Mislim,kako je branio ovu utakmicu,mogao bi on nama puno pomoci...Bio bi jedinica!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja sam trazio da vidim da li je igrao za A selekciju Kanade i nisam nasao,jedino je bio na spisku,ali jos nije ubiljezio nastup!dino-92 je napisao/la:ja sam negdje procitao da je odigrao jednu utakmicu za kanadsku a-repku, tako da je izgubljen
nema to veze moze igrati za nas bez obzira sto je igrao za mladu repku neke zemlje samo sto mora do 21 godine da se izjasni za koga ce igrati a sada nisam bas siguran jel od kad napuni 21 ili do kraja 21. godine a to je i pitao ovaj sto je otvorio temu nije pitao jel moze igrati iz razloga sto je nastupio za neku drugu zemlju.the scouser je napisao/la:On je il' prvi il' drugi golman U21 repke Kanade bio,tako da ne moze igrat za nas..
Aha ok xDfera je napisao/la:nema to veze moze igrati za nas bez obzira sto je igrao za mladu repku neke zemlje samo sto mora do 21 godine da se izjasni za koga ce igrati a sada nisam bas siguran jel od kad napuni 21 ili do kraja 21. godine a to je i pitao ovaj sto je otvorio temu nije pitao jel moze igrati iz razloga sto je nastupio za neku drugu zemlju.the scouser je napisao/la:On je il' prvi il' drugi golman U21 repke Kanade bio,tako da ne moze igrat za nas..
ma i snoc dok je tekma trajala spiker je govorio da je nastpuio za selekciju Kanade, tako da mislim da je on izgubljen nista od njega...ccccdribler_16 je napisao/la:Ja sam trazio da vidim da li je igrao za A selekciju Kanade i nisam nasao,jedino je bio na spisku,ali jos nije ubiljezio nastup!dino-92 je napisao/la:ja sam negdje procitao da je odigrao jednu utakmicu za kanadsku a-repku, tako da je izgubljen
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN i 27 gostiju.