Da hoće izvuć Benficu pa kad krenu Kantićem ko Tuzla Stockholm.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma kakvi, ovaj nivo nece nikad niko dostici... ljudi traju 16-17 godina.
Nebitni su. Ako prođemo Lille očekujem da će Mount ili neki drugi igrač platiti let za gostujuću utakmicu u četvrtfinalu LP.Pensioner26 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:22Jest mi žao kobasica. Lewandowski kada se penzioniše, valja im postati kanta za nabijanje na euro sceni, kao kad su ih skoro guzili Zeniti, Getafe i slične ekipe.
Imaju citavu ligu kao filijalu, nikad nece pasti nesto znacajno.Pensioner26 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:22Jest mi žao kobasica. Lewandowski kada se penzioniše, valja im postati kanta za nabijanje na euro sceni, kao kad su ih skoro guzili Zeniti, Getafe i slične ekipe.
Ma ta je liga toliko atraktivna, da su im se prestale vrednovati titule tamo. Velika je muka da te niko ne šljivi i dok titule osvajaš.StevieG8 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:29Imaju citavu ligu kao filijalu, nikad nece pasti nesto znacajno.Pensioner26 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:22Jest mi žao kobasica. Lewandowski kada se penzioniše, valja im postati kanta za nabijanje na euro sceni, kao kad su ih skoro guzili Zeniti, Getafe i slične ekipe.
Zamisli kako je drugim klubovima. Ne mogu biti prvi. Ne žele biti drugi jer im onda ovi uzimaju dva najbolja igrača i trenera, a ne smiju skroz podbaciti jer onda ostaju bez Europe što je za određene klubove od tamo ipak neuspjeh.Pensioner26 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:32Ma ta je liga toliko atraktivna, da su im se prestale vrednovati titule tamo. Velika je muka da te niko ne šljivi i dok titule osvajaš.StevieG8 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:29Imaju citavu ligu kao filijalu, nikad nece pasti nesto znacajno.Pensioner26 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 00:22Jest mi žao kobasica. Lewandowski kada se penzioniše, valja im postati kanta za nabijanje na euro sceni, kao kad su ih skoro guzili Zeniti, Getafe i slične ekipe.
Pa rutinirali na njihov nacin. Vjerujes li ti meni da sam ih gledao dosta puta ove sezone i da im je ovo bila jedna od laksih utakmica.Poligon10 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 23:41Daj ba messilla, šta rutinirao?Ciganluk uspio biti veći od onih najboljih dana, bez nekih izgovora za Utd. Žalosno je što su uspjeli ispasti od ovih majmuna, ali suđenje večeras i ova dramska predstava ih Madrida je prevaziđeno čak i za njih postalo. Utd loš i bezidejan i dalje za trunku bolja ekipa za gledati od ovih cigana.
Da vidimo: CR jbg godine, s klupe Cavani loš i nikakav, Pogba - NLO (počesto), Maguire kikser, Bruno ove sezone nula u odnosu na prošlu, hajmo reći da je Sancho pozitiva i da je on bolji nego je bio, ali to baš i nije teško kad se vidi kako je loš bio u startu.CocaCola1 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 23:42Ispadose Haller i Ajax, cini se da vec imamo najboljeg strijelca za ovu sezonu Lige Prvaka. Manchester je smece ekipa, toliko kvaliteta a igra nula. Ne pamtim po imenima jacu ekipu a da slabije igraju. Benfika nakon izbacivanja Blaugrane opet iznenadila. Najpozeljniji protivnik u 1/4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.