Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
jes prosle godine
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Makar je Chelsea uspio Kantićem doći u Lille, odigravanje utakmice nije upitno.
Ma navučeni su oni sami od sebe.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑15 mar 2022, 23:04Kako ih Simeone iskusno luksvo navuče na svoju igru
Nijedan upotrebljiv centarsut ili lopta Ronaldu danas, nijedan upotrebljiv centarsut ili lopta Cavaniju otkako je usao.
Dalot i Telles su bekovi Manchester Uniteda jebote - dokaz da i za svakog ima nade.
Bruno i Rashford da ne igraju u Utd čistili bi šajbe ispred Dzananovic-centra.
Klub sa mnostvom skupih zvijezda, a kad malo razmislis klub koji trenutno nema nijednog WC igraca (sem Rone veterana).
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 15 mar 2022, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Shategabri live:

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ronaldo nakon Juventusa uspješno uništio i United.
Doduše ovi su već 10 godina na samrti, ovaj ih je samo dokrajčio sad.
Doduše ovi su već 10 godina na samrti, ovaj ih je samo dokrajčio sad.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Benfika ce biti uljez, imat cemo 3 vrhunske tekme, i neizvjesne mislim, sto je dobro.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije da je neka nauka, al eto slabo kome prolazi kao njima. Realno su bili bolji u oba meča za 20-30% barem
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Nikad gori Atletico rutinirao Uniteda i Mr Champions League. 
Tadic je morao sutati u onoj posljednjoj akciji. Kapiten si ipak, preuzmi odgovornost.
Tadic je morao sutati u onoj posljednjoj akciji. Kapiten si ipak, preuzmi odgovornost.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa 15 godina su nas uveseljavali, poobarali pun qrc nekih rekorda, postali velikani sporta, dali su svoje i sad je vrijeme za:

Nije to ništa sramota. I Henry, Gerrard, Rooney, Villa i ostale legende su tamo završavali karijeru. Nek uzmu para i od jenkija i lagano u penziju.
Zao mi kad shvatim da je prosla Messi-Ronaldo era. Nikad vise takva 2 velemajstora.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Daj ba messilla, šta rutinirao?
Ispadose Haller i Ajax, cini se da vec imamo najboljeg strijelca za ovu sezonu Lige Prvaka. Manchester je smece ekipa, toliko kvaliteta a igra nula. Ne pamtim po imenima jacu ekipu a da slabije igraju. Benfika nakon izbacivanja Blaugrane opet iznenadila. Najpozeljniji protivnik u 1/4.
Nevjerovatno je kako iste stvari pišu simpatizeri klubova koje Atletico izbaci iz LP, evo koja godina već 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.