FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bezmuda skupina polufudbalera vs Jovo Lukić, 9 likova i nešto što nosi dres golmana = 1:1
Tačno se brukamo..
Tačno se brukamo..
The saddest thing in life is wasted talent.
Ugasit nas treba!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Fokisirati se na Kup a dati mladima da igraju u ligi.
You are someone else I am still right here
Trebalo je biti do 60 min 4 :0. Sami smo krivi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Nema veze sto je golman ,lezo sviraj ti odmah po isteku 4 minute
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba napraviti napadacu sansu,ovi kod nas niko lopte ne zna dodat ovo je horor,ali kao sto smo rekli 11 igraca se moras rijesiti i da ti je Dal sto dalje od terena,ako ga opet ubaci nek se i trener nosi u 3 pm
Mirviću treba apel poslati da digne teren na ljeto i napravi hibrid. Ne moramo nikog dovest, nek nam juniori igraju, samo da se teren uradi. Džaba ti Mbappe, Nejmar i Salah, nema ovdje igre po ovakvoj kaljuzi.
SRAMOTA

SRAMOTA

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sljedeća ce utakmica pokazati jel se popravljamo, il je ovaj borac toliko loš. Danas smo bili pehovi ako ćemo pošteno. Nelose se igralo, premda previse komplikovanja, ko da se boje sutirati. Pojednostavit ovo i dovest centarfora. Razumijem ja ljutnju i ja sam ljut. Ali od odlaska Rahmana i Tatara nismo ovako napadački odigrali, opet, mozda je do borca, pa griješim.
Šteta, promašiš 5 miliona prilika na 1-0 i na kraju ovakav ishod.
Peljto tanko, pomoćnici pogotovo.

Peljto tanko, pomoćnici pogotovo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sabura ljudi
Sta ocekivat od ekipe gdje igra Hebibovic i to kapiten hebem ti dan
Mene ovaj naš fudbal podsjeća na skijanje. Ono, ide jedan skijaš pa odvozi stazu pa onda par sekundi pauze pa onda ide sledeći skijaš i tako dok se ne izredaju. I naš fudbal liči na isto to... Igra jedan igrač dok se ne izigra, onda igra drugi igrač pa sve tako dok se ne izredaju.
Trener je najgori od svega. Hamza samo moZe igrati naadaca!!!
FC United Of Manchester !
Nije Vasoski kriv sto smo promasili najmanje 3 zicera i sto smo u prvom plvr trebali rijesiti utakmicu.
Vidi se napredak.
A realno mi imamo vise od pola skart igraca kojih se treba rijesiti cim prije. Toje rezultat visegodisnje katastrofalne transfer politike.
Vidi se napredak.
A realno mi imamo vise od pola skart igraca kojih se treba rijesiti cim prije. Toje rezultat visegodisnje katastrofalne transfer politike.
Nisam se ovako osjećao još od onog derbija na Koševu od prošle sezone kad je bilo 1:1. Mnogi igrači moraju naučiti kako šutati u gol, 19 šuteva a 6 u gol.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ugasit nas treba!!!!
Mirvicu halali nam silne pare sto dajes nehljebovcima!!!!!
Mirvicu halali nam silne pare sto dajes nehljebovcima!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- LegendKiller
- Kontakt:
I dalje igramo igru bez igre, imam osjećaj kao i da nismo mijenjali trenera, igramo isto prema naprijed jalovo i bez bilo kakve ideje, ako nešto neko individualno uradi to je to.
Ovo šansi što smo imali, kao i gol koji smo dali, je zahvaljujući onoj rupi na golu.
Nikad Mujakic je odron baš, šta je ono onako. Hilmo Gutic je za njega Nesta. Sada kad bi se Zukic vratio ne bi osjetili razliku.
Palicu jednostavno fali mozga. Mislim ide nihad na lukića i umjesto da čeka kao osigurač ako ovaj prođe ide i on u duel, tako da ih lukić obojicu baca. Čista komedija, a po nas tragedija
Ovo šansi što smo imali, kao i gol koji smo dali, je zahvaljujući onoj rupi na golu.
Nikad Mujakic je odron baš, šta je ono onako. Hilmo Gutic je za njega Nesta. Sada kad bi se Zukic vratio ne bi osjetili razliku.
Palicu jednostavno fali mozga. Mislim ide nihad na lukića i umjesto da čeka kao osigurač ako ovaj prođe ide i on u duel, tako da ih lukić obojicu baca. Čista komedija, a po nas tragedija
Napadac, ne 4 desetke, previse sansi slicno onda kad nas je kodro vodio kad nas je borac izbacio iz kupa. Greska trenera sto nije zatvorio utakmicu u 55 minuti
- Osttribine
- Kontakt:
Hvala sterilnom napadu i klocevima na štoperskim pozicijama, pogotovo Mujakicu, trenutno nas najlosiji stoper usudio bih se reci. Šteta, daleko bolji smo bili, Borac apsolutno nista odigrao nije i ne bi ni ono zabili da dva kloca ne odreagovase onako. Inace, Suljić i Avramovski danas dosta dobri, Kapiću se divim kako onda zavrsi u Bundesligi.
I da, p.opisam se na opstinu centar, gradsku upravu i kantonalnu za ono krompiriste na olimpijskom stadionu, ono je bruka i sramota, kao da teren košta milijardu maraka pa problem teren obnoviti.
I da, p.opisam se na opstinu centar, gradsku upravu i kantonalnu za ono krompiriste na olimpijskom stadionu, ono je bruka i sramota, kao da teren košta milijardu maraka pa problem teren obnoviti.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, ajdohordas, budzak, EastMadness, HyperOS, Imamkarbarum, keli, MokraKifla, Posejdon, Rule_hz, samoFKS, sarajevo19461987, senad82, VolimoSarajevo i 152 gosta.