Amin Boze da je istina. Uljepso si mi dan. Za njega ne trebaju pare, halalosum, dovoljnoje samo da ide, da mi vise ne gadi fudbal kao igru. Najveca neznalica u svijetu fudbala koja je nesto uspjela u karijeri. Svaki igrac ima nesto da ne zna, ali on ne zna ama bas nista. Nijedan element fudbalske igre lik ne zna. Zna samo trcat, sto je danas vrlo bitno, ali dzaba trka, moras nekad loptu primit i odigrat.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zuta stampa i nista vise.
Pa realno da je kvalitet fudbalera u zadnjih 10-ak godina opao to jest , ali kad je u pitanju pozicija golmana imas mnogo vise kvaliteta u odnosu na ostale pozicije.memaga je napisao/la: ↑10 mar 2022, 23:17Ljudi mjesate babe i zabe, ti u ovom momentu nemas sve ukupno 20 vrhunskih igraca u svijetu, mozda ne i toliko da ne pretjerujem i da ih ne nabrajam ( po meni vrhunski igraci su oni koji SEZONAMA donose prevagu svojim timovima, a ne sporadican blic jednu eventualno dvije sezone ), zato sam i napisao da imaju POTENCIJALA i da trebaju PURE jos dosta pojesti....
Problem ovog foruma je sto vecina forumasa ( i ja sam tu ponekad) iznosi subjektivno vidjenje, pogotovo za igrace koji igraju u Milanu....ljudi saberite se malo i gledajte fudbal objektivnije i ponovit cu jos jednom jedini WC igrac koji je u Milanu je tata Ibra doduse veteran, ostalo ja biti WC igraci ja ne biti....
- Beduin
- Kontakt:
Tamam upalio da pogledam Lille kad Sanchez izlazi zbog povrede. A sjecam se i ranijih sezona da je znao pauzirati pa pogledam sad na TM proteklih par godina, cim zareda nekoliko utakmica s vecom minutazom odmah neka povreda misica i slicne gluposti, pa onda narednih par lagano ubacivanje sa klupe...
Nadam se da je samo problem fizicke spreme i da ce pod palicom drugog osoblja i drugacijuh treninga/tretmana i on ojacati, a da nije problem njegovo tijelo i spremnost na jace intenzitete. Mlad je, a u Italiji moras biti fizicki itekako spreman.
Nadam se da je samo problem fizicke spreme i da ce pod palicom drugog osoblja i drugacijuh treninga/tretmana i on ojacati, a da nije problem njegovo tijelo i spremnost na jace intenzitete. Mlad je, a u Italiji moras biti fizicki itekako spreman.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sanchez i Milanovo fitnes/medicinsko osoblje, match made in heaven. 
Na stranu povrede, meni je uvijek djelovao kao tip igrača koji nema snage za više od 60-70 minuta, a očigledno ga je i najbolje tako tretirati da se broj povreda svede na minimum. Srećom imaju Tonali, Benaser i Pobega, pa nisi ovisan o njemu.
Na stranu povrede, meni je uvijek djelovao kao tip igrača koji nema snage za više od 60-70 minuta, a očigledno ga je i najbolje tako tretirati da se broj povreda svede na minimum. Srećom imaju Tonali, Benaser i Pobega, pa nisi ovisan o njemu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
- i - daju plus : D
Al' će se lik naizležavat kod nas akobogda hahahah
Al' će se lik naizležavat kod nas akobogda hahahah
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Samo neka dođe.
Treba iskoristiti ovu situaciju u Chelseau, ima tu materijala za Milan
Financijski izvještaj:
Treba iskoristiti ovu situaciju u Chelseau, ima tu materijala za Milan
Financijski izvještaj:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
sta je ovo Niko nista ne pise? zatisje pred buru? ili mozda ne znate da tekma pocinje za 20tak min? 
Samo ću reći da me više strah Empolija nego što me je bilo strah Napolija. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne piše niko jer smo se usrali ko grlice. Ovo su najgore tekme po nas.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Idemo po pobjedu pa kako god, moze i 1-0 uz nikakvu igru 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
valjda ce jednu odraditi ( ako mafija/savez dozvoli ) bez problema, pa ne moze svaka natezanje jbg...moja prognoza prvo pol.2 ili 3 komada u mrezi gostiju...
- muha milanez
- Kontakt:
Tu smo, poderat ćemo ih da valja 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Hoću ijedan vikend dočekat' da lagano dobijemo a bez da se odmah poslije postignutog gola sasvim bespotrebno povučemo.
Kessie na tribine da Pioli ima muda kao što nema!
Kessie na tribine da Pioli ima muda kao što nema!
- muha milanez
- Kontakt:
Bravoo momak, bravo igračino 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo mali zasluzio si aferim 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Drago mi je zbog Kalulua, mislim da je sve do danas sanjao onu prečku vs Juvea... Giroud više involviran nego inače, vidim njegov gol u 2.pol. Ne zabijemo li drugi, ne gine nam 1-1, redovno se mučimo protiv ovih paćenika. Prošli put nas je ovaj Bajrami terorisao, a tu je još i Cutrone na klupi, tako da, što prije drugi zabijemo to lakše ćemo disati 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo što Kessie igra na poziciji desetke može igrati bilo ko od nas sa foruma. Niti jaran Messias ne igra ništa. Ostali su korektni. Kalulu i Tomori ponovo najbolji. Empoli za 45 minuta nije imao šut prema golu Milana.
Ali poučeni iskustvom uvijek postoji ta frljoka i eto belaja.

Mike.
Ali poučeni iskustvom uvijek postoji ta frljoka i eto belaja.

Mike.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo će početi ličiti na onu utakmicu sa Udineseom, ako brzo ne daju drugi gol.
Kessie ne pruža ništa u napadu, ali ne pruža je ni Diaz tako da je svejedno.
Bar izgledaju malo čvršće u sredini i ne daju Empoliju ni da dođu do šesnaeterca, pa je to neki plus.
Ali generalno uvijek patnja u napadu, ako Leao nešto ne uradi ili Giroud čisto na instikt i iskustvo... neće niko.
Kalulu
Kessie ne pruža ništa u napadu, ali ne pruža je ni Diaz tako da je svejedno.
Ali generalno uvijek patnja u napadu, ako Leao nešto ne uradi ili Giroud čisto na instikt i iskustvo... neće niko.
Kalulu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.