Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Koliko odvratan lik.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Bundesliga
- Kontakt:
Smeće obično.
Usput ko je pratio testiranje ovih dana zna koliko problema ima McLaren.
Usput ko je pratio testiranje ovih dana zna koliko problema ima McLaren.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav ljigavac.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa Lewis samo istinu govori 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AshburtonG
- Kontakt:
Haas iznenadjujuce dobar na C3. 
Mclaren bas lose izgleda u Bahreinu ....Merc isto nista specijalno , ne vjerujem da ovoliko bas sandbeguju ...RB i Ferrari izgledaju puno ozbiljnije ...mislim da ce biti ta 3 tima tu negdje na prvoj utrci...
- akisarajevo92
- Kontakt:
uvijek bih prije odabrao ovaj roze dizajn BWT-a nego narandzastu boju McLarena iz prethodnih sezona
Don't believe the hype.
RB stabilan i dobar, kakav god mercedes da je,nije to sigurno nesto previse bolje.
Max Allegri
iz sezone u sezonu sve gore i gore, super za privući nove fanove koji odgledaju par trka godisnje i jedva da znaju osnove ali za svakog ko prati F1 ozbiljnije iz sezone u sezonu sve veci smor
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mercedes namjerno ove krntije izbacio u Bahrejnu, kofa da zavaraju druge kako su loši
Maksmilijan šampionski zadnji dan, bice tu sigurno još apgrejda u ovih sedam dana.
Ferari obećava ali da se ne zalijećemo
Maksmilijan šampionski zadnji dan, bice tu sigurno još apgrejda u ovih sedam dana.
Ferari obećava ali da se ne zalijećemo
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- muhamedhulk
- Kontakt:
jbt pa testiranja su, nece niko sve karte pokazati. nikome ne vjerujem dok ne krene karavan 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jedva čekam naredni vikend. Zadnjih sezona samo na početku očekujem nešto, onda se poslije razočaram u ekipu za koju navijam i sezona mi bude meh.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahaha al zadnja epizoda i gledanje mercovog plakanja zalbi na perezovu predobru voznju protiv hamiltona pa tu vidis svu jadnost tog tima 
OK je nekoga kociti namjerno 10 sekundi po krugu? To je jako nekorektono i jako opasno u ovom sportu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:43hahahahaha al zadnja epizoda i gledanje mercovog plakanja zalbi na perezovu predobru voznju protiv hamiltona pa tu vidis svu jadnost tog tima![]()
Formula One (also known as Formula 1 or F1) is the highest class of international racing for open-wheel single-seater formula racing cars sanctioned by the Fédération Internationale de l'Automobile(FIA).Evander je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:09OK je nekoga kociti namjerno 10 sekundi po krugu? To je jako nekorektono i jako opasno u ovom sportu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:43hahahahaha al zadnja epizoda i gledanje mercovog plakanja zalbi na perezovu predobru voznju protiv hamiltona pa tu vidis svu jadnost tog tima![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Abu Dhabi 2016?Evander je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:09OK je nekoga kociti namjerno 10 sekundi po krugu? To je jako nekorektono i jako opasno u ovom sportu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:43hahahahaha al zadnja epizoda i gledanje mercovog plakanja zalbi na perezovu predobru voznju protiv hamiltona pa tu vidis svu jadnost tog tima![]()
A tek svjesno i namjerno izbacivanje Maxa u Britaniji. Kakvi losi gubitnici, nemoguće. Alibi za sve, svi mu popustaju mi necemo hahaha. Tek iz ove perspektive 10sekundi kazne je za svaku osudu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:43hahahahaha al zadnja epizoda i gledanje mercovog plakanja zalbi na perezovu predobru voznju protiv hamiltona pa tu vidis svu jadnost tog tima![]()
Max Allegri
-
HalaMadrid
- Kontakt:
"Typical decision"Mig_Mig je napisao/la: ↑13 mar 2022, 16:16A tek svjesno i namjerno izbacivanje Maxa u Britaniji. Kakvi losi gubitnici, nemoguće. Alibi za sve, svi mu popustaju mi necemo hahaha. Tek iz ove perspektive 10sekundi kazne je za svaku osudu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:43hahahahaha al zadnja epizoda i gledanje mercovog plakanja zalbi na perezovu predobru voznju protiv hamiltona pa tu vidis svu jadnost tog tima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.