FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
hihhi
ja sam, prvi mesija poceo kritikovati jos prije tri cetiri godine, tad sam mnogi mislili da sam budala, a vrijeme je pokazalo da sam itekako bio u pravu i sad su mnogi skontali o cemu sam govorio, dakle prije tri cetiri godine mesi je bio opterecenje za barcu, i iz mjeseca u mjesec i iz godine u godinu sve je gori i sve vece opterecenje, i sad neko konta da ga treba vratiti haha
jedino sto se promijenilo, ja sam ga kritikovao sto ne moze trcati i sto ga zaboli za svim i da hoda po terenu, sad je situacija da ne moze vise ni hodati
pisale su se price, on je igracina, al nema s kim, nema trenera, mijenjali su se treneri, dolazili su saigraci, eto sad je promijenioi ekipu, i trenera i saigraca, ima, sad nejmara, ima i veratija kojeg su mnogi przeljkivali, ima ozbiljnog trenera, skupu ekipu sa jakim igracima i opet rinaka, opet hoda, gladi bradu, znaci do njega je, do njegove nespreme i prezasicenosti i taj igrac koji je nekada bio daleko najbolji igrav svijeta i vrlo ozbiljan pretendent za tirulu najboljeg ikada je postao olupina od igraca prije par godina i realno teret svakoj ekipi, tako i barci
da je mesi oatao tu nista od ove djece ne bi bilo niti od ove cavijeve igre gdje su svi fino rastrcani i nabrijani, bile bi to patnje, mali gavi, pedri i ostali bi jadni gledali samo u njega, kako da mu povratnuu kakvu odigraju, izgubili bi samopouzdanje, kreativnost i radne navike kad bi vidjeli kako se ovaj zahebava.
bolje je vratiti princa amazone onog paulinja, bolje je vrati i lorda daglasa, manja bi steta bila, da je bogdo mesi otiso prije dvije tri godine, ne mogu vjerovat da i sad neko o njemu razmislja, njegovo mjesto je u historiji ovog kluba na najvisem mjestu i to je to, da se sad opet cijexi da, suha krpi i jase taj mrtvi konj to je budalastina nad budalastinama
ja sam, prvi mesija poceo kritikovati jos prije tri cetiri godine, tad sam mnogi mislili da sam budala, a vrijeme je pokazalo da sam itekako bio u pravu i sad su mnogi skontali o cemu sam govorio, dakle prije tri cetiri godine mesi je bio opterecenje za barcu, i iz mjeseca u mjesec i iz godine u godinu sve je gori i sve vece opterecenje, i sad neko konta da ga treba vratiti haha
jedino sto se promijenilo, ja sam ga kritikovao sto ne moze trcati i sto ga zaboli za svim i da hoda po terenu, sad je situacija da ne moze vise ni hodati
pisale su se price, on je igracina, al nema s kim, nema trenera, mijenjali su se treneri, dolazili su saigraci, eto sad je promijenioi ekipu, i trenera i saigraca, ima, sad nejmara, ima i veratija kojeg su mnogi przeljkivali, ima ozbiljnog trenera, skupu ekipu sa jakim igracima i opet rinaka, opet hoda, gladi bradu, znaci do njega je, do njegove nespreme i prezasicenosti i taj igrac koji je nekada bio daleko najbolji igrav svijeta i vrlo ozbiljan pretendent za tirulu najboljeg ikada je postao olupina od igraca prije par godina i realno teret svakoj ekipi, tako i barci
da je mesi oatao tu nista od ove djece ne bi bilo niti od ove cavijeve igre gdje su svi fino rastrcani i nabrijani, bile bi to patnje, mali gavi, pedri i ostali bi jadni gledali samo u njega, kako da mu povratnuu kakvu odigraju, izgubili bi samopouzdanje, kreativnost i radne navike kad bi vidjeli kako se ovaj zahebava.
bolje je vratiti princa amazone onog paulinja, bolje je vrati i lorda daglasa, manja bi steta bila, da je bogdo mesi otiso prije dvije tri godine, ne mogu vjerovat da i sad neko o njemu razmislja, njegovo mjesto je u historiji ovog kluba na najvisem mjestu i to je to, da se sad opet cijexi da, suha krpi i jase taj mrtvi konj to je budalastina nad budalastinama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Felixians4
- Kontakt:
gluposti. vi ste imali finale lige prvaka na dlanu prije manje od 3 godine,a upravo on je za to najvećim dijelom bio zaslužan. naravno,gluposti su i da nema s kim igrati,sprdanje trenera itd. al to je klasika od navijača koji uvijek traže nekog za tjerati,rugati se,pljuvati itd.,
ne bi to bilo tako,baš bi pasalo i toj "djeci" i messiju igrati međusobno,a paris sg je luzerska "franšiza" zasad. ne tvrdim da li ga treba il ne treba vratiti,ionako on tamo vjerojatno ostaje,a vi ciljate novu superzvijezdu u napadu.
ne bi to bilo tako,baš bi pasalo i toj "djeci" i messiju igrati međusobno,a paris sg je luzerska "franšiza" zasad. ne tvrdim da li ga treba il ne treba vratiti,ionako on tamo vjerojatno ostaje,a vi ciljate novu superzvijezdu u napadu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
A ja mislim kad bi ga posudio nekom da bi postao novi Bojan Krkić.
Nego šta je sa Fatijem? Ništa se ne piše o njemu? Kada se vraća? Baš me interesuje koliko je ostalo ozbiljnog igrača u njemu nakon povreda. Da li će se moći uklopiti u ovu ekipu, desno Torres, lijevo Adama i u špicu Fati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zasto zvizde najvecem ikad ?
Opet je do ekipe ? Trenera ? Nema skim igrati ?
Ne kvariti uspomenu na sve sto je dao Barci i Barca njemu. Poslije Pariza neka ide u Ameriku cisto za razvijanje fudbala u toj zemlji. On je svoje zavrsio.
Xavi je napravio sistem u kojem svaki saraf na svom mjestu i konacno imam onaj osjecaj da cemo dobiti utakmicu KAD-TAD bez straha i sumnje.
Jos ako se Fati spremi konacno to je to ....
Opet je do ekipe ? Trenera ? Nema skim igrati ?
Ne kvariti uspomenu na sve sto je dao Barci i Barca njemu. Poslije Pariza neka ide u Ameriku cisto za razvijanje fudbala u toj zemlji. On je svoje zavrsio.
Xavi je napravio sistem u kojem svaki saraf na svom mjestu i konacno imam onaj osjecaj da cemo dobiti utakmicu KAD-TAD bez straha i sumnje.
Jos ako se Fati spremi konacno to je to ....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
"Ukrao" si mi odgovor ovom kompleksašu i nerealiziranoj osobi. Hvala ti uz jednu opasku. Preblag si bio koristeći riječ glupost.Felixians4 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 01:01gluposti. vi ste imali finale lige prvaka na dlanu prije manje od 3 godine,a upravo on je za to najvećim dijelom bio zaslužan. naravno,gluposti su i da nema s kim igrati,sprdanje trenera itd. al to je klasika od navijača koji uvijek traže nekog za tjerati,rugati se,pljuvati itd.,
- BoixosNois1899
- Kontakt:
The agents of Araújo and Gavi demand salaries that the club cannot afford to pay. Barça admit that the positions, today, are distant. [sport]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Posuditi ga i dati mu minute koje u Barceloni neće imati, čisto da se vidi može li se na njega računati ili ne.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2022, 08:13A ja mislim kad bi ga posudio nekom da bi postao novi Bojan Krkić.
Nego šta je sa Fatijem? Ništa se ne piše o njemu? Kada se vraća? Baš me interesuje koliko je ostalo ozbiljnog igrača u njemu nakon povreda. Da li će se moći uklopiti u ovu ekipu, desno Torres, lijevo Adama i u špicu Fati.
Fatija neće biti do kraja sezone. Samo ne znam kako si im svima pomiješao pozicije, niti Adama zna igrati lijevo, niti Ferran desno, ni Fati u špicu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne smije se olako odustajati od Fatija.
Momak je najtalentovaniji igrac španske lige generalno, ne samo Barce. Talentovaniji i od Pedrija, Gavija, Torresa itd.
Istina ozljede ga satiru, ali valjda će konačno sanirati te povrede i pokazati koliko može, a može mnogo.
Momak je najtalentovaniji igrac španske lige generalno, ne samo Barce. Talentovaniji i od Pedrija, Gavija, Torresa itd.
Istina ozljede ga satiru, ali valjda će konačno sanirati te povrede i pokazati koliko može, a može mnogo.
Evo pišu kako je Salah opcija B ako Haaland ne dođe.
Sport prenosi kako će Mazraoui uskoro finalizirati pregovore i potpisati četverogodišnji ugovor.
Alemany je navodno kontaktirao Deca oko Raphinhe.
Sport prenosi kako će Mazraoui uskoro finalizirati pregovore i potpisati četverogodišnji ugovor.
Alemany je navodno kontaktirao Deca oko Raphinhe.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dest razmišlja da prihvati ponudu Rome na ljeto, spominje se cifra oko 20 miliona za potencijalni transfer.
Wirtz koji se povezivao sa nama pokidao ligamente zadnje lože na jučerašnjoj utakmici protiv Kölna.
- ElCartel11
- Kontakt:
Messija niposto vracati nazad. Lik je grohnuo totalno.
Nije samo statistika problem vec njegova eksplozivnost, brzina i dribling koji su ga krasili. Pa yebeni Modric u LP ga stize i oduze loptu ko klinji nekom. Prije 2,3 godine ga je mogao uhvatiti samo za onu stvar.
Nije samo statistika problem vec njegova eksplozivnost, brzina i dribling koji su ga krasili. Pa yebeni Modric u LP ga stize i oduze loptu ko klinji nekom. Prije 2,3 godine ga je mogao uhvatiti samo za onu stvar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nakon prvih zvižduka sa tribina Messi bi želio pobjeći iz Pariza i to ni manje ni više nego u Barcelonu fkt se lik gubi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NisamInSajder
- Kontakt:
Lapsus. Sad kad si napisao, skontao samMoodyHank je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:37Posuditi ga i dati mu minute koje u Barceloni neće imati, čisto da se vidi može li se na njega računati ili ne.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2022, 08:13A ja mislim kad bi ga posudio nekom da bi postao novi Bojan Krkić.
Fatija neće biti do kraja sezone. Samo ne znam kako si im svima pomiješao pozicije, niti Adama zna igrati lijevo, niti Ferran desno, ni Fati u špicu.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Čitam u Španiji pišu da nešto valjda zapinje oko ugovora pa da Liverpool prati situaciju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Skoro sam citao da godisnje ima 100 hiljada eura samo. Kako god steta bi ga bilo izgubiti, hvala koemanu za to sto mu dade sansu u prvom timu, jedan od rijetkih dobrih poteza njegovih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.