FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Avramovski Bodul Suljić
Hamza
Ovako kad izadjemo u ofanzivnom dijelu, nema te ekipe u ligi koja ce manje od 2 fasovat.
Hamza
Ovako kad izadjemo u ofanzivnom dijelu, nema te ekipe u ligi koja ce manje od 2 fasovat.
Igrat ce ti
Hebibovic - dal- Suljić
Bagaric
Na kraju svega ja fkt ne vjerujem da je neko kupio Pidru. I to u Mls ligu. To je biznis godine
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Naredna 3 kola bismo trebali biti u prijenosu na MY TV. Za vikend izgleda opet subota, moguće 15 ili 17h.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa kombinovanom ekipom u Tuzlu po prolaz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Siroki kikso. Dobro je, smanjene su sanse da budemo sesti na kraju sezone
Mislim da samo mi nismo sa Pecare donijeli barem jedan bod u zadnje dvije sezone 

-
- Kontakt:
Danas smo izgledali ok. Problem je sto nedostaje bodova i sto smo nestrpljivi radi ranijih loši igara. Nervoza je zato sto godinu se patimo i loše igramo al ovo danas je bilo dobro, koštala nas je loša realizacija i manjak srece. Treba podrška da izborimo Europu i probati kup uzeti. Vamos Rajvosa
Korner nije nam dao doduše pomoćni,faul nad Hebibovićem onaj turčin ga gura rukama,faul na Kobiljaru opet pomoćni ništa a pred njim to bilo,zatim drugi žuti crncu iz Borca a on pušta prednost ali poslije se vratiš i daš mu karton ali jok,i onda ne znam je li iko vidio prekršaj golmana Borca nad Bagarićem kad je puštena prednost i Suljić pogodi stativu samo ne znam moje mišljenje je da kod penala nema prednosti ne znam fakat ali mislim da danas Peljto nije bio na visini zadatka ili možda je ponečijem ukusu i bio.
Sarajevo ljubavi moja!
- feniksptica
- Kontakt:
Peljto je pogrijesio kod penala. Okej treba priznat da smo ondje dali gol niko ne bi ni spomenuo al kad vec nismo onda vrijedi spomenuti da smo osteceni za penal. Par diskutabilni odluka al yebeg ga i on je covjek, da smo mi odigrali bez greske pa da prigovoris.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zamislite da nam je on danas trener bio
Zlatan Ibrahimović odgovara na pitanje novinara da li će možda jednog dana postati trener:
"Nemoguće, tokom utakmice bih ušao u teren i udario najmanje dva igrača, a posle utakmice osam."

Zlatan Ibrahimović odgovara na pitanje novinara da li će možda jednog dana postati trener:
"Nemoguće, tokom utakmice bih ušao u teren i udario najmanje dva igrača, a posle utakmice osam."
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Jedino ga mi uvjek pušimo u Širokom,uzima bodove ko stigne ali mi malo sutra
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 12 mar 2022, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mene je satralo ono kad umjesto šuta, on nešto gura loptu napadaču. Imali smo sijaset takvih prilika, a Kapić i namještanje na lijevu nogu me dotuklo. Minimum pet šansi je upropastio namještajući se na lijevu nogu.
Po meni Trako mali mora da igra, ništa gori nije od Palića ili Dupovca. Za Lazića ne znam, ali ovo mora da se riješi više. Teren, Bože sačuvaj. Veze ono sa profesionalnim fudbalom nema.
Probao bih ovako:
Dizdarević, Pidro, Mujakić, Trako, Šabanović, Ramić, Đokanović, Bodul, Suljić, Avramovski, Čataković.
Po meni Trako mali mora da igra, ništa gori nije od Palića ili Dupovca. Za Lazića ne znam, ali ovo mora da se riješi više. Teren, Bože sačuvaj. Veze ono sa profesionalnim fudbalom nema.
Probao bih ovako:
Dizdarević, Pidro, Mujakić, Trako, Šabanović, Ramić, Đokanović, Bodul, Suljić, Avramovski, Čataković.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 12 mar 2022, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
Slažem se ali na našu štetu je išlo ali do nas je najviše morali smo dati gool neče ga Peljto dati za nas!feniksptica je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:05Peljto je pogrijesio kod penala. Okej treba priznat da smo ondje dali gol niko ne bi ni spomenuo al kad vec nismo onda vrijedi spomenuti da smo osteceni za penal. Par diskutabilni odluka al yebeg ga i on je covjek, da smo mi odigrali bez greske pa da prigovoris.
Sarajevo ljubavi moja!
Zašto pljujete Palića a 10 puta je gori bio Mujakić i on je glavni krivac za gool!Torino je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:07Mene je satralo ono kad umjesto šuta, on nešto gura loptu napadaču. Imalo smo sijaset takvih prilika, a Kapić i namještanje na lijevu nogu me dotuklo. Minimum pet šansi je upropastio namještajući se na lijevu nogu.
Probao bih ovako:
Dizdarević, Pidro, Mujakić, Trako, Šabanović, , Đokanović, Bodul, Suljić, Avramovski, Čataković.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Sad za sad 100% sigurne utakmice
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
Ako se ne desi neko cudo sutra(pobjeda Leotara protiv Zelje)prva nam je na Kosevu protiv Posusja,pa gostujemo Leotaru
25. kolo
Sarajevo-Radnik/Rudar
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
29.kolo
Sarajevo-Rudar/Radnik
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo
Sutra cemo znati i preostala 2 kola.I protiv Rudara i protiv Radnika igramo kuci,samo zavisi kada.Sa jednima cemo u 25.kolu,sa drugima u 29.
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
Ako se ne desi neko cudo sutra(pobjeda Leotara protiv Zelje)prva nam je na Kosevu protiv Posusja,pa gostujemo Leotaru
25. kolo
Sarajevo-Radnik/Rudar
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
29.kolo
Sarajevo-Rudar/Radnik
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo
Sutra cemo znati i preostala 2 kola.I protiv Rudara i protiv Radnika igramo kuci,samo zavisi kada.Sa jednima cemo u 25.kolu,sa drugima u 29.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 mar 2022, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo birali tezi raspored i gostovanja ne bi mogli izabrat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Drug, Palić u Sarajevu k'o krme u Teheranu.sekac je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:11Zašto pljujete Palića a 10 puta je gori bio Mujakić i on je glavni krivac za gool!Torino je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:07Mene je satralo ono kad umjesto šuta, on nešto gura loptu napadaču. Imalo smo sijaset takvih prilika, a Kapić i namještanje na lijevu nogu me dotuklo. Minimum pet šansi je upropastio namještajući se na lijevu nogu.
Probao bih ovako:
Dizdarević, Pidro, Mujakić, Trako, Šabanović, , Đokanović, Bodul, Suljić, Avramovski, Čataković.
🇵🇸
Zadnja 4 kola, našim protivnicima bodovi nece ni za što trebatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:12Sad za sad 100% sigurne utakmice
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo

Hajde neka bude neka nama Mujakića Dupovca i ovih ostalih samo mi žao zbog malog Trake ali svako ima pravo na svoje mišljenje i ovim završavam komentar.Torino je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:17Drug, Palić u Sarajevu k'o krme u Teheranu.sekac je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:11Zašto pljujete Palića a 10 puta je gori bio Mujakić i on je glavni krivac za gool!Torino je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:07Mene je satralo ono kad umjesto šuta, on nešto gura loptu napadaču. Imalo smo sijaset takvih prilika, a Kapić i namještanje na lijevu nogu me dotuklo. Minimum pet šansi je upropastio namještajući se na lijevu nogu.
Probao bih ovako:
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, juka55, MSOZ101, nedimmmm1337, Sazg, Tarapi i 49 gostiju.