FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sreća pa je u principu rezultat sekundaran. bolji smo nego što je većina nas prije mjesec dana mislila!
Da hoce poginuti sudija,pa **** ti vise ovo ne moze pod kozu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Bekric direktan krivac sto nismo dobili..
Musa mrtve ti ****..
Musa mrtve ti ****..
Pročepit će negdje.
Bekrić nas ubio
4 šanse Bekrića, barem jednu da završi, a on se prepadne kao da mu je 17 godina, ne 37
4 šanse Bekrića, barem jednu da završi, a on se prepadne kao da mu je 17 godina, ne 37
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma ofalio Bekriji refleks,jbg godine i na derbiju se vidjelo u onoj sansi,ono je prije zmireci zavrsavao. 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sami smo krivi za ovaj kiks, realizacija preloša.
Igra dobra u većem dijelu utakmice, što me raduje jer to pokazujemo i u trećoj utakmici ovog proljeća, iako bodovno to nismo ispratili kako smo trebali.
Suđenje frustrirajuće kao i uvijek, ovdje izgleda dok mrtva glava ne padne ništa se neće promijeniti.
Igra dobra u većem dijelu utakmice, što me raduje jer to pokazujemo i u trećoj utakmici ovog proljeća, iako bodovno to nismo ispratili kako smo trebali.
Suđenje frustrirajuće kao i uvijek, ovdje izgleda dok mrtva glava ne padne ništa se neće promijeniti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Velika steta, ali igra sasvim solidna. Iskreno ja nisam ni ocekivao da cemo pobjediti, ali morali smo kad nam se ovako otvorilo. Sudjenje standardno, Stanojevic je morao dobiti crveni plus onaj start na Galicu je za zatvora bio.
Iduca protiv Veleza, nadam se lijepom vremenu i punoj Grbavici.
Iduca protiv Veleza, nadam se lijepom vremenu i punoj Grbavici.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma šta će koji q Bekrija 80 min u navali nakon onoliko fula?! Zec je morao bar 20 min pred kraj ući.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Ma ono je klasicna nonsalancija.. 4 mrtva zicera suta ko prebijena kuja..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Svaka čast momci na odličnoj igri.
Odlična pas igra na ovoj oranici od terena.
Ovaj šta je danas branio neće više nikad,su#enje ne vrijedi komentarisati,idemo dalje
Odlična pas igra na ovoj oranici od terena.
Ovaj šta je danas branio neće više nikad,su#enje ne vrijedi komentarisati,idemo dalje
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Gdje li nestade ono uvali mu lakat, iznesi ga u ogradu... Fudbala malo, borbenosti ni malo.
Usput samo da ovo ostavim ovdje
https://www.facebook.com/mateo.musa
Usput samo da ovo ostavim ovdje
https://www.facebook.com/mateo.musa
Šteta.
Utakmica u kojoj smo bili dosta bolji na očajnom terenu, pa opet smo stvorili 4-5 odlicnih prilika, sudija ne dadne crveni onom mesaru iz Leotara
sve se naopako izdešavalo
Bekrić je morao zabiti onu šansu i to je riješena utakmica. Na onakvim oranicama se moraju zabijati ziceri, jer je kasnije sve teže igrati, a ovima se lakše braniti.
Utakmica u kojoj smo bili dosta bolji na očajnom terenu, pa opet smo stvorili 4-5 odlicnih prilika, sudija ne dadne crveni onom mesaru iz Leotara

Bekrić je morao zabiti onu šansu i to je riješena utakmica. Na onakvim oranicama se moraju zabijati ziceri, jer je kasnije sve teže igrati, a ovima se lakše braniti.
Pa sto onda igra Bekrija ako je tako.Jel nema ko drugi.Kako ga nije stid uzimat mjesto mladjem.Uglavnom pogodio sam da cemo bod uzet.5 na tabeli dosta cak i neocekivano u kakvoj smo situaciji.
100%grbavicka1921 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:55Ma šta će koji q Bekrija 80 min u navali nakon onoliko fula?! Zec je morao bar 20 min pred kraj ući.
Tu je Mulalic dobro zakasnio sa izmjenom, Bekric je morao ranije vani.
Povalio nas Bekric da valja. Mislim nije jedini fulao odlicne sanse, ali nije karakteristicno za njega da u jednoj utakmici ovoliko fula pogotovo kad ima prejake sanse.
To je ono sto sam pisao sinoc. Prevelika, neshvatljiva razlika u rezultatima kuci i u gostima. Na stranu teren, ali "prebaci" ovu tekmu sa svim sansama i situacijama na Grbavicu 90% bismo pobijedili, tj. usla bi makar jedna. Jednostavno nikako se ne moze poklopiti ni kad si bolji ni kad si ravnopravan.
To je ono sto sam pisao sinoc. Prevelika, neshvatljiva razlika u rezultatima kuci i u gostima. Na stranu teren, ali "prebaci" ovu tekmu sa svim sansama i situacijama na Grbavicu 90% bismo pobijedili, tj. usla bi makar jedna. Jednostavno nikako se ne moze poklopiti ni kad si bolji ni kad si ravnopravan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma Bekric nam je najopasniji igrac u ova tri kola, nema mu se sta prigovoriti. Ono sto mene yebe u mozak je ulazak Vucenovica. Onaj je dobro zalutao u nogomet, frajer nam u deset minuta samo odmogao i smetao. Ja im ne mogu nista prigovoriti, malo ozbiljnije u zavrsnici i to je to. Cudi me da Bekric vec drugu utakmicu fuli onakve prilike.
Ma bjezi Bekricu, toliko iskustva i godina igranja i onda onako mlako nonsalantno sutiras...smijesno
Ubačen frajer na krilo, visok, nema neku tehniku, nije brz, dobar igra leđima i glavom. A nije ni imao priliku da se pokaže, ako ćemo realno.MrkiMedo je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:01Ma Bekric nam je najopasniji igrac u ova tri kola, nema mu se sta prigovoriti. Ono sto mene yebe u mozak je ulazak Vucenovica. Onaj je dobro zalutao u nogomet, frajer nam u deset minuta samo odmogao i smetao. Ja im ne mogu nista prigovoriti, malo ozbiljnije u zavrsnici i to je to. Cudi me da Bekric vec drugu utakmicu fuli onakve prilike.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Realizacija loša, teren još gori a Musi yebemo gospođu u piçku direktno.
Solidna igra po onoj oranici, ne trebamo zaboraviti da mi nismo nešto kvalitetniji od Leotara.
https://www.oslo.bodjenje.ba/**/fudbal/ ... ama-741764
Evo link specijalno za novinare eminentnog portala.
Solidna igra po onoj oranici, ne trebamo zaboraviti da mi nismo nešto kvalitetniji od Leotara.
https://www.oslo.bodjenje.ba/**/fudbal/ ... ama-741764
Evo link specijalno za novinare eminentnog portala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.