..
Verner i Lukaku u sastavu,valjda dadnu gol..
Verner i Lukaku u sastavu,valjda dadnu gol..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa može li ovaj Kepa išta odbraniti..kao da vuče neko prokletstvo...kralj eurogolova..
Probudili su se u drugom poluvremenu i odradili posao mora se priznati, izdvojio bih Loftus-Cheeka kao najboljeg pojedinca večeras.
Uzeo se mec ali sve je to u sjeni odlaska Romana nazalost.. mislim da mozda u ovoj sedmici dobijemo novog vlasnika,jer i Romanu se zuri da sto prije izvuce novac iz Britanije..
Nadam se da makar Marina ostaje,u svom poslu pravi je maher..
Nadam se da makar Marina ostaje,u svom poslu pravi je maher..
Werner i RLC su se bas trudili, mislim na drugo poluvrijeme u prvom su svi bili u banani.
Ovo sa prodajom nece ici na dobro jer osim Arapa niko ne ulaze u klub jer su to sve lihvari koji izvlace pare iz kluba. Dolaskom novog vlasnika postavit ce sigurno svoje sefove na ovim upravnim pozicijama i tu pocinje pusiona ali hajde eto mozda se osvoji nekad neki audi kup
Ovo sa prodajom nece ici na dobro jer osim Arapa niko ne ulaze u klub jer su to sve lihvari koji izvlace pare iz kluba. Dolaskom novog vlasnika postavit ce sigurno svoje sefove na ovim upravnim pozicijama i tu pocinje pusiona ali hajde eto mozda se osvoji nekad neki audi kup
Utakmica u FA kupu koja je na rasporedu 19/20.3, dok je ligaška utakmica protiv Norwicha koja se trebala igrati taj vikend pomjerena za 10.3.
Ne znam sta izvodi sa ovim Saulom na LWB qrina i naprijed i nazad.
Ne moze se ici na bunker sa Kanteom i Zorzinjom
Ne moze se ici na bunker sa Kanteom i Zorzinjom
James. 

Kakav igrac 

- wadethegreat
- Kontakt:
Koliko je ovaj covjek falio.
Sta ce nama Lukaku pored Haverca na 9 stvarno igra momak odlicno
Edit
Edit

Zadnja izmjena: Soba, dana/u 05 mar 2022, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Koja steta za decembar mjesec i onolike povrede. Bukv su nas snasle u najgorem momentu sezone. Mimo toga se ova sezona odradjuje rutinski 

Dosta vazna pobjeda u borbi za ligu prvaka..Haverc je svojih 70 miliona isplatio,nadam se da ce sto duze ostati u klubu..
Jel ovaj turcin stvarno ovoliko zagrizao da preuzme klub,ima haman kesa,makar da u pola bude kao Abramovic
Jel ovaj turcin stvarno ovoliko zagrizao da preuzme klub,ima haman kesa,makar da u pola bude kao Abramovic

Haverz ima neverovatno kretanje,james i cilvel su glavna snaga ovog tima uz kantea.Saul ne moze da igra lwb bolje da igra kenedi.
Bgm propisno nas j3base. Uvedose vece sankcije klubu nego Abramovicu 

Ovo je sramota sta se radi celsiju i romanu bice velikih problema.
Nema turbulentnijeg kluba od našeg, od toga kako je došlo do kupovine kluba u odlučujućoj utakmici protiv Liverpoola 2003. godine i postignutog gola Gronkjaera koji je vrijedio "milijardu funti" pa do transfer bana i sličnih turbulencija godinama unazad.
Inače, sretan rođendan klubu.
Inače, sretan rođendan klubu.

Sve mi vise lici da britanci prave pritisak na Abramovica da se distancira od vlasti u Rusiji.. kao sto sam napisao na drugoj temi,ne bi me cudilo da se Roman "odvoji" od Putina zarad svojih para.. Lakse se njemu odvojit od Rusije nego od 2 milijarde 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.