NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zaim1945
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zaim1945 » 13 mar 2022, 18:04

sivac povreda ruke koliko znam al nije bio los ovu tekmu svakako... samo sad se vidi i da nije do trenera koliko do neznanja igraca...4-5 igraca samo kvalitet ima da moze izgurat na prvo mjesto u ovoj ligi, ostali nisu ni za kantona

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 mar 2022, 18:40

Evo ovih opet :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 mar 2022, 18:41

laudrop je napisao/la:
13 mar 2022, 18:03
samoposteno je napisao/la:
13 mar 2022, 17:24
Ne znam ko vodi viber ali je stvarno neozbiljan 1-0 2-0 kraj 2-2 glupo da ne moze bit gluplje a i za upravu neka razmisle da li im je bitniji sponzor od igraca koji za ovaj klub nije uradio ama bas nista osim se od njega okoristio ako se isplati izgubit sponzora zbog njega neka nastavi igrat
Ti si na nekim jbnm drogama majstore :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tebi ako je uredu da izgledamo na terenu isto ekipa iz Serica neka uzmu Dzamiju za sponzora i mozda ga legenda koja je vaznija od kluba ispostuje...a sto se tice vibera ako prenosis utakmicu prenosi je u cjelosti a ne samo kad dadnemo gol jer evo npr ja nisam stigo gledat utakmicu samo sam pratio kad mi stigne poruka

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 13 mar 2022, 19:17

Ne ozbiljnost na visokom nivou je ovo !!! Kako moze Fenan doci i igrati kad je njemu cejf i biti kapiten "ne razumijem" naumpalo liku ode se malo zezat,znam da smo u bedaku ali ako se rade cvrsti temelji ne mozes pustit cirkus da se desava u klubu,nekad bio dobar proslo tvoje drug ako zelis pomoc pomozi na drugi nacin nisi vise za terena, onda pola ovog tima nije ni za ove lige ovaj Pavle ocigledno neke gura pokusava napravit od g...a pitu znam da nam je nesto drugo cilj ali zdravi temelji znace da u svakom segmentu klub funkcionira normalno od omladinskog pogona pa do prvog tima sto ocigledno jos uveliko ne stima

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 13 mar 2022, 19:29

Stativa88 je napisao/la:
13 mar 2022, 19:17
Ne ozbiljnost na visokom nivou je ovo !!! Kako moze Fenan doci i igrati kad je njemu cejf i biti kapiten "ne razumijem" naumpalo liku ode se malo zezat,znam da smo u bedaku ali ako se rade cvrsti temelji ne mozes pustit cirkus da se desava u klubu,nekad bio dobar proslo tvoje drug ako zelis pomoc pomozi na drugi nacin nisi vise za terena, onda pola ovog tima nije ni za ove lige ovaj Pavle ocigledno neke gura pokusava napravit od g...a pitu znam da nam je nesto drugo cilj ali zdravi temelji znace da u svakom segmentu klub funkcionira normalno od omladinskog pogona pa do prvog tima sto ocigledno jos uveliko ne stima
Upravu si.

zona072
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zona072 » 13 mar 2022, 19:43

Opet kiks majko draga

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 13 mar 2022, 20:24

Ja se nadam da će mo za koju godinu uspjeti izaći na zelenu granu,da će se grad i pokoji jak sponzor uključiti i da će konačno krenuti sportski uspjesi kluba. Predugo se valjamo u blatu,od Orašja,Modrice, Banovica,Goska,sad Stupcanica....sve su to za mene bila mucna gostovanja. Zamjerka i od mene ovim što vode stranice,mislim da je fer da se objavljuje rezultat bez obzira kakav je.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 mar 2022, 21:10

Ne moze ovako, mora se resetovati prvi tim. Ovaj nivo qrcobolje ne tolerisem i ne podrzavam. Znaju se prioriteti ali mora biti zara i borbe na terenu. I ne samo to, nego nekog sistema i smisla. Ovu polusezonu jos halalim i moze se istrpiti. Mora se drzati nivo sportskog segmenta i cuvati obraz kluba.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 mar 2022, 21:31

Nisu mi bitni rezultati ni ovu ni sljedecu sezonu i davat cu podrsku koliko god mognem samo nikad necu podrzat da je neko ispred kluba da su dresovi obljepljeni **** ima da ga nosis ili si pogresio klub ....osnuj svoj i nosaj dres kakav ti odgovara jer ovaj klub kada je naj teze vise pomaze PAN nego oni koji sebe nazivaju vjernicima a doveli ga zajedno sa svim prevarantima u ovakvu situaciju

denisov

Post Postao/la denisov » 13 mar 2022, 21:54

13 mar 2022, 21:31
Nisu mi bitni rezultati ni ovu ni sljedecu sezonu i davat cu podrsku koliko god mognem samo nikad necu podrzat da je neko ispred kluba da su dresovi obljepljeni **** ima da ga nosis ili si pogresio klub ....osnuj svoj i nosaj dres kakav ti odgovara jer ovaj klub kada je naj teze vise pomaze PAN nego oni koji sebe nazivaju vjernicima a doveli ga zajedno sa svim prevarantima u ovakvu situaciju
Najgori ljudi su balije. U jednom Posusju gdje nemas u gradu nijednog muslimana ljudi prihvate Horica koji se izjasni da nece nositi dres koji reklamira kladionicu ali mi pametnjakovici imamo uvijek za nesto komentarisati. Ako nekom vjera ne dozvoljava, to se mora postovat

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 mar 2022, 22:10

denisov je napisao/la:
13 mar 2022, 21:54
Najgori ljudi su balije. U jednom Posusju gdje nemas u gradu nijednog muslimana ljudi prihvate Horica koji se izjasni da nece nositi dres koji reklamira kladionicu ali mi pametnjakovici imamo uvijek za nesto komentarisati. Ako nekom vjera ne dozvoljava, to se mora postovat
A dozvoljava mu vjera da sa Aydinom potpise ugovor na 500k sa klubom koji mu je hljeb dao pusti se glupih prica to ti je poso i ljudi su platili da 11 igraca na terenu nose njihovu reklamu.....i upravu si naj poganiji su oni koji su satro vijernici ili balije kako ti je lakse

denisov

Post Postao/la denisov » 13 mar 2022, 22:19

13 mar 2022, 22:10
denisov je napisao/la:
13 mar 2022, 21:54
A dozvoljava mu vjera da sa Aydinom potpise ugovor na 500k sa klubom koji mu je hljeb dao pusti se glupih prica to ti je poso i ljudi su platili da 11 igraca na terenu nose njihovu reklamu.....i upravu si naj poganiji su oni koji su satro vijernici ili balije kako ti je lakse
Gluposti pricas ali to je tvoje misljenje

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 mar 2022, 22:22

Dobro eto ti si pametniji pa nam seberi koliko je bila placena njegova minuta igranja u tom periodu al eto nije moje da sudim neka svi dodju da igraju u majicama koje vole bas cemo lijepo izgledat

denisov

Post Postao/la denisov » 13 mar 2022, 22:24

13 mar 2022, 22:22
Dobro eto ti si pametniji pa nam seberi koliko je bila placena njegova minuta igranja u tom periodu al eto nije moje da sudim neka svi dodju da igraju u majicama koje vole bas cemo lijepo izgledat
Ako je to problem to je ok.
Ali nemoj da diramo nekom u vjeru. Ovdje nam nije smetalo kad je Jagodic doveo 9 Srba pa nece smetati i ovo pa bio to Salcinovic ili Benzema

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 mar 2022, 22:32

denisov je napisao/la:
13 mar 2022, 22:24
Ali nemoj da diramo nekom u vjeru. Ovdje nam nije smetalo kad je Jagodic doveo 9 Srba pa nece smetati i ovo pa bio to Salcinovic ili Benzema
Ne smeta meni vjera jer covjek bez vjere je nula od covjeka neka je upotrebljava kuci .....kako bi sad bilo da od 11 igraca na terenu njih 6-7 odbije da nosi PAN na dresu da li bi ljudi i dalje bili sponzori.....otidji kod njega u kafic u dresu a na njemu PAN pa da vidimo hoce li te usluzit naravno da hoce jer poso je jedno a privatnost drugo

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 mar 2022, 22:50

"Trebam da saopćim neke stvari. Donio sam odluku. Moj babo rahmetli mi je govorio da nikad ne okrećem leđa onome ko mi je dao prvi platu. Mislim da ne priliči da ostavim klub sad kad je u ovom stanju. Obećao sam da ću završiti karijeru u Čeliku i završiti. Igrat ću sada besplatno za klub, bez ikakve naknade. Nije ovdje niko džaba, svi igraju za pare, na amaterskim ugovorima. Opraštam klubu 80.000 maraka u ovom momentu. Ostat će tu nešto duga koji će čekati neka bolja vremena ako se dese, da bar ja dobijem nešto za ovih šest godina u klubu. Kad su ovi mogli dobijati za mjesec - dva 50.000 maraka, onda sam i ja valjda zaslužio da nešto dobijem.

Imam jednu poruku za ove Facebook navijače: Ja nisam krvnik ovog kluba, ja nikad nisam ništa odnio iz ovog kluba, samo sam pomogao. To više ljudi cijene širom Bosne, nego ovi u Zenici. Nikad niko nije u historiji oprostio ovoliko duga, niko nije ostvario ovoliko transfer. Bio sam član u dva najveća uspjeha kluba. Vidjet ćemo sada njih koliko će ih ove karte kupiti", kazao je između ostalog Fenan.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 mar 2022, 23:52

laudrop je napisao/la:
13 mar 2022, 22:50
"Trebam da saopćim neke stvari. Donio sam odluku. Moj babo rahmetli mi je govorio da nikad ne okrećem leđa onome ko mi je dao prvi platu. Mislim da ne priliči da ostavim klub sad kad je u ovom stanju. Obećao sam da ću završiti karijeru u Čeliku i završiti. Igrat ću sada besplatno za klub, bez ikakve naknade. Nije ovdje niko džaba, svi igraju za pare, na amaterskim ugovorima. Opraštam klubu 80.000 maraka u ovom momentu. Ostat će tu nešto duga koji će čekati neka bolja vremena ako se dese, da bar ja dobijem nešto za ovih šest godina u klubu. Kad su ovi mogli dobijati za mjesec - dva 50.000 maraka, onda sam i ja valjda zaslužio da nešto dobijem.

Imam jednu poruku za ove Facebook navijače: Ja nisam krvnik ovog kluba, ja nikad nisam ništa odnio iz ovog kluba, samo sam pomogao. To više ljudi cijene širom Bosne, nego ovi u Zenici. Nikad niko nije u historiji oprostio ovoliko duga, niko nije ostvario ovoliko transfer. Bio sam član u dva najveća uspjeha kluba. Vidjet ćemo sada njih koliko će ih ove karte kupiti", kazao je između ostalog Fenan.
Trebo je je navest da je igrac sa najvecim sklopljenim ugovorom sa klubom koji voli ja mislim da ni Laudrup nije imo veci :urnebes: i to u vrijeme kad klub nije imao para ni za kifle igracima....te njegove socijalne price piju vode sam kod da se ne izrazavam ruzno da ne bi nekog uvredio......nista on oprostio nije jer to nije ni zaradio......svi koji su ucestvovali dok su se pravili lazni ugovori na bog zna kakve cifre u klubu i sutili dok se sve nije saznalo pa poslje glumili spasioce su prodane duse i grobari kluba

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 mar 2022, 11:43

Hajde sto nas nabijaju po Olovu, strah me da kanturina za nabijanje ne postanemo i na Bilinom Polju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 mar 2022, 12:22

Kako vas nije stid pisati tako o Fenanu, koji jučer dođe odigrati utakmicu, jer nemas igraca, skoro svi povrijeđeni na klupi imas dva igrača. Sa nekoliko treninga opet je jučer bio najbolji na terenu, plus je Mahmutu asistirao za gol. Kad Horic ne nosi dres s kladionicom u Posusju, ne mora ni Fenan u Čeliku nositi, ako to ne smeta Upravi i sponzoru ne treba ni nama smetati.

Bez love od grada ne mozemo nista, tako da dok to ne bude uvijek cemo imati ovakve rezultate
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 14 mar 2022, 13:04

13 mar 2022, 22:32
denisov je napisao/la:
13 mar 2022, 22:24
Ne smeta meni vjera jer covjek bez vjere je nula od covjeka neka je upotrebljava kuci .....kako bi sad bilo da od 11 igraca na terenu njih 6-7 odbije da nosi PAN na dresu da li bi ljudi i dalje bili sponzori.....otidji kod njega u kafic u dresu a na njemu PAN pa da vidimo hoce li te usluzit naravno da hoce jer poso je jedno a privatnost drugo
Klub iznad pojedinca. U ozbiljnom klubu ne moze raditi ko sta hoce. Fenan ne igra nikako, pa evo ocito je odlucio pomoci, uletio za tekmu i treba to postovati i pohvaliti. Covjek se vjerovatno vec oprostio sam sa sobom u glavi od fudbala, pa je odlucio pomoci, ali ne ide od njega uslove postavljati i da klub s dresa skine reklamu od koje klub zivi. Klub to ne smije dopustati. U tom slucaju bolje i da nije igrao makar izgubili. Moze to prolaziti ako nam je cilj da pravimo klub poput Posusja. Tu ne smije biti popustanja. Vjera u privatnom zivotu je jedna stvar i to se mora postovati, ali klub i obaveze prema njemu su druga stvar. Niko ga ne tjera da konzumira alkohol, ali dres kluba se mora postovati, pa i sa svim reklamama. To bi morao i on, kao i svako drugi ko izadje u crno-crvenom dresu na travnjak Bilinog polja. Nema izuzetaka. Sto kazes daje primjer da sad i ostali mogu traziti da se ispune njihove zelje, a koje nisu u skladu s interesima kluba. Ako se pravi takav klub za buducnost onda nije dobro. Klub mora zategnuti sve takve detalje kako bi se s vremenom doveo na sto ozbiljniji nivo.

Rezultat jest bezveze kad vodis 2:0 i imas igraca vise, ali i to je ono kad se par igraca povrijedi onda se u tankom rosteru desava da se to ne moze nadomjestiti. Steta jest, ali sve to treba istrpiti zarad oporavka kluba. Nema nista bez strpljenja, kod nas nakon tekmu-dvije ljudi u glavi se okrecu za 180 stepeni. I tako ce biti sve dok se ne prihvati ono cemu klub stremi. Sad se mora progutati sta je potrebno da bi za koju godinu imali normalan klub koji nece strepiti za svoj opstanak i patiti se s nizerazrednim klubovima, a ne da stalno budemo nakaradni! Ljudi ne shvataju da nije ovako da ne bi vise ni bilo kluba nego u tom neshvatanju idu samo hirovi, daj ovog igraca, daj rezultat, daj ligu, daj pi*ku matern'nu... Ne moze, treba se pokriti koliko je jorgan dugacak i postepeno se dizati. U suprotnom ce klub zaglibiti u blatu, a tek bi onda bilo kuknjave. Poslije je*anja, nema kajanja, poslije 2 decenije havarije, sad se mora malo i pojest g*vno. Sad klub ima sansu da nekako izgura sa manjim ambicijama u rezultatskom smislu koliko je vec potrebno da bi se finansijski oporavio.

Slazem se da klub treba postaviti nacin funkcionisanja da bude na ozbiljnom nivou i zato pored pohvale Fenana za pomoc klubu u datom trenutku ide i kritika klubu za Fenana i to sto su mu dopustili. U sklopu sportskog segmenta mnogi trebaju spustiti rezultatska ocekivanja i podrzavati klub dok se zdravim radom bori za prave ciljeve, jer prije svega vraca dugove sto ga vodi ka njegovom oporavku. To je prioritet.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.