Jesi vidio mitomana druže. Još im pustili onaj DAS par trka dok ga nisu ukinuli. Mitomanija prava.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Formula 1
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma smjesno realno ...svi se zale jedni na druge nema tu finih i postenih ...Bundesliga je napisao/la: ↑11 mar 2022, 10:02Jesi vidio mitomana druže. Još im pustili onaj DAS par trka dok ga nisu ukinuli. Mitomanija prava.
Mercedes u ovom Bahrein paketu bas puno skakuce ...tesko da ce ostati ovaj paket , vjerovatno probavaju i jedan i drugi pa ce ganjat zlatnu sredinu ko i vecina ...jedino koliko skonta Ferrari nije nista posebno cackao pred Bahrein sto se tice airodinamike ..
- AshburtonG
- Kontakt:
Je li vi znate uopće zbog čega je ukinut DAS, delegati? Najjace mi je kad ovako neko prati F1 na utrkama samo i misli da je pokupio pamet svijeta.
Dozovi se @jelle, Mercedes ima 8 titula u nizu. Slomili se zaleci.
Dozovi se @jelle, Mercedes ima 8 titula u nizu. Slomili se zaleci.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 11 mar 2022, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobro je ba delegati. Još uvijek kmečite ovdje tri mjeseca nakon što je Verstappen osvojio titulu. Kako vam ne dosadi? Toliko ni plačonja nije kmečao, vidi se da ste povukli na njega.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa pitam vas je li znate razlog ukidanja DASa? Za tebe sam siguran da nemas pojma, jer se iz postova da zaključiti da si vikend fan.
Kakve veze ima Hamilton s činjenicom da su x puta mijenjali regulacije samo da zaustave razvoj bolida kod Mercedesa, da bi ovi ostali imali priliku uhvatit priključak?
Kakve veze ima Hamilton s činjenicom da su x puta mijenjali regulacije samo da zaustave razvoj bolida kod Mercedesa, da bi ovi ostali imali priliku uhvatit priključak?
-
Bundesliga
- Kontakt:
A gdje sam ja to rekao da je nelegalan? Zato sto nisu dopustili da se koristi za sezonu 2021, kao ni ovu. Mozda ce dopustiti da se koristi nekad u buducnosti jer treba dugo vremena da se razvije uopsteno. Mijenjali su pravila za sve, a ne samo za Mercedes. Nekima odgovara, nekima ne. Mijenjali su da naprave sport kompetitivnijim. Nije jedini Mercedes kojima pravila ponekad nisu isla na ruku. Nego ti ovdje kmecis jedino za Mercedes, a zabranjivali su i drugima dosta stvari. RB-u i Ferrariju najprije. I ko se zalio? Wolff naravno i Mercedes. Tako da ne pametuj i ne prosipaj mitomanjju.AshburtonG je napisao/la: ↑11 mar 2022, 10:55Pa pitam vas je li znate razlog ukidanja DASa? Za tebe sam siguran da nemas pojma, jer se iz postova da zaključiti da si vikend fan.
- AshburtonG
- Kontakt:
Razlika je u tome sto je jedno savršeno legalno, dok su RB i Ferrarijeve nadogradnje bile nelegalne i sopstveno tumačenje regulacija, sto se i dokzalo na kraju. Ne miješaj babe i žabe.
Ja znam da tebi pucaju cirevi i hemoroidi na pakasu, te da ti nije lahko jer ti Mercedes siluje ekipu za koju navijaš, ali de uozbilji se malo.
Ja znam da tebi pucaju cirevi i hemoroidi na pakasu, te da ti nije lahko jer ti Mercedes siluje ekipu za koju navijaš, ali de uozbilji se malo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sramotis se. Zabranili su Mercedesu prosle sezone hidrauliku i vjesanje iz nekih prethodnih sezona jer je bila nelegalna. Sta je bilo s onim zadnjim krilom nelegalnim Hamiltona? Mercedes se zalio na Hondin motor prosle sezone koji je bio potpuno legalan, zalili su se i na prednje krilo na kraju koje je bilo legalno. Nisu se samo zalili na zadnje krilo. Boli me ona stvar za neki tim ovdje. Vidim ko place citavo vrijeme za Mercedes i kome noge vire iz dupeta placonje.AshburtonG je napisao/la: ↑11 mar 2022, 11:10Razlika je u tome sto je jedno savršeno legalno, dok su RB i Ferrarijeve nadogradnje bile nelegalne i sopstveno tumačenje regulacija, sto se i dokzalo na kraju. Ne miješaj babe i žabe.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 11 mar 2022, 11:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Aham logika mercedes fanbojeva " kad zabrane nesto mercedesu to je da ih uspore i jer ih mrze " , a kad zabrane drugima to je jer ne postuju pravila ...genijalno 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kažem ja mitomanija. Zamisli da Verstappen nije provjeravao ono zadnje krilo Hamiltona pred kraj sezone. Ne bi ni dobio kaznu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa eto koliko pratiš. Krilo Mercedesa je najvjerovatnije bilo oštećeno tokom tog dana kvalifikacija. Sa strana je bilo daleko ispod granice regulacija, dok je na jednom mjestu bilo sire za ogromna 0.2 mm. Dakle umjesto 88mm bilo je 88.2mm. Stvarno su prevaranti. Sigurno su tih 0.2mm iskoristili da budu 20km/jaci.Bundesliga je napisao/la: ↑11 mar 2022, 11:17Sramotis se. Zabranili su Mercedesu prosle sezone hidrauliku i vjesanje iz nekih prethodnih sezona jer je bila nelegalna. Sta je bilo s onim zadnjim krilom nelegalnim Hamiltona? Mercedes se zalio na Hondin motor prosle sezone koji je bio potpuno legalan, zalili su se i na prednje krilo na kraju koje je bilo legalno. Nisu se samo zalili na zadnje krilo. Boli me ona stvar za neki tim ovdje. Vidim ko place citavo vrijeme za Mercedes i kome noge vire iz dupeta placonje.AshburtonG je napisao/la: ↑11 mar 2022, 11:10Razlika je u tome sto je jedno savršeno legalno, dok su RB i Ferrarijeve nadogradnje bile nelegalne i sopstveno tumačenje regulacija, sto se i dokzalo na kraju. Ne miješaj babe i žabe.
RB je 2 ili 3 utrke zaredom pri kraju imao jos veci malfunction, pa ih nisu sankcionisali. Ljudi poslije svakog izlaza na stazu krpili bolid, i vi nekome pričate o mitomaniji, levati? Moras ukljucit mozak, pa shvatit da nešto što je nelegalno u 2021, ne znaci da je automatski bilo nelegalno i godinu ranije. Ne trazi se puno od tebe, samo common sense.
Druze nisi napisao 2 posta, a da ne seres po Mercedesu, mani te priče sad.
-
Bundesliga
- Kontakt:
@jelleAshburtonG je napisao/la: ↑11 mar 2022, 11:30Pa eto koliko pratiš. Krilo Mercedesa je najvjerovatnije bilo oštećeno tokom tog dana kvalifikacija. Sa strana je bilo daleko ispod granice regulacija, dok je na jednom mjestu bilo sire za ogromna 0.2 mm. Dakle umjesto 88mm bilo je 88.2mm. Stvarno su prevaranti. Sigurno su tih 0.2mm iskoristili da budu 20km/jaci.![]()
Pazi ove priče
Pjevaju " ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine "Bundesliga je napisao/la: ↑11 mar 2022, 11:26Kažem ja mitomanija. Zamisli da Verstappen nije provjeravao ono zadnje krilo Hamiltona pred kraj sezone. Ne bi ni dobio kaznu.
Zamisli usporavaju te i opet 8 titula zaredom ...mora da su vanzemaljci tamo neki
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva 2 debosa. Vrhunac argumentacije, placonja pa red smajlija, pa mitomani i nakon toga opet red smajlija. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
lol tacno u drive to survive vidis do kakvog su stanja mentalnog ocaja doveli hamiltona da uradi ono sto je uradio u silverstonu
i horner koji trazi da diskvalifikuju hamiltona za ono a oni mu daju 10 sekundi pa onda poslije navijaci merca placu na odluke istih tih ljudi koji su ga i doveli u poziciju na kraju da se bori za titulu
i horner koji trazi da diskvalifikuju hamiltona za ono a oni mu daju 10 sekundi pa onda poslije navijaci merca placu na odluke istih tih ljudi koji su ga i doveli u poziciju na kraju da se bori za titulu
Majke mi, Haas i Mazapin su trebali dobiti seriju za sebe 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znamo da nista ne znamo.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, ronaldo99 i 20 gostiju.