FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutrašnji meč najavili su šef struke FK Sarajevo Aleksandar Vasoski, te prvotimac Selmir Pidro.
Prvo se obratio Vasoski koji se dotakao derbija na Grbavici, a zatim govorio i o sutrašnjem meču.
“Utakmica na Grbavici je bila teška, težak poraz za nas psihološki. Moramo ići naprijed, shvatili smo poruku navijača. Siguran sam da ćemo igrati bolje u nastavku. Utakmica sa Borcem je jako bitna za nas u svakom smislu. Imamo velike motive, analizirali smo ih, kvalitetna smo ekipa, ali mislim da imamo snage da slavimo pobjedu“, kazao je Vasoski.
Šta bi značio eventualni poraz od Borca?
“Moramo biti sto posto jači, Borac je jača ekipa od Željezničara. Dužni smo i našim navijačima da opravdamo povjerenje, stalno su uz nas i bodre nas“.
Da li je ovo ključna utakmica u borbi za Evropu?
“Bitna utakmica, a da li je ključna ne znam, ima dosta utakmica. Znamo kako je bilo prošle sezone na Koševu, no sada smo favoriti. Ako izgubimo, ne zaslužujemo da idemo u Evropu“.
Lazić i Kobiljar su bez prave minutaže u drugom dijelu sezone, mnogima je to čudno?
"Imamo slabost na prekidima, moramo na bazi toga i praviti tim. U kadru su, svaki dan ih gledam na treninzima, ja najbolje procijenim. U ovom momentu nisu tu možda u prvom planu, ali biće sigurno, duga je sezona. Sada ćemo biti oslabljeni neigranjem Dupovca, Đokanovića, Velkoskog i Bodula“.
Riječ je dobio i Selmir Pidro.
“Očekuje nas teška utakmica sutra. Napravili smo analizu Borca, moramo dati maksimum i mirnom glavom doći do pobjede“.
Slabe strane Borca?
“Neka to ostane između nas i stručnog štaba, to ćemo prezentirati na terenu“, dodao je Pidro.
Prvo se obratio Vasoski koji se dotakao derbija na Grbavici, a zatim govorio i o sutrašnjem meču.
“Utakmica na Grbavici je bila teška, težak poraz za nas psihološki. Moramo ići naprijed, shvatili smo poruku navijača. Siguran sam da ćemo igrati bolje u nastavku. Utakmica sa Borcem je jako bitna za nas u svakom smislu. Imamo velike motive, analizirali smo ih, kvalitetna smo ekipa, ali mislim da imamo snage da slavimo pobjedu“, kazao je Vasoski.
Šta bi značio eventualni poraz od Borca?
“Moramo biti sto posto jači, Borac je jača ekipa od Željezničara. Dužni smo i našim navijačima da opravdamo povjerenje, stalno su uz nas i bodre nas“.
Da li je ovo ključna utakmica u borbi za Evropu?
“Bitna utakmica, a da li je ključna ne znam, ima dosta utakmica. Znamo kako je bilo prošle sezone na Koševu, no sada smo favoriti. Ako izgubimo, ne zaslužujemo da idemo u Evropu“.
Lazić i Kobiljar su bez prave minutaže u drugom dijelu sezone, mnogima je to čudno?
"Imamo slabost na prekidima, moramo na bazi toga i praviti tim. U kadru su, svaki dan ih gledam na treninzima, ja najbolje procijenim. U ovom momentu nisu tu možda u prvom planu, ali biće sigurno, duga je sezona. Sada ćemo biti oslabljeni neigranjem Dupovca, Đokanovića, Velkoskog i Bodula“.
Riječ je dobio i Selmir Pidro.
“Očekuje nas teška utakmica sutra. Napravili smo analizu Borca, moramo dati maksimum i mirnom glavom doći do pobjede“.
Slabe strane Borca?
“Neka to ostane između nas i stručnog štaba, to ćemo prezentirati na terenu“, dodao je Pidro.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar su ovi novinari toliko retardirani, da nisu mogli postaviti pitanje jesu li Šabanovič i Šečerović spremni za sutra 

Sarajevo ljubavi moja.
Hamza jedino moze igrati kao napadac. A umjesto Dala bolji je bilo koji omladinacHistoricar je napisao/la: ↑11 mar 2022, 09:54Ovako da počnemo, bio bih zadovoljan.Naravno, u 10 sekundi Avramovski da zamjeni Varešanovića![]()
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2,10 3,35 3,50

Ma uzimamo sutra glat i postajemo šampioni vasione
komentar na FB na pres Vasoskog " za tebe je Sablić Ferguson "
Ramić dmf, Kapić krilo, Avram 10 i Hamza 9Historicar je napisao/la: ↑11 mar 2022, 09:54Ovako da počnemo, bio bih zadovoljan.Naravno, u 10 sekundi Avramovski da zamjeni Varešanovića![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Nova promjena termina, revanš Kupa igramo u 14h.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta nas briga, to se igra u Tuzli
Sad iz Shopa pitam momka koliko je od jutros otislo karata kaze 20-tak 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se i dalje nadam da će biti jedno 3 hiljade

Nemogu da svatim ovakve izjave, i stvaranje pritiska svojoj ekipi i davanje vjetra protivniku..
Borac 3 pobjede bez primljenog gola, 5 bodova prednosti imaju ako nista isti kvalitet u rosteru ko imo uz to da im je ekipa duze na okupu, da im je trener takodje tu duze nego nas i plus VICO ..
Peljto sudi pa sta, nek sudi korektno pocemu ovaj borac nebi mogo odkunut bod..
A nemoj te bit iznenadjeni i sudjenju zeljovca u onim 50/50 slucajevima danebude islo u korist VICE..
Pobjeda borca = osigurana evropa i razmjena iznedju vice i vrapcica 3 boda u 3 foza za kup, i vukovi siti i ovce na broju
Prije 7 dana izgubio od federalca
Borac 3 pobjede bez primljenog gola, 5 bodova prednosti imaju ako nista isti kvalitet u rosteru ko imo uz to da im je ekipa duze na okupu, da im je trener takodje tu duze nego nas i plus VICO ..
Peljto sudi pa sta, nek sudi korektno pocemu ovaj borac nebi mogo odkunut bod..
A nemoj te bit iznenadjeni i sudjenju zeljovca u onim 50/50 slucajevima danebude islo u korist VICE..
Pobjeda borca = osigurana evropa i razmjena iznedju vice i vrapcica 3 boda u 3 foza za kup, i vukovi siti i ovce na broju
Prije 7 dana izgubio od federalca
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Beli98, bhfanatic14, Bordo10, Bosanac1991, brojjedan, Imamkarbarum, JuricaSpindl, kulinban1189, Lik, Napapijri, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, sekac, supervizor, Tarapi, TETRAPAK, Venom, WeekendOffender, ŠTA_JE i 182 gosta.