FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
43%
Prolazak u Play off
52
24%
Grupnu fazu
72
33%

Ukupno glasova: 217

Fajl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fajl » 12 mar 2022, 18:15

Belmin - siguran u onih malo situacija, dobro čita napade
Hebib - kao pokušava nešto al to je Bžs
Pidro - malo bolji od Hebiba
Štoperi - glavom nisu na tekmi
Šećer - sjajan pregled igre, osjećaj za pas...ma odličan
Kapić - izgubljen, koči igru
Suljić - najagilniji u dosad i svaka čast al opet su ga pljuvali :crazy:
Avramovski - odličan tehničar, dobar pregled igre i malo mu fali
Dal i Bagarić - kao trude se al sve je to gluho bilo

Kobiljar - bolji od Dala i Kapića
Hamza - izgubljen, sve nešto na silu
Oremuš, Merso i Šabanović - ništa posebno, malo su igrali

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 12 mar 2022, 18:21

Treba vremena samo, polahko. Trebalo je ovo danas biti 4-0 u prvom poluvremenu.
OPET ĆE NA KOŠEVU SLAVIT TITULA!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 12 mar 2022, 18:26

Torino je napisao/la:
12 mar 2022, 17:16
FCUM je napisao/la:
12 mar 2022, 16:49
Velez je siguran pobjednik kupa. Svi znamo njihovu vezu sa Vicom u posljednjih nekoliko mjeseci. Povucene tuzbe i novi travnjak. Mi smo morali danas dobiti i to nam je bila sansa za evropu. Nazalost bez Europe i tih para ce nas mnogo kostati. Steta za danas.
Teorija zavjere. Nikad, ali nikad nije bilo kako se pisalo ovdje. Velež ako izbaciš ti iz kupa, kako će ga osvojiti?
Zadnje 4 utakmice sa Veležom (po dvije u Vrapčićima i na Koševu), dvije pobjede Veleža bez primljenog gola i dva remija. I one zadnje naše dvije pobjede u sezoni 19/20 bile su na jedvite jade, uz puno nervoze i tenzija.Nadam se najboljem, vidjecemo.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 12 mar 2022, 18:32

Velez nam je u zadnje vrijeme preteska ekipa za igrati, a bolji su puno nego prosle polusezone. Ako ih jos budu sudije gurale, bar 10 posto, ne vidim kako ih mozemo dobiti

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 mar 2022, 18:33

miky_hz je napisao/la:
12 mar 2022, 17:48
Gledam ovaj izvjestaj Arene,Borac samo gol i to je to nema nista vise,dali je moguce da su oba stopera se zaletila na Lukica,pa Allahu dragi evo gledam 10 puta vracam,sve shvatam da ih je prošao ali zasto oba da izadju na njega to je toliko neobjasnjivo.Palic sa desnog stopera dosao da cisti lijevo gdje Mujakic stoji pa glupani glupi,ko bikovi na crveno se zaletili :damn:
U izvjestaju nisu stavili neke nase situacije, recimo sansu bagarica na startu drugog. Zicer pravi

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 mar 2022, 18:38

Da mi je dozivjeti ove sezone jednu utakmicu nedjeljom kad ne radim pa da dodjem u restoran kod stadiona 3 sata prije tekme da sjedim i mezim a rezultat i igra mi vise nisu bitni toliko

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 mar 2022, 18:38

Sa Fanimom je raskinut ugovor,sa Sabanovicem produzen
Na kraju sezone isti istice sljedecim igracima:

Bodul
Bagaric
Cmiljanic
Lazic
(Bodul i Bagaric imaju mogucnost produzenja na jos jednu godinu u bilo kojem trenutku.)

Moje misljenje:
Bodul-Definitivno igrac koji moze iz 1 poteza rijesiti utakmicu ako ce se uozbiljiti jos i poceti trcati obavezno produziti ugovor

Bagaric-Kar.ina igrac,rijesit se odma po zavrsetku sezone,a vec sada poceti traziti novog napadaca od kojeg mozemo ocekivati 15+ golova

Lazic-Nije nesto u ovom drugom mandatu+stranac je.Mislim da mozemo boljeg stopera pronaci na ljeto

Cmiljanic-Momak se stvarno trudi,ali previse je sklon povredama.Evo vec 4 utakmice nema ga ni na klupi,Boga pitaj kad ce se vratiti.Hvala mu ali dovidjenja.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 mar 2022, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 mar 2022, 18:41

Današnja utakmica me podsjetila na Kodrdin period u našem klubu. Danas smo izgledali poprilično dobro, napadali smo sa puno igrača stalno, falila je završnica ali i ona će doći vjerujem. Za sad Vasoski ima moju podršku.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2022, 18:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 mar 2022, 17:51
Bagarić na kraju sezone :wave:
Iako sam rekao da treba ostati, ipak necu ostati pri tom misljenju jer Hamza ne može igrati desetku nego samo špica. Dovesti jakog spica, i nek se bori sa Hamzom za prvih 11..
Avramovski odličan, napokon kvalitetna desetka. Na ljeto nam treba lijevi bek, desno krilo, i neki veznjak uz Šećera, a prodati Andreja. Gurati Traku na stoperu, ili dovesti nekog U21 stopera koji je kvalitetan.
Brate danas ti je Dal igrao desetku a Avramovski desno krilo citavo vrijeme....ne znam mozda mislis u buducnosti da ce biti desetka Avram...mada Traku na stopera i Bodula na desetku i to je to..
Dizdarevic
Sabanovic Trako Mujakic Pidro
Kapic Secerovic
Avramovski Bodul Suljic
Nbt bilo koji od 3 spica nijedan nije kvalitet za nas.
Catakovic za sada nista.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 mar 2022, 18:49

mma_hz je napisao/la:
12 mar 2022, 18:46
Iako sam rekao da treba ostati, ipak necu ostati pri tom misljenju jer Hamza ne može igrati desetku nego samo špica. Dovesti jakog spica, i nek se bori sa Hamzom za prvih 11..
Avramovski odličan, napokon kvalitetna desetka. Na ljeto nam treba lijevi bek, desno krilo, i neki veznjak uz Šećera, a prodati Andreja. Gurati Traku na stoperu, ili dovesti nekog U21 stopera koji je kvalitetan.
Brate danas ti je Dal igrao desetku a Avramovski desno krilo citavo vrijeme....ne znam mozda mislis u buducnosti da ce biti desetka Avram...mada Traku na stopera i Bodula na desetku i to je to..
Dizdarevic
Kapic Secerovic
Avramovski Bodul Suljic
Nbt bilo koji od 3 spica nijedan nije kvalitet za bas.
Avram bodul i suljic je top trojka. Prerano se Hamza uzeo na zub polako doci ce i on na svoje. A svaku utakmicu gdje je secer poceo drzali smo dobro igru, samo da ga ova povreda popusti. Kod bagarica mi smeta sto tesko uzima one duge lopte ko sto merso i dalje moze uraditi.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 mar 2022, 18:49

Cim je nama Hebibovic kapiten, necemo mi napretka dugo imati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 mar 2022, 18:51

mma_hz je napisao/la:
12 mar 2022, 18:46
Dizdarevic
Kapic Secerovic
Avramovski Bodul Suljic
Nbt bilo koji od 3 spica nijedan nije kvalitet za nas.
Catakovic za sada nista.
[/quote
Da brate, mislio sam u budućnosti.
Ma da može Bodul desetku igrati, desno Avram. A onda na kraju sezone vjv se rijesiti Bodula, i dovesti kako treba desno krilo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 mar 2022, 18:55

Po meni su dva razloga za los rezultat. Prvi su nedovoljno kvalitetni igraci, a drugi trener koji ne bira najkvalitetnije igrace.

Borac je slicno kao i Sloboda maltene skinuo gace i naguzio nam se, a mi to nismo iskoristili. Nismo mi dobro igrali, nego su se oni svjesno povukli kao sto su uradili i protiv Zrinjskog u Mostaru.

Palic je uzasan i na svojoj prirodnoj poziciji, a kamoli na stoperu. Uzas zivi i on i Nihad. Dal igra zbog zasticenog godista, a levat je blaga rijec za njega. Sve zivo u prvom poluvremenu je upropastio. Trako i Ramic se dokazali i na jesen i na pripremama, a sad se guraju u juniore? Ako je Akademija spala na to da Dal mora da igra, ugasite i nju...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2022, 19:02

Nakon 22 odigrana kola mi dali samo 21 gol :rol:
Sjeca li se ko jel ikad slabija gol razlika bila?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2022, 19:08

Nisam ja Hamzu uzeo na zub samo iznosim cinjenice bar sa moje tacke glediste al ne pada mi na pamet da ga otpisem..mozda ga probati na spicu par utakmica zaredom...ne znam nisam pametan...danas Palic odigrao po meni solidnu utakmicu.
Od njega puno ne ocekujem tako da mi ovo danas sto je odigrao nije lose.Ne znam ni meni se Dal ne svidja previse iako momak bas dosta trci i nimalo se ne boji traziti loptu,napasti itd.Avram mr iznenadio borbenoscu.
Vidim niko ne spominje uzasan uzasan teren.Fuj ne mozes dodati niti trcati sa loptom.Nije da nismo navikli al et treba napomenuti i to.Secerko.me odusevio,jest da ima kila viska al svaki mu je pas savrsen,uzivao sam ga danas gledati.
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2022, 19:08

Cmiljanic je nas najbolji spic u ovoj konkurenciji,samo sto od njega nema nista zbog tih povreda,ovo ostalo je sve na isti fah,spusti zagradi skoci,Cmiljanic je jedini malo pokretniji napadac i jedini spic koji ne igra ledjima okrenut vec ide direktno na igraca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 mar 2022, 19:10

Sta vi mislite o ovome?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2022, 19:12

NajvecaRadosti je napisao/la:
12 mar 2022, 19:10

Sta vi mislite o ovome?
Ma nista to.
FK SARAJEVO.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 mar 2022, 19:15

Najbolji stoper na svijetu kosta 70 miliona,a napadac 250,znaci iskesirati novce za dobrog napadaca,i to je to,ovo danas je bilo dobro bar po meni,da smo imali napadaca kako treba glat bi bilo 3 0 u 60 minuti.
Samo Sarajevo

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 mar 2022, 19:26

kanarinac je napisao/la:
12 mar 2022, 19:15
Najbolji stoper na svijetu kosta 70 miliona,a napadac 250,znaci iskesirati novce za dobrog napadaca,i to je to,ovo danas je bilo dobro bar po meni,da smo imali napadaca kako treba glat bi bilo 3 0 u 60 minuti.
Ma losi smo bili u finisu akcija skroz, avramovski majstorski izabacio hebu 3-4 puta na peterac i nijednu sansu nismo krunisali a to je ta mlitavost i spica i losih lopti da se lagano zabije gol. Do sad najbolja partija otkako je vasoski trener steta 2 boda. Samo neka ovako nastave igrati pobjede ce doci.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, amypitar, aqarius, Beli98, Bing [Bot], Bosanac1991, feniksptica, Google [Bot], Google Adsense [Bot], greenwood, Hajdeee, HyperOS, Imamkarbarum, Lik, Napapijri, nedimmmm1337, Pitar6785, Samozdravlje, Tarapi, TETRAPAK, Venom i 188 gostiju.