Hvala
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma nemate sta izgubiti, ionako ce dzaba doci
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
I vrlo moguće džaba otići.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma Busquets je ionako star, fizika mu ne idu u korist takodjer tako da njemu ce trebati sve vise odmora tokom sezone, ne vjerujem da bi ovaj pristao doci da mu Xavi nije obecao dosta minuta
Likove poput Kessiea ne zanimaju minutaže, nego samo evrići - imaš primjer istoga slinca u PSG-u, Dollarrumma. Slično će i ovaj debil, napunit džepove, ali čim on nešto treba kreirati na terenu - piši propalo. Barça gaji taj stil, a on je tenk koji totalno odudara od toga, tako da je dobro neko napisao, otiće on gratis i iz Barçe za koju god
Nego, zar nije katalanski gigant blizu bankrota/FFP haosa? Odakle im lova za Kessiea, Aubameyanga i ostale bivše Milaniste?
Nego, zar nije katalanski gigant blizu bankrota/FFP haosa? Odakle im lova za Kessiea, Aubameyanga i ostale bivše Milaniste?
Otisli Messi, Griezman, Coutinho, platna lista se rasteretila tako da je tu dosta ustedjeno te se mogu novi igraci registrovati. A ionako nece platiti odstetu za Kessiea jer mu istice ugovor, tako je i Auba dosao, tako ce doci i ChristensenZenga je napisao/la: ↑15 mar 2022, 15:18Likove poput Kessiea ne zanimaju minutaže, nego samo evrići - imaš primjer istoga slinca u PSG-u, Dollarrumma. Slično će i ovaj debil, napunit džepove, ali čim on nešto treba kreirati na terenu - piši propalo. Barça gaji taj stil, a on je tenk koji totalno odudara od toga, tako da je dobro neko napisao, otiće on gratis i iz Barçe za koju god![]()
Nego, zar nije katalanski gigant blizu bankrota/FFP haosa? Odakle im lova za Kessiea, Aubameyanga i ostale bivše Milaniste?![]()
Fizicki je dobar, tehnicki ne zna ama bas nista. Frajer bukvalno ne zna dodat. Bude li vam igro, nema vas nidje. Samo da moze otic bilo gdje, pa makar i ovako bez para, meni je haman zgadio fudbal. Sjetit ces me se, samo ako vam dodje.
Odlican!!! Ne znamo kako ce klub prezivjeti bez njega
Zamotat cemo ga u 5 eura kad bude isao, nije red da hedija ide nezamotana...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači Kessie u Barcu. Halalolsun.
Renato je skoro pa sigurno njegova zamjena. Milan ne gubi ništa s tim. Idemo dalje.
Ekipa ima 9 finala do kraja, na to se treba fokusirati.
Renato je skoro pa sigurno njegova zamjena. Milan ne gubi ništa s tim. Idemo dalje.
Ekipa ima 9 finala do kraja, na to se treba fokusirati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Svi već znamo da otkako je elliott tu sa ovom garniturom ljudi, ulaže se pametnije/zrelije,
te u prospekte radije nego u gotove igrače.
Kad' skontaš da smo takvim ulaganjem dobili igrače kao što su Leao, Tomori, Tonali, Theo, nemam ništa protiv da tako i nastavimo, iako pozicija desnog krila zahtjeva možda da se uloži više nego do sada, ali ko zna . . .
Neko moje viđenje situacije za sezonu 2022/2023.
GK:
Dovesti kvalitetnijeg zamjenskog kojem ističe ugovor na ljeto, ili napokon dati šansu Plizzariju uz produženje ugovora.
Tatarusanua ostaviti kao trećeg.
Miranti svakako ističe ugovor na kraju sezone plus već ima 38 g.
1.MIKE
2.Novi / Plizzari
3.Tatarusanu
LB:
Pronaći dostojnu zamjenu Theu. Tourea se riješiti za kikiriki, nije baš da smo ga za pistacije doveli.
1.THEO
2.10-15 mil.
3.Florenzi
CB:
Vjerovatno uprava kluba preferira Botmana radi visine a mi mnogo golova primamo iz prekida.
Pričao sam već ranije o tome.
Mislim da smo jedna od rijetkih ekipa koja prekide brani sa svim igračima na 4-5m od golmana.
Za branjenje kornera je svakako dobro imati barem jednog visokog stopera,
ali kad skontaš ni taj Bremer iz Torina nije tako mali sa svojih 1.88m.
A da ne govorim da je space shuttle u usporedbi sa Botmanom kada je u pitanju brzina koja je kod modernih stopera
važnija nego ikada prije. Maldini i društvo nas svakako uvijek uspio iznenaditi sa transferom, pa me tako ne bi čudilo
da i ovaj put nađu neko ime koje se nikako nije ni pominjalo u javnosti.
CB: Tomori/Kjaer
CB: Kalulu/Bremer
(Tu su još Gabbia kojeg ugovor veže do 2025 i kapiten.
Ako želi da potpiše produženje za čunga lungu i nema ništa protiv da bude na klupi, neka ga).
U nas nikada ne znaš kad ti može zatrebati s obzirom da nam se tokom sezone igrači ozljeđuju kao na traci.
RB:
Nadam se da će Calabria vratiti barem 50% forme koju je imao prije povrede!
(Zamjene): Florenzi/Kalulu.
CMF:
Cmf: BENNACER
Cmf: TONALI
Bakayoka poslati odakle je i došao.
Hakanov i Gigijev brat svakako ode i hvala mu na tome! MRŠ!
Tu imamo onda kao zamjene Aldija, Sanchesa, Pobegu i Krunića.
LW:
1.LEAO
2.Rebić Ne vidim zašto ni Theo ne bi mogao uletiti ako bude neka prijeka potreba.
RW:
Sad dolazimo do ključne kvake u timu, pozicija desnog krila.
Castileja se treba riješiti dok se još može dobiti bilo šta za njega, možda 3-6 miliončića.
Dovesti pošten upgrade za ovu poziciju, značilo bi zaista isprazniti džep. 25-45m kao minimum.
Saelemaekersa ostaviti za klupe jer je mlad i može napredovati, ali nije baš da ima neki visok plafon.
29 utakmica 1 gol i 3 asistencije. Juniora nek' otkupe ako će to biti za 2-3 miliona za klupe,
sve preko toga je žešće precjenivanje na osnovu onoga što je pružio otkako je kod nas!
AMF:
Iako nije standardna Renatova pozicija, mislim da nam je u odnosu na Brahima na ovoj poziciji svaki igrač upgrade!
Maldinija poslati na posudbu gdje će igrati, (Monza
, šteta je da godine sazrijevanja troši na klupi.
Niti je dobro za njega niti za nas.
Sanches, Brahim, Adli.
2. Krunić po potrebi (ujedno i pozicija koja mu po meni najviše odgovara).
CF:
Sve su prilike da je dovođenje Belottia čista formalnost.
Pogodnosti ovog transfera su što bi došao kao besplatan igrač pa bi se više novca moglo uložiti za poziciju desnog krila.
I također, Andrea je naš veliki navijač, ako to danas išta znači u ovom modernom, biznis 1st svijetu nogometa.
Ako je istina da Ibrahimović želi produžiti na još jednu sezonu, nemam ništa protiv toga jer je očito pokazao
da mu nije problem sjediti na klupi čak i kada je spreman da igra. Velike je momčina zasluge imao za ove rezultate
koje ekipe postiže otkako je on tu. Imao bi Andrea štošta naučiti od njega.
Tu zatim imamo i Oliviera koji još uvijek nije izgubio njuh za gol. S obzirom da mu ugovor ističe na ljeto 2023,
neka ga taman još toliko. Lazetića poslati na posudbu akoBogda u Monzu ako izbore Seriu A ove sezone

te u prospekte radije nego u gotove igrače.
Kad' skontaš da smo takvim ulaganjem dobili igrače kao što su Leao, Tomori, Tonali, Theo, nemam ništa protiv da tako i nastavimo, iako pozicija desnog krila zahtjeva možda da se uloži više nego do sada, ali ko zna . . .
Neko moje viđenje situacije za sezonu 2022/2023.
GK:
Dovesti kvalitetnijeg zamjenskog kojem ističe ugovor na ljeto, ili napokon dati šansu Plizzariju uz produženje ugovora.
Tatarusanua ostaviti kao trećeg.
Miranti svakako ističe ugovor na kraju sezone plus već ima 38 g.
1.MIKE
2.Novi / Plizzari
3.Tatarusanu
LB:
Pronaći dostojnu zamjenu Theu. Tourea se riješiti za kikiriki, nije baš da smo ga za pistacije doveli.
1.THEO
2.10-15 mil.
3.Florenzi
CB:
Vjerovatno uprava kluba preferira Botmana radi visine a mi mnogo golova primamo iz prekida.
Pričao sam već ranije o tome.
Mislim da smo jedna od rijetkih ekipa koja prekide brani sa svim igračima na 4-5m od golmana.
Za branjenje kornera je svakako dobro imati barem jednog visokog stopera,
ali kad skontaš ni taj Bremer iz Torina nije tako mali sa svojih 1.88m.
A da ne govorim da je space shuttle u usporedbi sa Botmanom kada je u pitanju brzina koja je kod modernih stopera
važnija nego ikada prije. Maldini i društvo nas svakako uvijek uspio iznenaditi sa transferom, pa me tako ne bi čudilo
da i ovaj put nađu neko ime koje se nikako nije ni pominjalo u javnosti.
CB: Tomori/Kjaer
CB: Kalulu/Bremer
(Tu su još Gabbia kojeg ugovor veže do 2025 i kapiten.
Ako želi da potpiše produženje za čunga lungu i nema ništa protiv da bude na klupi, neka ga).
U nas nikada ne znaš kad ti može zatrebati s obzirom da nam se tokom sezone igrači ozljeđuju kao na traci.
RB:
Nadam se da će Calabria vratiti barem 50% forme koju je imao prije povrede!
(Zamjene): Florenzi/Kalulu.
CMF:
Cmf: BENNACER
Cmf: TONALI
Bakayoka poslati odakle je i došao.
Hakanov i Gigijev brat svakako ode i hvala mu na tome! MRŠ!
Tu imamo onda kao zamjene Aldija, Sanchesa, Pobegu i Krunića.
LW:
1.LEAO
2.Rebić Ne vidim zašto ni Theo ne bi mogao uletiti ako bude neka prijeka potreba.
RW:
Sad dolazimo do ključne kvake u timu, pozicija desnog krila.
Castileja se treba riješiti dok se još može dobiti bilo šta za njega, možda 3-6 miliončića.
Dovesti pošten upgrade za ovu poziciju, značilo bi zaista isprazniti džep. 25-45m kao minimum.
Saelemaekersa ostaviti za klupe jer je mlad i može napredovati, ali nije baš da ima neki visok plafon.
29 utakmica 1 gol i 3 asistencije. Juniora nek' otkupe ako će to biti za 2-3 miliona za klupe,
sve preko toga je žešće precjenivanje na osnovu onoga što je pružio otkako je kod nas!
AMF:
Iako nije standardna Renatova pozicija, mislim da nam je u odnosu na Brahima na ovoj poziciji svaki igrač upgrade!
Maldinija poslati na posudbu gdje će igrati, (Monza
Niti je dobro za njega niti za nas.
Sanches, Brahim, Adli.
2. Krunić po potrebi (ujedno i pozicija koja mu po meni najviše odgovara).
CF:
Sve su prilike da je dovođenje Belottia čista formalnost.
Pogodnosti ovog transfera su što bi došao kao besplatan igrač pa bi se više novca moglo uložiti za poziciju desnog krila.
I također, Andrea je naš veliki navijač, ako to danas išta znači u ovom modernom, biznis 1st svijetu nogometa.
Ako je istina da Ibrahimović želi produžiti na još jednu sezonu, nemam ništa protiv toga jer je očito pokazao
da mu nije problem sjediti na klupi čak i kada je spreman da igra. Velike je momčina zasluge imao za ove rezultate
koje ekipe postiže otkako je on tu. Imao bi Andrea štošta naučiti od njega.
Tu zatim imamo i Oliviera koji još uvijek nije izgubio njuh za gol. S obzirom da mu ugovor ističe na ljeto 2023,
neka ga taman još toliko. Lazetića poslati na posudbu akoBogda u Monzu ako izbore Seriu A ove sezone

Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 16 mar 2022, 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Adlija si zaboravio.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Zaboravi Adlija na pravdi boga. 
Novinari su podjeljeni u vezi Sancheza, nije tajna da se Milan interesuje za igrača, ali me ne bi najmanje začudilo da ne dođe do transfera jer tako obično završi.
Ali ok, imaš Tonalija i Benasera, vraćaju se Pobega i Adli (koji u krajnjem slučaju može igrati kao dupli pivot), tako da nisi pod pritiskom niti će biti kraj svijeta ako ne dođe Renato. Bilo kako bilo, ne sumnjam da će se pronaći pristojan veznjak koji je na sličnoj razini kao ostali.
Najbitnija je pozicija desnog krila, a to je ujedno i najkomplikovanije jer moraš biti spreman uložiti ako misliš napraviti upgrade. Zato i nemam ništa protiv Belotija (iako bi svi rado vidjeli nekog jačeg igrača), ako to znači da će se uložiti u ostale pozicije.
Novinari su podjeljeni u vezi Sancheza, nije tajna da se Milan interesuje za igrača, ali me ne bi najmanje začudilo da ne dođe do transfera jer tako obično završi.
Ali ok, imaš Tonalija i Benasera, vraćaju se Pobega i Adli (koji u krajnjem slučaju može igrati kao dupli pivot), tako da nisi pod pritiskom niti će biti kraj svijeta ako ne dođe Renato. Bilo kako bilo, ne sumnjam da će se pronaći pristojan veznjak koji je na sličnoj razini kao ostali.
Najbitnija je pozicija desnog krila, a to je ujedno i najkomplikovanije jer moraš biti spreman uložiti ako misliš napraviti upgrade. Zato i nemam ništa protiv Belotija (iako bi svi rado vidjeli nekog jačeg igrača), ako to znači da će se uložiti u ostale pozicije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kaze Maldini kako Kalulu igra i napreduje sad se i dvoume oko dovodjenja stopera. Sto dovoditi kad vec imas 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Stiže vam legenda Divock 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne vidim smisao u tome da se između Belotija i Origija, odluče na ovog drugog. Belotti bi po svim aspektima bio bolji izbor, ako već moram birati između njih.
Idealno ne bih nijednog već bih pucao na nešto bolje, ali jedno su želje, drugo stvarnosti.
Idealno ne bih nijednog već bih pucao na nešto bolje, ali jedno su želje, drugo stvarnosti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Since mid-December, Hakan Çalhanoğlu has scored no goals and recorded just one assist (vs. Milan via corner).
That is one contribution in eight appearances and roughly 650 minutes.
Nama dobro poznato.
That is one contribution in eight appearances and roughly 650 minutes.
Nama dobro poznato.
Nemoj nam bezveze trovati temu sa tim nn igracem, koga boli qurac za njim
Automatski najbolji napadac lige.NEW: Divock Origi is more than a target for AC Milan. Origi will be out of contract with Liverpool in the summer with both sides pushing to reach a verbal agreement. #awlive [
@FabrizioRomano
]
Vlahovic who?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"