Ja opcenito gledam fudbalsku stranu, nisam sklon vasim teorijama zavjera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Peljto haman pa odlican par sitnih gresaka al tjt
Borac bas tanak golman pogotovo
jedini igrac da valja je i dao gol Jovic
nema elana u ovim igracima Bagaric Catakovic Dal vuku se ko prebijene macke pa jbm majku Hamza treba da puca od snage da sve razgrce a Suljic jaci u duelima od njega
Nihada otrese ko head and shoulders kod gola
bolji smo bili izgubljena 2b ybg
baciti karte na kup Tuzla ima finu prednost a bgm i jak sastav dok sudije nece dati da se pretekne Borac
Borac bas tanak golman pogotovo
jedini igrac da valja je i dao gol Jovic
nema elana u ovim igracima Bagaric Catakovic Dal vuku se ko prebijene macke pa jbm majku Hamza treba da puca od snage da sve razgrce a Suljic jaci u duelima od njega
Nihada otrese ko head and shoulders kod gola
bolji smo bili izgubljena 2b ybg
baciti karte na kup Tuzla ima finu prednost a bgm i jak sastav dok sudije nece dati da se pretekne Borac
I onda dodje neko kritikovati sjever nakon derbija

1946-1987
Teorija zavjere. Nikad, ali nikad nije bilo kako se pisalo ovdje. Velež ako izbaciš ti iz kupa, kako će ga osvojiti?
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2.500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nisam ni ja fan teorija zavjera, niko te ne moze syebati ako si dominantan, ali borac je dosta stabilan kuci, a mi smo tanki i ne vidim kako ih mozemo prestici sa -5. Tuzla city necu ni spominjati, 9 bodova viska je nenadoknadivo, pogotovo jer su bolja ekipa od nas
-
- Kontakt:
Bilo je vise.3000 sigurno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu negdje.. iznenadio me broj navijača koji je došao malo poslije početka utakmice

Ne pamtim kad smo odigrali ovako dobru utakmicu..
Ne znam za vas ali ja sam prezadovoljan..Mujakic jedini malo losije odigrao..Secer daje lopte nasim igracima na izvolite..Mislim da smo se bas borili,kontrolisali igru imali bezbroj opasnih situacija..Borac 2 puta pred golom bio kako Bog zapovijeda.Sto se tice Peljte nije svirao cist penal kad golman obara Bagarica i mi odmah nakon toga primamo gol..ovo je u odnosu na derbi razlika nebo i zemlja.Djokanovic nema sta traziti pored spremnih Kapica i Secera.
Posjeta onako bilo je preko 3 milje al je to ocajno.
Ne znam za vas ali ja sam prezadovoljan..Mujakic jedini malo losije odigrao..Secer daje lopte nasim igracima na izvolite..Mislim da smo se bas borili,kontrolisali igru imali bezbroj opasnih situacija..Borac 2 puta pred golom bio kako Bog zapovijeda.Sto se tice Peljte nije svirao cist penal kad golman obara Bagarica i mi odmah nakon toga primamo gol..ovo je u odnosu na derbi razlika nebo i zemlja.Djokanovic nema sta traziti pored spremnih Kapica i Secera.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se samo moramo poraditi na realizaciji. Borac bi bukvalno primio 3 gola da smo zicere pogodili a da ne govorim o ostalim prilikama.mma_hz je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:39Ne pamtim kad smo odigrali ovako dobru utakmicu..
Secerovic je pravo pojacanje. Avramovski se vidi da zna igrat lopte, od njega puno ocekujem. Suljic najkonkretniji.
Mujakic promaha, catakovic beskoristan
Mujakic promaha, catakovic beskoristan
Treba nam jedan Lukic koji ce sanse pretvarati u golove.Uhh samo kad se sjetim sta smo danas imali cistih sansi za sut a mi isli na duple pasove na 22 23 metra od gola....MortemHz je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:41Slažem se samo moramo poraditi na realizaciji. Borac bi bukvalno primio 3 gola da smo zicere pogodili a da ne govorim o ostalim prilikama.mma_hz je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:39Ne pamtim kad smo odigrali ovako dobru utakmicu..
FK SARAJEVO.
Gledam ovaj izvjestaj Arene,Borac samo gol i to je to nema nista vise,dali je moguce da su oba stopera se zaletila na Lukica,pa Allahu dragi evo gledam 10 puta vracam,sve shvatam da ih je prošao ali zasto oba da izadju na njega to je toliko neobjasnjivo.Palic sa desnog stopera dosao da cisti lijevo gdje Mujakic stoji pa glupani glupi,ko bikovi na crveno se zaletili 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato ja ponavljam da bi se bosnjacima ponovo desio genocid,opet bi bosnjak vjerovao srbinu kao evo sto neki vjeruju da ce Vico nesto dati Velezu.
Max Allegri
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bagarić na kraju sezone
Iako sam rekao da treba ostati, ipak necu ostati pri tom misljenju jer Hamza ne može igrati desetku nego samo špica. Dovesti jakog spica, i nek se bori sa Hamzom za prvih 11..
Avramovski odličan, napokon kvalitetna desetka. Na ljeto nam treba lijevi bek, desno krilo, i neki veznjak uz Šećera, a prodati Andreja. Gurati Traku na stoperu, ili dovesti nekog U21 stopera koji je kvalitetan.

Iako sam rekao da treba ostati, ipak necu ostati pri tom misljenju jer Hamza ne može igrati desetku nego samo špica. Dovesti jakog spica, i nek se bori sa Hamzom za prvih 11..
Avramovski odličan, napokon kvalitetna desetka. Na ljeto nam treba lijevi bek, desno krilo, i neki veznjak uz Šećera, a prodati Andreja. Gurati Traku na stoperu, ili dovesti nekog U21 stopera koji je kvalitetan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Stoperski par je kritičan. Mozda da pokusa sa Lazicem i Trakom taj tandem jos nije bio u igri zajedno.
Suljic se pokaza kao pravo pojacanje dok su ga pojedinci pljuvali.
Bagaric nesmije vise pocinjati od početka kao ni Palic ni Hebibovic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što je najsmješnije Dupovac opet ispade MaldiniElCartel11 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 18:02Stoperski par je kritičan. Mozda da pokusa sa Lazicem i Trakom taj tandem jos nije bio u igri zajedno.

hebibovic kapiteen 

2022 godina, smiješan smo mi.klub jos uvijek

Mali šlager
2022 godina, smiješan smo mi.klub jos uvijek
Mali šlager
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.