NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samoposteno
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samoposteno » 14 mar 2022, 15:14

dinodino2019 je napisao/la:
14 mar 2022, 12:22
Kako vas nije stid pisati tako o Fenanu, koji jučer dođe odigrati utakmicu, jer nemas igraca, skoro svi povrijeđeni na klupi imas dva igrača. Sa nekoliko treninga opet je jučer bio najbolji na terenu, plus je Mahmutu asistirao za gol. Kad Horic ne nosi dres s kladionicom u Posusju, ne mora ni Fenan u Čeliku nositi, ako to ne smeta Upravi i sponzoru ne treba ni nama smetati.

Bez love od grada ne mozemo nista, tako da dok to ne bude uvijek cemo imati ovakve rezultate
Cega da me bude stid ako hoces uredan klub treba se drzat pravila a ne da ga krsi kako ko zeli ima mozda i vecih muslimana od fenana u klubu ali ljudi sute i rade svoj poso a to sta se desava u posusju za to me zaboli kur.ac

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 mar 2022, 16:00

samoposteno je napisao/la:
14 mar 2022, 15:14
Kako vas nije stid pisati tako o Fenanu, koji jučer dođe odigrati utakmicu, jer nemas igraca, skoro svi povrijeđeni na klupi imas dva igrača. Sa nekoliko treninga opet je jučer bio najbolji na terenu, plus je Mahmutu asistirao za gol. Kad Horic ne nosi dres s kladionicom u Posusju, ne mora ni Fenan u Čeliku nositi, ako to ne smeta Upravi i sponzoru ne treba ni nama smetati.

Bez love od grada ne mozemo nista, tako da dok to ne bude uvijek cemo imati ovakve rezultate
Cega da me bude stid ako hoces uredan klub treba se drzat pravila a ne da ga krsi kako ko zeli ima mozda i vecih muslimana od fenana u klubu ali ljudi sute i rade svoj poso a to sta se desava u posusju za to me zaboli kur.ac
Ima Uprava kluba pusti da rade svoj posao
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

denisov

Post Postao/la denisov » 14 mar 2022, 16:35

14 mar 2022, 16:00

Tako je

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 mar 2022, 17:23

Niko im ne brani da rade svoj posao al ako ga ne rade kako treba kao sto je ovaj slucaj na to treba reagovat niko ispred kluba ni Salcinovic a ni uprava kluba....a tebi ako se ovo svidja tvoja stvar meni ne i nikad necu sutit na nesto sto pravi ruglo od kluba jer toga nije vrijedan ni jedan igrac koji je igro za Celik od postojanja

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 14 mar 2022, 18:42

denisov je napisao/la:
14 mar 2022, 16:35

Tako je
Ako momku stoje argumenti, a u ovom slucaju apsolutno stoje, i zeli da iznese svoje misljenje onda treba to da uradi. Ne treba mu niko govoriti -nemoj, najgori su ovakvi ili kako te nije stid. Halo ba ljudi, treba malo svesti na mjeru nacin tog izrazavanja i sa puno vise uvazavanja prema nekom ko iskreno zeli dobro klubu, jer posebno od navijaca i simpatizera ne treba ocekivati da presute kad ne bi trebalo. Nek u upravi i menadzmentu osjete neki puls kako ljudi gledaju i kad je nesto za pohvalu, ali i za kritiku, a ne da se samo klima glavom. Mnogi trebaju shvatiti da je dobronamjerna kritika koja stoji na argumentima u interesu kluba i sluzi da bi se postigao napredak u svakom segmentu rada. Valjda i to trebamo u procesu uciti. Borili smo se za otvoren klub tako da ne treba ono sto nije dobro gurati pod tepih. Dobra kritika je dobra stvar za klub. Momak to nije morao napisati, ali ako svi presute onda znaci da takva stvar koja je i losa ima prolaz, a sto sigurno nije dobro za klub.

Pravo glasa i iznosenja misljenja nije pitanje uprave nego svih nas kao crno-crvene zajednice. Kako na sjednicama skupstine, tako i u kuloarima, na kafama, po internetu i svuda. Ljudi treba da raspravljaju i sto vise tema kluba kruzi u masi, to je i dobro za klub. Zdravo razmisljanje pomaze klubu da ga njegovi organi odrze na zdravom putu. To treba uvijek biti tako da je tema kluba sto vise aktuelna. U ovom slucaju se desilo da je pitanje ozbiljnosti kluba gdje mora postojati neka disciplina, gdje se pokazuje znacaj kluba i gdje pojedinac ne moze biti iznad kluba. Ako pustis jednom, pa drugi put, dodje vrijeme kad se ljudi naviknu na neku losu pojavu, pa je tesko ispravljati krive Drine. Licno, nije mi drago gledati lose odlike iz onih ruznih vremena, a ovo se Fenanu upravo tad i tolerisalo. Covjek ima svoje stavove i treba postovati, ali upravo tako i klub mora imati svoje stavove kako bi zastitio svoj interes, pa onda na njemu je izbor da li nesto prihvata ili ne, a sto svakako i nosi odredjene posljedice. U ozbiljnom klubu mora biti zastupljena disciplina i gdje se tacno zna sta se moze i sta ne moze. Desavaju se nekad situacije gdje se moze izaci u susret, ali ova sigurno nije takva na oci javnosti koja ostavlja dojam da moze ko sta hoce.

Klub mora drzati do svojih pravila i ne samo za Fenana nego za bilo koga. I na stranu ta situacija, ali svi mi treba da nadogradujemo sistem da bude sto vise otvoren, da se zdravo komunicira i da takva komunikacija rezultira dobrim efektima za klub, a to se upravo postize uvazavanjem i postovanjem temelja kluba o dostupnosti, demokraticnosti i transparentnosti. To podrazumijeva zdrav rad!
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 14 mar 2022, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

redbull93
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 14 mar 2022, 19:27

Koja li ce mu sada prica biti i izgovor. Ovo je sramota sa ne moze biti veca, ostat ce za sve generacije upisan kao najveci grobar, kako kluba, tako i grada.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 14 mar 2022, 22:34

Ovde ponovo ista ploca pocinje da svira ko i prije,postoje ljudi ako ih kritikujes vazda se javi neki pokemon da kaze "kako te nije stid Fenan je oprostio puno duga",uprava sto se tice borbe sa dugovima skidam im kapu bukvalno prose po Zenici i vracaju dugove al da je klub daleko od dobrog ,jeste i to miljama, ponovo se guraju igraci koji veze o fudbalu nemaju kao sto je i tradicija Celika od prijasnih uprava i trenera ,zato nam je isto hitno potreban covjek koji se razumije u nogomet da organizira sportski segment neko ko ima plan i viziju ovaj Pavle je nigdje veze bukvalno nit plana nit ideje usao je u polu sezonu totalno ne ozbiljno,sve u svemu nadam se da ce se ovo popravit i da ce se dovesti igraci koji znaju igrati nogomet,a ne neki sto su im ocevi pravili garazna vrata Pavletu pa moraju biti tu

denisov

Post Postao/la denisov » 14 mar 2022, 23:12

Stativa88 je napisao/la:
14 mar 2022, 22:34
Ovde ponovo ista ploca pocinje da svira ko i prije,postoje ljudi ako ih kritikujes vazda se javi neki pokemon da kaze "kako te nije stid Fenan je oprostio puno duga",uprava sto se tice borbe sa dugovima skidam im kapu bukvalno prose po Zenici i vracaju dugove al da je klub daleko od dobrog ,jeste i to miljama, ponovo se guraju igraci koji veze o fudbalu nemaju kao sto je i tradicija Celika od prijasnih uprava i trenera ,zato nam je isto hitno potreban covjek koji se razumije u nogomet da organizira sportski segment neko ko ima plan i viziju ovaj Pavle je nigdje veze bukvalno nit plana nit ideje usao je u polu sezonu totalno ne ozbiljno,sve u svemu nadam se da ce se ovo popravit i da ce se dovesti igraci koji znaju igrati nogomet,a ne neki sto su im ocevi pravili garazna vrata Pavletu pa moraju biti tu
:thumbup:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 mar 2022, 23:56

Fudi potvrdena optuznica sad ce ga sve stici sto je radio i tuzba od Čelika sve dolazi na naplatu

zaim1945
Kontakt:

Post Postao/la zaim1945 » 15 mar 2022, 10:28

Stativa88 je napisao/la:
14 mar 2022, 22:34
zato nam je isto hitno potreban covjek koji se razumije u nogomet da organizira sportski segment neko ko ima plan i viziju ovaj Pavle je nigdje veze bukvalno nit plana nit ideje usao je u polu sezonu totalno ne ozbiljno,sve u svemu nadam se da ce se ovo popravit i da ce se dovesti igraci koji znaju igrati nogomet,a ne neki sto su im ocevi pravili garazna vrata Pavletu pa moraju biti tu

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 15 mar 2022, 11:27

Necu previse ulaziti u struku za sportski segment, ali u finansijski dio moram, jer u slucaju da se klub pojacava to bi i kostalo, a to sto trenutno kosta vise znacilo bi i manje vracanje dugova. Sve ostale projekcije da bi zbog boljeg rostera i rezultata bilo vise clanova, publike ili sponzora su u ovom trenutku nerealne. Nize lige su neatraktivne za vecu masu i sve do Premijer lige je na klubu da u fokus prvenstveno stavlja zdrav rad kao svoju prednost, a na navijacima i simpatizerima je da prate rezultate tog rada i da u ovom trenutku zbog toga prije svega daju svoju podrsku klubu putem konkretnog djelovanja. Mijenjati trenera, a imati igrace istog kalibra ne znaci da bi bila neka velika razlika u igri ili mjestu na tabeli. Daleko od tog da branim Skocibusica nego govorim da sportski segment bez ambicija za ulazak u visi rang nije prioritet. Mogu se ljudi buniti, ali cinjenica je da je najbitnije obezbijediti klub da se ne dovede vise u poziciju za golo prezivljavanje i svoj opstanak. Ocito brzo zaboravljamo sta je svrha nizih liga. Od sportskog segmenta treba traziti da igraci na terenu daju sve od sebe za grb i dres, mislim da ovoj ekipi bez par povrijedjenih igraca to i jest domet. Moze uvijek bolje, ali treba smanjiti ocekivanja od sportskog segmenta jedan odredjen period. Nazalost, to je trenutno tako i treba progutati zarad viseg cilja. U ovoj situaciji ne moze nikako i jare i pare.

Uostalom, na ovaj nacin da se vrsi pritisak na upravu da mijenjaju trenera, pojacavaju ekipu i da se vise posvecuje sportskom segmentu ih oduzima od prioriteta kluba da se bave marketingom i ganjaju nove sponzore zbog malih kapaciteta. Na ovaj nacin se te ljude tjera da idu linijom lakseg otpora i da onda u stvari guraju ulazak u visi rang. Na taj nacin se rizikuje da se uspori proces oporavka ili zavali u glib mnogo duze. Moje misljenje je da je bolje koju sezonu istrpiti pa imati normalan klub, koji ce imati ambicije koje ovaj klub zasluzuje da ima nego da se nastavi valjati u blatu. Nije mi jasno kako ljudi nakon dvije decenije kluba bez ambicija, koji se borio za opstanak u ligi, koji je imao organizacijsko rasulo i finansijski krah, te bio na samom rubu gasenja to ne shvataju. Sad u ovom vremenu trpimo Stupcanice, Krivaje da ubuduce vise ne bismo morali kad klub stane na svoje noge, a ne da budemo cesto u igri s njima. Ako hocemo nakon svega opet takav klub kao u protekle dvije decenije onda smo sami sebi krivi i zasluzujemo da imamo klub u rangu Posusja uz svo duzno postovanje, pa eto izvolite i tjerajte ih na to.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 15 mar 2022, 14:34

Ma ljudi da je sto prije naplatit ove pare od grada sad.Pa znate koja bi to inekcija bila kad bi grad uplatio odma 250 milja i onda kasnije redovno uplacivao.Halali smo ovu sezonu tu smo gdje i zasluzujemo, al nisam za to da nam igraju i dolaze igrači iz penzije.Svaka cast Fenanu za sve al brate sad je vrijeme da vidimo sta imamo od igraća iz našeg omladinskog pogona i da se to filtrira.Sad treba da forsiramo mlade igraće ako treba da ti igraju samo juniori al kasnije znaš kako ti koji igrać diše a ne kamoli kako igra i znas sta imas u omladinskoj, a Pavle ko Pavle kakav on nije vidilo trenera njemu igra Isaković,Mahmutović,Fenan u prvoj postavi, pa kad ćes stvarat kostur ekipe ? Kad se budes borio za ulazak u 1. Federalnu i kad ti sezona bude od značaja.I njima svaka cast neka ih,
ali ako si halalio sezonu i ako ti nije rezultat u prvom planu onda to iskoristi.Hoces mi eksperimentisat i onda kukat kad se budemo borili za ulazak u 1. Federalnu.Kad mi kaze Pavle je tu kad niko nije htio, nije Pavle tu kad niko nije htio nego Pavle je tu kad njega niko nije htio, imas CV ako laze koza ne laže rog.Al eto, ja bi ga drzao jos ovu sezonu cim dođe pauza zavrsi liga njemu drugo mjesto naci,treba neko da stvara ekipu za naredne godine, a imamo mi dosta trenera i iz Zenice a isto iz BiH sa kojima bi se lahko dogovorili.Nadat se onda novcu sad i onda mozemo o tome razmisljati.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 mar 2022, 14:40

Sto ja ne volim ovo "rekla-kazala". Pa daj konkretno imenom navedi tog sto ne zasluzuje i tog kojem je otac kupio mjesto u Celiku.

Opet se ponavlja prica od proslog kola. Ubaci mlade, ali da ne izgube, nemas rezultatski prioritet, ali se mora dobiti... Sve to da ne bi neki "navijac" ne daj Boze rekao da vise nece Celik pratiti iako mu je pet generacija pratilo Celik.

Malo optimizma nece skoditi.
Celik!3,2,2.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 15 mar 2022, 15:27

Postavlja se pitanje da li postoji osoba, pojedinac ili neka druga uprava koja bi mogla vraćati dugove i napraviti sportsku promociju ? Ovo je sasvim legitimno pitanje. Jer u ovom rangu takmičenja je najlakše voditi klub, prihodi su koliko toliko vidljivi, a rashodi što se tiče takmičenja mizerni. Vjerujem da u ovom rangu takmičenja ima klubova koje vodi jedan čovjek i jedan trener, toliko o ozbiljnosti ovog ranga takmičenja. Dakle u ovom semi-profesionalnom koji naginje na amatersko takmičenje nije neki veliki uspjeh voditi klub na sredini tabele i biti koliko toliko u plusu. To treba da je svima jasno.

Promocija sportska u viši rang donosi dosta pozitivnih stvari u klub, to će prvo pokazati da uprava sa mizernim budžetom i svim dugovima uspjela napraviti sportski iskorak, uprkos svim problemima i uz to vratila dugove i koliko toliko drži klub iznad vode, da ne kažem likvidinim. To će zasigurno povećati broj članova, broj navijača na utakmicama na neki način pokazati i Gradu i politici i stanovništu da ovaj klub još uvijek ima ambicije i da ljudi koji vode klub imaju ambicije. Sada je sasvim druga slika pogotovo stanovništva i politike. Promocija će napraviti ovaj klub medijski vidljivim s tim ide i sponzorstvo ili možda čak neki potencijalni investitor (nikada se ne zna). Promocija sportska će za sobom povuči medije, politiku, sponzore, navijače i vjerovatno neke Čelikove bivše igrače koji bi došli igrati Federalnu ligu, kao što sad u Mladosti igraju Dedić, Grahovac, Karić.
Promocija će pokazati da su navijači uspjeli pobjediti i politiku i dugove. Promocija će ovim trenutnim igračima pokazati da neki od njih mogu doći u profesionalni nivo, što odmah podiže moral, želju, volju i htjenje. Pola ovih igrača što trenutno igra za Čelik, što bi mi rekli pola ove djece pljuje klub iza leđa, to morate biti svjesni. Promocija će i to promjeniti. Kad je u pitanju atraktivnost protivnika, isti broj navijača će privući Bosna Visoko, Gošk i Radnik Bijeljina to je tako, namjerno sam naveo tri kluba iz različiti rangova. Ovo je moj neki stav.

Problem je što niko iz uprave ne može ni reći tačno plan oporavka kluba, koliko je to tačno godina ?
Koliko se navijači moraju strpiti ?
Kako se nije očekivalo da će politika ponovo sjebati dogovor, kako nije napravljen plan B ? Budimo realni Čelik bez politike ne može, treba zakopati sve ratne sjekire i napraviti kakav takav dogovor. Jer čekati da se vlast promjeni je da izvinete budaleština.

Sva ova pitanja nemaju odgovor zato što je Čelik u amaterskoj ligi i svi odgovori se svode na to "šuti hoćeš da se klub ugasi", još nešto drugovi moji lijepo je znati da ne postoji niti jedan sportski kolektiv na svijetu koji posluje sto postotno u plusu i pošteno, to je valjda danas svima jasno.

denisov

Post Postao/la denisov » 15 mar 2022, 15:35

Celicni je napisao/la:
15 mar 2022, 14:34
Ma ljudi da je sto prije naplatit ove pare od grada sad.Pa znate koja bi to inekcija bila kad bi grad uplatio odma 250 milja i onda kasnije redovno uplacivao.Halali smo ovu sezonu tu smo gdje i zasluzujemo, al nisam za to da nam igraju i dolaze igrači iz penzije.Svaka cast Fenanu za sve al brate sad je vrijeme da vidimo sta imamo od igraća iz našeg omladinskog pogona i da se to filtrira.Sad treba da forsiramo mlade igraće ako treba da ti igraju samo juniori al kasnije znaš kako ti koji igrać diše a ne kamoli kako igra i znas sta imas u omladinskoj, a Pavle ko Pavle kakav on nije vidilo trenera njemu igra Isaković,Mahmutović,Fenan u prvoj postavi, pa kad ćes stvarat kostur ekipe ? Kad se budes borio za ulazak u 1. Federalnu i kad ti sezona bude od značaja.I njima svaka cast neka ih,
ali ako si halalio sezonu i ako ti nije rezultat u prvom planu onda to iskoristi.Hoces mi eksperimentisat i onda kukat kad se budemo borili za ulazak u 1. Federalnu.Kad mi kaze Pavle je tu kad niko nije htio, nije Pavle tu kad niko nije htio nego Pavle je tu kad njega niko nije htio, imas CV ako laze koza ne laže rog.Al eto, ja bi ga drzao jos ovu sezonu cim dođe pauza zavrsi liga njemu drugo mjesto naci,treba neko da stvara ekipu za naredne godine, a imamo mi dosta trenera i iz Zenice a isto iz BiH sa kojima bi se lahko dogovorili.Nadat se onda novcu sad i onda mozemo o tome razmisljati.
Bravo. Misljenja sam da prvenstveno uprava treba oznaciti omladince kao buduci kapital kluba.
Stariji igraci i strucni stab AUT. Omladinci i neko od trojke Hukic, Duvnjak, Kamberovic IN pa bar znamo na cemu smo ali siguran sam da je to zdraviji projekat kluba

denisov

Post Postao/la denisov » 15 mar 2022, 15:37

AllGunsBlazing je napisao/la:
15 mar 2022, 14:40
Sto ja ne volim ovo "rekla-kazala". Pa daj konkretno imenom navedi tog sto ne zasluzuje i tog kojem je otac kupio mjesto u Celiku.

Opet se ponavlja prica od proslog kola. Ubaci mlade, ali da ne izgube, nemas rezultatski prioritet, ali se mora dobiti... Sve to da ne bi neki "navijac" ne daj Boze rekao da vise nece Celik pratiti iako mu je pet generacija pratilo Celik.

Malo optimizma nece skoditi.
Suplja je to da neko igra zbog oca. Ako ima dokaz nek pise. Ovo je bas ono sto kazes rekla kazala

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 15 mar 2022, 16:46

Najveca pobjeda kluba u zadnjih 20 godina bice kad odblokiramo racun, a tako nam malo treba za to. Dok nr odblokiramo racun nema smisla pricati o ulasku u visi rang

zaim1945
Kontakt:

Post Postao/la zaim1945 » 15 mar 2022, 16:54

zona072 je napisao/la:
15 mar 2022, 15:27
Postavlja se pitanje da li postoji osoba, pojedinac ili neka druga uprava koja bi mogla vraćati dugove i napraviti sportsku promociju ? Ovo je sasvim legitimno pitanje. Jer u ovom rangu takmičenja je najlakše voditi klub, prihodi su koliko toliko vidljivi, a rashodi što se tiče takmičenja mizerni. Vjerujem da u ovom rangu takmičenja ima klubova koje vodi jedan čovjek i jedan trener, toliko o ozbiljnosti ovog ranga takmičenja. Dakle u ovom semi-profesionalnom koji naginje na amatersko takmičenje nije neki veliki uspjeh voditi klub na sredini tabele i biti koliko toliko u plusu. To treba da je svima jasno.

Promocija sportska u viši rang donosi dosta pozitivnih stvari u klub, to će prvo pokazati da uprava sa mizernim budžetom i svim dugovima uspjela napraviti sportski iskorak, uprkos svim problemima i uz to vratila dugove i koliko toliko drži klub iznad vode, da ne kažem likvidinim. To će zasigurno povećati broj članova, broj navijača na utakmicama na neki način pokazati i Gradu i politici i stanovništu da ovaj klub još uvijek ima ambicije i da ljudi koji vode klub imaju ambicije. Sada je sasvim druga slika pogotovo stanovništva i politike. Promocija će napraviti ovaj klub medijski vidljivim s tim ide i sponzorstvo ili možda čak neki potencijalni investitor (nikada se ne zna). Promocija sportska će za sobom povuči medije, politiku, sponzore, navijače i vjerovatno neke Čelikove bivše igrače koji bi došli igrati Federalnu ligu, kao što sad u Mladosti igraju Dedić, Grahovac, Karić.
Promocija će pokazati da su navijači uspjeli pobjediti i politiku i dugove. Promocija će ovim trenutnim igračima pokazati da neki od njih mogu doći u profesionalni nivo, što odmah podiže moral, želju, volju i htjenje. Pola ovih igrača što trenutno igra za Čelik, što bi mi rekli pola ove djece pljuje klub iza leđa, to morate biti svjesni. Promocija će i to promjeniti. Kad je u pitanju atraktivnost protivnika, isti broj navijača će privući Bosna Visoko, Gošk i Radnik Bijeljina to je tako, namjerno sam naveo tri kluba iz različiti rangova. Ovo je moj neki stav.

Problem je što niko iz uprave ne može ni reći tačno plan oporavka kluba, koliko je to tačno godina ?
Koliko se navijači moraju strpiti ?
Kako se nije očekivalo da će politika ponovo sjebati dogovor, kako nije napravljen plan B ? Budimo realni Čelik bez politike ne može, treba zakopati sve ratne sjekire i napraviti kakav takav dogovor. Jer čekati da se vlast promjeni je da izvinete budaleština.

Sva ova pitanja nemaju odgovor zato što je Čelik u amaterskoj ligi i svi odgovori se svode na to "šuti hoćeš da se klub ugasi", još nešto drugovi moji lijepo je znati da ne postoji niti jedan sportski kolektiv na svijetu koji posluje sto postotno u plusu i pošteno, to je valjda danas svima jasno.
Teško da razumije ovo neko ko se nikad nije bavio fudbalom u životu, a možda ni sportom. Ako sljedeće sezone ne uđemo u rang više to će biti totalni kolaps PO MOM MIŠLJENJU (ne znači da se neko mora slagati sa mnom) jer već sljedeće sezone će biti naporno gledat Čelik u trećem rangu i bez nekog sportskog pomaka a kamo li za 2, odnosno 3, godine. Sportski segment je prikaz napretka kluba, uz istovremeno finansijsko napredovanje. Tako da, ako smo već 100% sigurni da ćemo pobijediti na sudu Fudu, treba računati i nadam se da se računa već sljedeće sezone ulazak u prvu ligu FBIH... ružno je reći ali umjesto da smo već u kantonu poradili na ekipi i trenerskom kadru, mi smo se unazadili još 2 godine... više djeca neće ni igrat u Čeliku...idu u Fortunu, Nemilu, Han Bilu i ostala sela a u Čeliku ne žele da igraju...sramota do čega smo se doveli, i meni i dalje nije jasno kako, da više niko ne osjeti taj Čelikov grb na dresu, da nema ljubavi prema klubu, da 95% igrača ne zna tri navijačke pjesme Čelika, da ne zna tekst pjesama robijasa, da ne zna ko je Jasmin Hajduk, Mehmed Buza, Senad Brkic...neko treba te stvari povezati inace cemo se hvatati za glavu kad sa 0KM dugova budemo u sredini tabele u prvoj ligi federacjie.......ne znam......mozda sa strane imamo drugaciju percepciju nego neko "iznutra"

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 15 mar 2022, 18:10

Kao sto je Steelmn pisao i da udjemo u visi rang nama ostaje problem sa dugovima. Gledajuci ovu sezonu, sve do utakmice sa Bosnom je dobro izgledalo. Mi smo u svakoj utakmici domininrali, posjed lopte minumum 70% tovar sansi ali nece i onda iz jedne ebene sanse primis go. Na to sve povrede nosioca igre. Hajd sad da nismo imali povrede, da smo sve sanse iskoristili, sad bi Pavle bio gigant. Pisao sam i ranije u vezi trenera, treba novi kad udjemo visi rang( Sir Boris) do tad Pavleta ne treba sklanjat. Na kraju krajeva gdje zuriti? 20 godina u **** bili sad ne mogu 3 sezone izdrzat. Prvi put u istoriji skoro sve utakmice imate uzivo prenos, prije sam morao ganjat stremove, kad se sjetim slika bolja kod mene u autu kad u rikverc ubacim. Sve u svemu strpljenje nam je u ovon trentku najbitnije.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

denisov

Post Postao/la denisov » 15 mar 2022, 18:17

HarisZe je napisao/la:
15 mar 2022, 18:10
Kao sto je Steelmn pisao i da udjemo u visi rang nama ostaje problem sa dugovima. Gledajuci ovu sezonu, sve do utakmice sa Bosnom je dobro izgledalo. Mi smo u svakoj utakmici domininrali, posjed lopte minumum 70% tovar sansi ali nece i onda iz jedne ebene sanse primis go. Na to sve povrede nosioca igre. Hajd sad da nismo imali povrede, da smo sve sanse iskoristili, sad bi Pavle bio gigant. Pisao sam i ranije u vezi trenera, treba novi kad udjemo visi rang( Sir Boris) do tad Pavleta ne treba sklanjat. Na kraju krajeva gdje zuriti? 20 godina u **** bili sad ne mogu 3 sezone izdrzat. Prvi put u istoriji skoro sve utakmice imate uzivo prenos, prije sam morao ganjat stremove, kad se sjetim slika bolja kod mene u autu kad u rikverc ubacim. Sve u svemu strpljenje nam je u ovon trentku najbitnije.
Smijesno da se mi kujemo neke planove sta ce se desavati za par godina. Pustimo momcima iz uprave da rade svoj posao. Ja im vjerujem. Jos ako oni ne zele dobro naeem klubu onda ide definitivno kljuc u bravu a siguran sam da cemo stati na noge

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.