Po obicaju lupas gluposti
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Majorcanin ne staje.
16-0 , komentator pao u depresiju.
16-0 , komentator pao u depresiju.
This one is for SK
Neki su se ponadali
Zao mi i Korde jer ovakve prilike se cesto ukazu jednom u karijeri, valjda ga nece sjebati, ima on potencijala dobrog.
Odmah mi padne na pamet Leo Mayer protiv Federera i sve silne propustene mec lopte.
Najgori Rafin mec koji sam ikad gledao (do 5-2 u 3.), a onda je on na svoj nacin to preokrenuo.
Vamos!
Neki su se ponadali
Zao mi i Korde jer ovakve prilike se cesto ukazu jednom u karijeri, valjda ga nece sjebati, ima on potencijala dobrog.
Odmah mi padne na pamet Leo Mayer protiv Federera i sve silne propustene mec lopte.
Najgori Rafin mec koji sam ikad gledao (do 5-2 u 3.), a onda je on na svoj nacin to preokrenuo.
Vamos!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
A ti si beobrazan. Nemaš ti pojma zašto ja tako pišem u sličnim prilikama.
I drži jezik "za zubima".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gutas slova i zamuckujes. Prepao si se
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- akisarajevo92
- Kontakt:
reče Viško nakon AO da će Nadal 100% odmarati sve do sezone na zemlji 
Don't believe the hype.
- Felixians4
- Kontakt:
Korda je prošli i pretprošli poraz upisao ispuštanjem serve za match u decideru protiv Lajovića i Norrieja,protiv Nadala dupli break prednosti nedovoljan nakon 6-1 osvajanja drugog.
Aktualni finalisti jesenski s Indian Wellsa ponovno se sreću već u zimskom IW ,Norrie v Basilashvili.
Aktualni finalisti jesenski s Indian Wellsa ponovno se sreću već u zimskom IW ,Norrie v Basilashvili.
Sam je Rafa govorio da ce birati turnire i da mu No1 nije bitan, a kako vidimo igra sve turnire, znaci prica koju prica mu ne pije vode.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 03:05reče Viško nakon AO da će Nadal 100% odmarati sve do sezone na zemlji![]()
Nego stvarno je steta sto ovaj Kyrgios ne igra vise turnira i opcenito vise tenis, decko je strasno talentovan al eto glava je ogroman problem, steta
miami je otkazaoronaldo99 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 09:56Sam je Rafa govorio da ce birati turnire i da mu No1 nije bitan, a kako vidimo igra sve turnire, znaci prica koju prica mu ne pije vode.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 03:05reče Viško nakon AO da će Nadal 100% odmarati sve do sezone na zemlji![]()
Nisam mogao zaspati dok nisam legao od straha.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Ostavit Aguta na 2 gema sa 18 godina.Velika karijera u najavi.
Medvedev je top igrac od Rogers cupa do Australian opena. Svake sezone ista prica
Medvedev je top igrac od Rogers cupa do Australian opena. Svake sezone ista prica
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ode i Rus sa turnira. Ako Rafa bude na nivou kao u prethodnih 16 mečeva ove godine, uzima i IW glatko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prijavljen ti je post za iskazivanje prijetnji forumašima. Degutantno je čitati ove bljuvotine.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Znači Nole se vraća na broj 1. Ali opet će biti promjena nakon Miamia
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
ma neće medo više da igra protiv rafe 
Al Rafa je tito , koliko je lik pedantan smijesno majke mi.Namjesta majicu i ovu bandazu minutu na stolicu da se osusi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.