Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

delija
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la delija » 03 feb 2011, 00:46

Aa nigdje videa sta je ovo rec.Hajde Zeljovac ubijas nas sa Cocalicem daj nam sad pravu stvar :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 00:53

cestitke za danasnji nastup. spasio je stoke od debakla
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 feb 2011, 01:15

fera je napisao/la:cestitke za danasnji nastup. spasio je stoke od debakla
Slazem se :lol:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 02:00

Monolog je napisao/la:Ma ono je fakat bio refleks u stilu Kahna. Kako je samo skin'o čist zicer Johnsona kada su svi na stadionu vidjeli loptu u golu(sa 3-4 metra je šutir'o Englez). Poslije toga još par odbrana, a kod golova nije mogao apsolutno ništa. Stvarno je momak u sjajnoj formi, te je grijeh porediti ga sa Hasagićem. Ovo je naš prvi golman i to za sljedećih 10-ak godina.
Begovic jeste trenutno bolji golmana od Hasagica ali je i Kenan puno dao reprezentacije i ja se ne bih slozio sa konstatacijama tipa "grijeh je porediti ga sa Hasagicem" jer to nekako implicira da je Hasagic levatina zesca. Ja da sam selektor ne bih rezmisljao...na golu bi bio Begovic.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 feb 2011, 07:48

Ako Begovic ne bude starter protiv Mexica, neka se niko ne zacudi ako se Asmir vise ne bude odazivao na pozive u reprezentaciju. U ovom trenutku je za dva koplja iznad Hasagica po svim kriterijima a ako bude opet na klupi to ce biti cista diskriminacija i nepostivanje. Hasagic ako ima imalo obraza sam ce predlozit Susicu da Begovic pocne.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 feb 2011, 08:31

badboy je napisao/la:Ako Begovic ne bude starter protiv Mexica, neka se niko ne zacudi ako se Asmir vise ne bude odazivao na pozive u reprezentaciju.
Kad bi se to tako radilo, onda bi većina reprezentacija spala na 5-6 igrača.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 feb 2011, 08:47

Dajte vise tu odbranu, pretrazio sam 5 stranica gdje su higlights, samo prikazuju golove, a ne sanse :x

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 feb 2011, 08:49

Zivi bili pa vidjeli..... Ako ga opet stavi na klupu ima svako pravo da se vise ne odazove. To bi bilo isto kao da recimo Zec pocne a Dzeko da sjedne. Ili Mravac na stopera a Spahic na klupu.... Begovic nema vise nikom nista dokazivati, i ma koliko to ostro zvucalo stvari treba gledati i postavljati realno. Njemu sto se karijere tice (na stranu emocije i dusevna satisfakcija) reprezentacija ne treba. Sa druge strane on je itekako potreban reprezentaciji.
Koliko je potreban pokazuje se minutama koje dobije na terenu i tretmanom u reprezentaciji. Ako igrac (golman) treba da u sadasnjoj konkurenciji (a Hasagic i nijedan nas golman mu u ovom trenutku nisu nikakva konkurencija), sjedi na klupi onda to znaci da nam nije potreban. Nema tu neke velike filozofije. Ako kvalitet, liga iz koje dolazis, trenutna forma nisu jedina mjerila, onda dolazimo u situaciju mesetarenja, lopovluka itd, i svaki igrac koji imalo drzi do sebe nece dozvoliti da bude dio te price.

Susic je mnogo puta ponovio da su forma i igre koje igrac trenutno pruza jedina mjerila. Iskreno se nadam da je covjek od rijeci i da ce to ispostovati na primjeru Begovica.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 feb 2011, 08:57

badboy je napisao/la:Susic je mnogo puta ponovio da su forma i igre koje igrac trenutno pruza jedina mjerila. Iskreno se nadam da je covjek od rijeci i da ce to ispostovati na primjeru Begovica.
Znas kako ti je to, drug moj? Isto ko i u zakonu. Pravila postoje, ali ne bi ona bila sto jesu da nema izuzetaka... :-D

Ja imam osjecaj da ce Begovic na klupu protiv Mexica...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 feb 2011, 09:51

na goal.com Begovic najbolje ocjenje u ekipi Stoke Asmir Begovic 7.5
Stunning reaction save to keep out Johnson's bullet header was the pick of a number of first-half saves. Tested fewer times after the break but the Bosnian could do nothing about either strike.
Zajedno sa liverpoolovim Lucas-om i Martin Kelly jedni koji imaju preko 7 ocjenu :)

Na Skysports jedi sa Suarezom ima rejting 9
i kazu:
Man of the match: It is difficult to look beyond Luis Suarez after his dream debut. Asmir Begovic was also excellent in the Stoke goal.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 feb 2011, 10:00

Ja mislim da je sada doslo vrijeme da dodje smjena na golu repke, i da ce Begovic postati nova Jedinica repke. Hasagicevo vrijeme je proslo, hvala mu na svemu, uvijek je igrao srcem za reprezentaciju, i to mu nikad necemo zaboraviti.
Ali sada ja mislim da je kucnuo cas Asmira Begovica, i ocekujem da ga Pape stavi na gol, protiv Mexika

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 feb 2011, 10:16

A 'arane znam ja sto nije Bega na golu.Nije on k'o Hasagic da seva pred golom i da skace navijacima po zivcima :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2011, 10:25

Evo vam video:

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... d-8386074/

Oko 0:35 pravi tu sjajnu odbranu. Svaka cast!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 feb 2011, 10:27

Cartman je napisao/la:Evo vam video:

Oko 0:35 pravi tu sjajnu odbranu. Svaka cast!
Koji refleks. :o Svaka cast Begovicu.

Hvala Cartmanu na videu ;)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 feb 2011, 10:51

Ja mislim da nema vise dileme ko ce biti na golu BiH. To samo moze biti Asmir, jer Keno mu vise nije ni do koljena...

Asmir brani protiv Liverpoola,Chealse,Man U itd. dok Keno protiv bursaspora,i nekih nepoznatih ekipa..
Asmir takodze ima sjajnu buducnost, dok ce Keno karijeru zavrsiti u turskoj.

nemam nista protiv Kene, vec samo gledam koja je bolja opcija za Nas!

Znaci 1 mora biti Asmir Begovic.
BLUE NATION.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 15:46

Cartman je napisao/la:Samo se nadam da ce Kerlin rodjak bit zadovoljan. Ipak je on navikao na golmane tipa Sehica. Znaci elita.
Ako si na mene mislio, nisam zadovoljan. Do fantastične refleksne odbrane nije moralo ni doći da je istrčao i pokupio loptu, što je mogao. A i kod gola Suareza je u zadnjem momentu usporio iako je ovome bježala lopta i mogao je hladno stići prije njega da je sve vrijeme sprintao. Standardna nesigurnost na izlascima se nastavlja. Što ne znači da ne bi trebao biti broj 1. Za to nema ni dileme. Ali boljka ostaje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 feb 2011, 16:39

Željovac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Samo se nadam da ce Kerlin rodjak bit zadovoljan. Ipak je on navikao na golmane tipa Sehica. Znaci elita.
Ako si na mene mislio, nisam zadovoljan. Do fantastične refleksne odbrane nije moralo ni doći da je istrčao i pokupio loptu, što je mogao. A i kod gola Suareza je u zadnjem momentu usporio iako je ovome bježala lopta i mogao je hladno stići prije njega da je sve vrijeme sprintao. Standardna nesigurnost na izlascima se nastavlja. Što ne znači da ne bi trebao biti broj 1. Za to nema ni dileme. Ali boljka ostaje.
Ti si decko stvarno smijesan.
Stavljas slike od Kerle kako lik skace u zrak. A lik tamo na klupi nekog lijevog grckog tima.
Onda hvalis Cocu k'o da je Xavi Alonso. Ista stvar sa Sehicom.
A nisi zadovoljan sa Asmirom koji brani u toj premier ligi i dobija takve pohvale od Skysports, Goal itd itd.
A da, koliko si samo puta postavio da je Coca bio u timu kola. :mrgreen:
Ja bi volio da Coca postane odlican igrac, ne kazem da je los(valjda ce biti nesto od njega).
Bilo bi mi drago da Kerla bude novi Vidic.
Al ne mere jarane, ne mere da's kruh..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 16:45

soko je napisao/la: Ti si decko stvarno smijesan.
Stavljas slike od Kerle kako lik skace u zrak. A lik tamo na klupi nekog lijevog grckog tima.
Onda hvalis Cocu k'o da je Xavi Alonso. Ista stvar sa Sehicom.
A nisi zadovoljan sa Asmirom koji brani u toj premier ligi i dobija takve pohvale od Skysports, Goal itd itd.
A da, koliko si samo puta postavio da je Coca bio u timu kola. :mrgreen:
Ja bi volio da Coca postane odlican igrac, ne kazem da je los(valjda ce biti nesto od njega).
Bilo bi mi drago da Kerla bude novi Vidic.
Al ne mere jarane, ne mere da's kruh..
Hajde prestani lupat samo da bi se ostalima svidio. Gdje sam ja napisao da nisam zadovoljan Begovićem?! Kažem da lik ima falinku i to je sve. I vi ste kao velike patriote, što ovakvim nebuloznim postovima mene napadate :roll: Ma daaaaaaaaaj. Kako vam ne dojadi više?! :roll: Evo pustiću vas sad da na miru širite ovdje patriotizam :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 feb 2011, 16:57

Željovac je napisao/la:
Pa evo tu si rekao. :geek:
Valjda cu se sad jos vise svidjeti ostalima.
:mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 feb 2011, 17:31

Ma nema sanse da je mogao istrcati na onu loptu kod sjajne odbrane, bila je previse ostra i na sami cosak peterca... Nema golmana koji ce s one pozicije u tako kratkom vremenskom roku uspjeti da stigne na loptu, osim ako ne stoji vec 2-3 metra od gola. Za to iskreno nije bilo ni potrebe jer su tri igraca domaca stojala. Drugo je sto su oni levati pa je onaj glavonja ipak dosao u poziciju da tuce glavom... Pogledaj snimku @Zeljovac pa ces vidjeti kako bi to tesko bilo izvodivo, a stojao je vec metar, metar i pol ispred gola...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []