Ne znam da li ima gdje na netu.. i evo bukvalno dok pisem frajer zamalo da pokloni jos jedan gol. Ncnc. Trkulja bi mu zavidio.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
@igrajlopte 🐦
Trkulji svaka cast. Povukao se iz fudbala nakon onog blama u Rumuniji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Svi takozvani talenti iz Premijer Lige BiH su jadni, gledaj samo milionskog Mujakića. Nema tu neke nade.
Tacno se ospem kad neki novinarcic ili forumas spomene TM kao neki faktor i kaze gledaj milionera...
@igrajlopte 🐦
Samo sto Mujakic nije placen milion.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Svaka cas ljudima koji imaju zivaca i strpljenja da gledaju ovaj nas fudbal, ja zatego gol do kraja i hajde reko da ispratim do kraja, oci me zaboljese kakav fudbal se igra.
Strasna utakmica Cetkovica. Zadnji post kad je ovaj propalitet u pitanju.. Strasno. Bukvalno je danas najmanje tri 100 % sanse sam uspio da nabaci ovim drugim propalitetima od fudbalera u dresu Sarajevo.
Fuj, ko se sve gura kroz reprezentativni dres. Ali kamo srece da je samo Cetkovic problem. Imamo mi desetine i desetine "Cetkovica" nazalost.
Fuj, ko se sve gura kroz reprezentativni dres. Ali kamo srece da je samo Cetkovic problem. Imamo mi desetine i desetine "Cetkovica" nazalost.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Lik nije ni za Premijer lige. Mislim. Objektivno ni u prvoj federalnoj ne bi bio među boljim golmanima.ReX je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:57Strasna utakmica Cetkovica. Zadnji post kad je ovaj propalitet u pitanju.. Strasno. Bukvalno je danas najmanje tri 100 % sanse sam uspio da nabaci ovim drugim propalitetima od fudbalera u dresu Sarajevo.
Meni je djelovao da je ok kad je bio kadet. I prije seniora sam vidio da nema ništa od njeg.
On, Aljkanović, Kačavenda....
Kadetski reprezentativac Denis Dizdarevic, 17, na klupi Austrije Beca danas protiv WACa.
Dedic starter kao lijevi bek na drugoj strani. Jasic klupa.
Dedic starter kao lijevi bek na drugoj strani. Jasic klupa.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Nije on loš igrač. kad sam ga gledao u repci.
Puno bolji igrač od onog što je otišao za norvešku. iz iste su generacije.
Postade austrijska fudbalska dijaspora broj 1, zayebase i svabe.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Da. Okrenuli su se tamo mladim igračima baš žestoko.
Dosta se naših našlo.
Dijaspora u Njemačkoj haman više i ne voli loptu. Nema perspektivne djece našeg porijekla kao prije tamo. Ni blizu.
Dosta se naših našlo.
Dijaspora u Njemačkoj haman više i ne voli loptu. Nema perspektivne djece našeg porijekla kao prije tamo. Ni blizu.
Fine brojke ima u juniorskoj ligi.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Kod nas je igrao AMF, ne znam šta tamo igra.
Dobar je tehničar.
Dobar je tehničar.
Nikola Ćetković (Borac), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Bakir Brajlović (Tuzla City), Đorđe Milojević (Borac), Adrian Leon Barišić (Frosinone Calcio, Italija), Jovan Pavlović (Rudar Prijedor), Nenad Nikić (Radnik), Jasmin Osmić (Sloboda), Vedad Radonja (AEK, Grčka), Marko Kujundžić (Borac), Luka Malić (Željezničar), Igor Savić (Zrinjski), Amar Begić (Borac), Andrej Đokanović (Sarajevo), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Amar Tahrić (Sered, Slovačka), Ivan Bašić (Zrinjski), Armin Hodžić (Željezničar), Milan Savić (Čukarički, Srbija), Alen Dejanović (Velež), Ajdin Hasić (Ümraniyespor, Turska), Belmin Mešinović (Tuzla City), David Čavić (Borac), Anes Mašić (Posušje), Amar Memić (Bravo, Slovenija), Daniel Lukić (Široki Brijeg).
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 14 mar 2022, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Đorde Milojević, od augusta 2021. godine, skupio svega 50 minuta u Premijer Ligi BiH.
Starčeviću, J*** ti mrtve menadžerske!
Starčeviću, J*** ti mrtve menadžerske!
Od 12 klubova 11 imaju igraca na spisku. samo Leotar nema igraca u21 
- ASD
- Kontakt:
Neću uopšte da komentarišem spisak.
Generalno loša generacija. Skupina antitalenata.
Generalno loša generacija. Skupina antitalenata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.